Έχουν εντολή να ενθαρρύνουν τη χρήση δίκυκλων, οπότε κάνουν τα στραβά μάτια.
ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης
Πάνος Σκουρλέτης

Εδώ ειπώθηκε εμμέσως πως στη Γερμανία δεν κάνουν διανομή κατ΄οίκον, εκεί θα κωλώνανε; Είπαμε, η μεταφυσική του Ελ ρακομελίστα δεν παίζεται. Αιώνες Διαφωτισμού και Σκέψης, για να πούμε ότι να οδηγείς στο αντίθετο ρεύμα χωρίς κράνος, και να βγαίνεις από αριστερά, είναι θέμα ταξικών αντιθέσεων και ματεριαλιστικού προτσές.
Ordem e Progresso.
θυμάμαι ένα στίχο που πήγαινε κάπως έτσι: "μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας... κανίβαλοι θα γίνουνε..."
για πείτε λοιπόν, στην Γερμανία, γιατί δεν κάνουν σούζες και άλλες παραβατικές ενέργειες;;;; σουβλάκια ντελίβερι κάνουν; δεν γνωρίζω.
Χμ.

Ordem e Progresso.

Πήξαμε στην επανάσταση. Πιάσε μια τυροκαυτερή, οι μικροαστοί τρέμουμε, ήρθαν οι Τσε.
Ordem e Progresso.
Μα στα αυτοκίνητα κυρίως είναι ανοχή. Αντε να σε γράψει καμια Δημοτική για παρκάρισμα και μέχρι εκεί.
Αλκοτεστ, ζώνες, δακτύλιος, κτέο κλπ είναι πλέον άγνωστες ποινές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ερώτηση έκανα μπας και μας πει κάποιος υπό πιες συνθήκες κάνουν διανομή στην Γερμανία και δεν κάνουν παραβάσεις. μπας και γίνει κάποια κουβέντα πέρα από ειρωνίες στυλ "ρακόμελα" κλπ.
λες και είμαι από τον Άρη και δεν γκούγκλαρα πρώτα να δω ότι όντως κάνουν διανομή σουβλάκια... χχεχεχε....
βέβαια ο κλασσικός βλάχοκουτοπόνηρος θα καταλάβει ότι θέλει...
Δε νομίζω.
Τον κολλητό μου τον σταματήσαν 2 φορές μέσα σε ενάμισυ χρόνο για αλκοτεστ.
Ο δακτύλιος, ναι, μάλλον έχει ατονήσει.
Πάνος Σκουρλέτης
τεσπα, δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. εγώ δεν θέλω ουτε επαναστάσεις, ούτε είμαι ο Τσε. τα αίτια αυτών των συμπεριφορών θέλω να μάθω. εγώ είπα μια γνώμη... από κει και πέρα ο καθένας λέει ό,τι καταλαβαίνει.
Η ερώτηση Κάνουν διανομή, από την Υπό ποιές συνθήκες κάνουν διανομή, απέχει κάπως. Αλλά ως γνήσιος πονηρός βλάχος -καμαρώνω για αυτό- θα σου δώσω την ευκαιρία να μας αναλύσει η επαναστατική σου σκέψη το γιατί στη Γερμανία δεν κάνουν ταρζανιές και στην Ελλάδα κάνουν. Μπρος, ρε μάγκα, ανάλυσέ το μας, τους μικροαστούς.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:33ερώτηση έκανα μπας και μας πει κάποιος υπό πιες συνθήκες κάνουν διανομή στην Γερμανία και δεν κάνουν παραβάσεις. μπας και γίνει κάποια κουβέντα πέρα από ειρωνίες στυλ "ρακόμελα" κλπ.
λες και είμαι από τον Άρη και δεν γκούγκλαρα πρώτα να δω ότι όντως κάνουν διανομή σουβλάκια... χχεχεχε....

Ordem e Progresso.
Το αίτιο είναι ότι μπορεί να το κάνει ατιμώρητα, οπότε θα το κάνει. Και βλέπουμε και πώς αυτό τελικά αποβαίνει εις βάρος του: εφόσον αυτός που παραβιάζει τον ΚΟΚ έχει πλεονέκτημα (παραδίδει ξερωγω σε 10 πελάτες στον ίδιο χρόνο που εσύ παραδίδεις σε 5 ή καίει η μισή βενζίνη), αναγκάζονται όλοι να το κάνουν. Αν όμως έτρωγε αυτός που παραβιάζει τον ΚΟΚ μια εξακοσαρού και ένα μήνα στέρηση διπλώματος, αυτομάτως θα έπαυε να αποτελεί πλεονέκτημα αυτή η συμπεριφορά.
Λέγεται νόμος της ζούγκλας μόνο που αυτοί που υπερασπίζεσαι είναι οι μπαμπουίνοι.
Λέγεται νόμος της ζούγκλας μόνο που αυτοί που υπερασπίζεσαι είναι οι μπαμπουίνοι.
Είπες ότι φταίει ο καπιταλισμός, και καπάκι φέρνεις παράδειγμα τη Γερμανίαthe comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:37τεσπα, δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. εγώ δεν θέλω ουτε επαναστάσεις, ούτε είμαι ο Τσε. τα αίτια αυτών των συμπεριφορών θέλω να μάθω. εγώ είπα μια γνώμη... από κει και πέρα ο καθένας λέει ό,τι καταλαβαίνει.

the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 13:33με λίγα λόγια, θέλω να πω, ότι όσο ένα σύστημα επιτρέπει να συμβεί η παράβαση, σου παρέχει τα μέσα, αυτή θα συμβεί.... δεν γίνεται να τα αφήνεις όλα στην ηθική ή την νοοτροπία συγκεκριμένων ατόμων....
τεσπά, κάντε ένα ριβέρς εντζινιιερινγκ και θα δείτε ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο καπιταλισμός! τα κέρδη! δεν φταίει κανείς υπόκοσμος....
Πάνος Σκουρλέτης
θα έπεσε στην περίπτωση.Saliveros έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:36Δε νομίζω.
Τον κολλητό μου τον σταματήσαν 2 φορές μέσα σε ενάμισυ χρόνο για αλκοτεστ.
Ο δακτύλιος, ναι, μάλλον έχει ατονήσει.
Το ακούω και απο πολλούς να λένε οτι δεν υπάρχουν πλέον μπλοκα και έλεγχοι.
Ο δακτύλιος ειδικά είχε αρχίσει να αυτοκαταργείται χρόνια τώρα.
Και όμως θέλουμε ή δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, φταίει η κωλονοοτροπία μας που είναι βουτηγμένη στην ηλιθιότητα και την ανομία.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:37τεσπα, δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. εγώ δεν θέλω ουτε επαναστάσεις, ούτε είμαι ο Τσε. τα αίτια αυτών των συμπεριφορών θέλω να μάθω. εγώ είπα μια γνώμη... από κει και πέρα ο καθένας λέει ό,τι καταλαβαίνει.
Ο πατέρας που βάζει τρικάβαλο τα παιδιά του στο μηχανάκι και δε τους φοράει καν κράνος, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ανέχεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα σου πω εγώ. Γιατί στη Γερμανία, παίρνουν καλύτερους μισθούς κλπCavaliere έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:38Η ερώτηση Κάνουν διανομή, από την Υπό ποιές συνθήκες κάνουν διανομή, απέχει κάπως. Αλλά ως γνήσιος πονηρός βλάχος -καμαρώνω για αυτό- θα σου δώσω την ευκαιρία να μας αναλύσει η επαναστατική σου σκέψη το γιατί στη Γερμανία δεν κάνουν ταρζανιές και στην Ελλάδα κάνουν. Μπρος, ρε μάγκα, ανάλυσέ το μας, τους μικροαστούς.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:33ερώτηση έκανα μπας και μας πει κάποιος υπό πιες συνθήκες κάνουν διανομή στην Γερμανία και δεν κάνουν παραβάσεις. μπας και γίνει κάποια κουβέντα πέρα από ειρωνίες στυλ "ρακόμελα" κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για τις παραβάσεις στο οτιδήποτε, φταίει ο καπιταλισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Οκτ 2023, 20:47
-
- 18 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Ιουν 2023, 20:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΛΙΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΕ.
από Μαδουραίος » 10 Οκτ 2024, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Οκτ 2024, 19:07
-