ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot
Δημοσιεύσεις: 21113
Εγγραφή: 25 Ιαν 2019, 20:31

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 04 Φεβ 2019, 22:29

Οι έλληνες οδηγοί εκτός Αθηνών, συνήθως οδηγούν απο νωρίς το φορτηγάκι το τρακτερ το μηχανάκι το κλαρκ του μπαμπά. Έχουν ως παιδιά προηγουμένως ανδρωθεί σε καρόδρομους και λαγκάδες με τα ποδηλατα, στα χωράφια ή στις διακοπές. Όσοι είναι τυχεροί και "επιζήσουν" των ατυχημάτων προσαρμογής απο 2 σε 4 ρόδες (σε αυτό παίζει ρόλο και ο γονέας), δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να γίνουν οδηγάρες. Τι να σου πει περί οδήγησης ο άλλος, που το 95% των χιλιομέτρων του έχουν γίνει σε αυτοκινητόδρομους και "επαρχιακούς" των τεσσάρων λωρίδων με τέλεια άσφαλτο. Τον έτρωγες για πρωινό στα 16..
Στην Αθήνα απ την άλλη, η οδηγική εμπερία δεν έρχεται νωρίς, έρχεται όμως πυκνή και με τεράστια ποικιλία.Το παρκάρισμα σε κυψέλες, πατήσια, η αττική οδος, το πάντα πηγμένο κεντρο, η εθνική, το κάπως χαλαρό των προαστίων, δημιουργούν ένα σύνολο εμπειριών που δύσκολα συναγωνίζεται ο οδηγός ευρωπαικής πρωτεύουσας που το 100ετές και βάλε μετρό του ή οι άριστες συγκοινωνίες του, καλύπτουν το 95% των διαδρομών του.
Ένα σαββατόβραδο μας σε ψυρρή εξάρχεια πετράλωνα και μετά διανομή στα σπίτια παγκράτι πειραιά γλυφάδα ολόκληρη η ζωή τους..
Στην ελλάδα δεν έχεις επιλογή, αν δεν είσαι νεκρός είσαι οδηγάρα. Έχεις εκπαιδευτεί στα καλύτερα-χειρότερα και μετεκπαιδεύεσαι καθημερινά..
Στα περί ανομίας. Για το τις πταίει να πω καταρχήν οτι δεν υπάρχει μεγαλύτερη κοτσάνα απ το να αντιμετωπίζεις το θέμα με βάση το ντιενέι ή τη νοοτροπία. Αν ίσχυε κάποιο απ τα δύο, το μεταναστευτικό ρεύμα του μνημονίου θα είχε προκαλέσει χιλιάδες ατυχηματα στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Νοοτροπία δεν αλλάζεις απ τη μια μέρα στην άλλη, ούτε ντιενέι :-) Αν εξαιρέσεις την αγγλία, που μια περιοδο προσαρμογής χρειάζεται, οι έλληνες οδηγοί του εξωτερικού προσασρμόζονται άμεσα και απροβλημάτιστα στις όποιες συνθήκες. Πέφτει πολλές μονάδες ο συντελεστής δυσκολίας εκεί έξω.
Για μένα ο παράγοντας κλειδί είναι οι συνθήκες. Καθημερίνα θα διαπράξω δύο ημιπαρανομίες για να εξισορροπήσω κάποιες αδικίες των συνθηκών εις βάρος μου και εις βάρος μας. Θα στρίψω αριστερά απο τη δεξιά λωρίδα στο φανάρι που με βγάζει στη μεγάλη λεωφόρο (μαζί με εκατοντάδες άλλους), γιατι αν δεν το κάνουμε, η ουρά θα φτάσει πέρα απ την κόρινθο. Επίσης θα παρκάρω (ο μισός) πανω στο πεζοδρόμιο απέναντι απ το σπίτι μου γιατί η επόμενη εναλλακτική μου είναι 200 μέτρα μακρυά και ανηφόρα. Το συγκκριμένο πεζοδρόμιο δεν περπατιέται ποτέ απο κανέναν (μονο για παρκουρ,μεγάλης κλίσης ανηφόρα με άπειρα εμπόδια).Όλα αυτά τα χρόνια έχει χρειαστεί να το μετακινήσω μία φορά γιατί ένα φορτηγό ήθελε να μανουβράρει για κάποια μετακόμιση. Νο μπιγκ ντιλ.
Για φανταστείτε όλα τα μηχανάκια της αθήνας να στοιχίζονταν πίσω απο τα αυτοκίνητα ως οφείλουν και να μην έκαναν τις κλασικές τους σφήνες. Η ουρά θα έφτανε μέχρι τη λαμία απ τη μία και μέχρι την τρίπολη απ την άλλη.
Η ίδια η κατάσταση σε αναγκάζει για το κοινό "καλό" να ψιλοπαρανομήσεις και αυτό μέσα στα χρόνια γίνεται κάπως συνείδηση. Και πάλι νο μπιγκ ντιλ όμως, για το κοινό καλό το κάνεις..
Στο φλερτ λοιπόν με την ¨νομπιγκντιλ¨ παρανομία σε οδηγούν οι υπάρχουσες συνθήκες (ρυμοτομία,αριθμος οχημάτων, αποτελεσματικότητα συγκοινωνιών,κ.α) για τις οποίες δεν φέρεις καμμία ευθύνη. Απο εκεί (λόγω εγγύτητας πιά) ξεπηδουν και οι κανονικές παρανομίες (περνάω με κόκκινο. μπαίνω ανάποδα, πίνω, κλπ).
Είναι λοιπόν αφελές ή υποκριτικό να εξαντλούμε στον ντελιβερά την αυστηρότητά μας που λέρωσε τα πνευμονάκια του κανακάρη μας (λες και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καθαρότερη) και να μένουν στο απυρόβλητο οι μεγάλες βιομηχανίες που ρυπαίνουν επι 100000 και οι παρατρεχάμενοί τους που ρυπαίνουν τους εγκεφάλους μας συστηματικά.
Αυτό είναι ωρε το πρόβλημά μας? Οι οδηγοί?

Σταματήστε πρώτα να καταπίνετε την κάμηλο αν θέλετε να ασχοληθούμε και με τον κώνωπα

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 45170
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Φεβ 2019, 23:45

foscilis έγραψε:
04 Φεβ 2019, 21:11
το ίδιο που της λέω πάντα για οτιδήποτε:
είσαι τελείως μαλακισμένη.
That's fair. Κι εγώ το ίδιο κάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 45170
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Φεβ 2019, 23:47

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
04 Φεβ 2019, 21:39
Και θα αναφέρω παράδειγμα
Περιμένετε Αυγουστο μήνα σε ελληνικό τουριστικό νησί το βράδυ , κάποιος που υα πιει ποτά και σφηνάκια σε μπαράκι να ...μην οδηγήσει μετα ;
Η δεν θα παει διακοπες η τα μαγαζιά θα κλείσουν
Αν η αστυνομία εφάρμοζε κανονικά τα αλκοτεστ ο τουρισμός θα τιναζοταν στον αέρα !!!
Στα αγγλικά το λένε designated driver. Πιστεύω ότι η μετάφραση δεν είναι και τόσο δύσκολη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 37691
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Φεβ 2019, 10:12

Cavaliere έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:11
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:07
για να υπαρχει ανεπτυγμενος βιομηχανισμος καπιταλισμος πρεπει καποιες χωρες να ζουν μεσα στα σκουπιδια του δευτερου τυπου καπιταλισμου που ανεφερες

με λιγα χρονια να συντριβουν ολοι οι υπολοιποι,οτι συμβαινει στον φιλελε κοσμο σημερα
Ωραία συμφωνώ, αλλά εδώ λέμε, γιατί η πλειοψηφία ενός κλάδου αποτελείται από σαβουρομυάληδες. Είπα πως δεν έχουν παιδεία, δεν σας αρέσει. Ωραία, έχω υπομονή να περιμένω ως το 4,000 μ.Χ. που θα έχουμε κομουνισμό. Αν αυτό σας ευχαριστεί. Πιάσε ένα ρακόμελο να πιούμε, έχουμε καιρό.
ρε μλκ καβαλιερε, ενω εχεις δικιο σε οσα λες, γιατι μου βριζεις το κακομοιρο το ρακομελακι, ε;

ναχαμε τωρα ενα, ζεστουλι-ζεστουλι...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 23:28

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ » 05 Φεβ 2019, 11:03

Βρώμα και δυσωδία όλα τα ποστ που βρίζουν εργαζόμενους.
Σκάι Ξεφτίλες.

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 23:28

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ » 05 Φεβ 2019, 11:06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
04 Φεβ 2019, 21:16
Σαν να ισχυριζεστε όλοι οτι ο έλληνας θέλει βουρδουλα και ..ισχυρή αστυνόμευση για να στρώσει !!!
Μια ζωή φίλε αυτό το πράγμα λένε κάτι αντικοινωνικά μισανθρωπικά άτομα Κάτι σκουπίδια της κοινωνίας.
Σκάι Ξεφτίλες.

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27964
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 05 Φεβ 2019, 11:09

ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε:
05 Φεβ 2019, 11:03
Βρώμα και δυσωδία όλα τα ποστ που βρίζουν εργαζόμενους.
Κανείς δε βρίζει εργαζόμενους. Ή μάλλον θέλουμε να μην υπάρχει διαχωρισμός στο ποιοι εργαζόμενοι βρίζονται και ποιοι όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 23:28

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ » 05 Φεβ 2019, 11:26

Ερμής έγραψε:
05 Φεβ 2019, 11:09
Κανείς δε βρίζει εργαζόμενους. Ή μάλλον θέλουμε να μην υπάρχει διαχωρισμός στο ποιοι εργαζόμενοι βρίζονται και ποιοι όχι.
:goodpost:
Σκάι Ξεφτίλες.

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Δημοσιεύσεις: 4884
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 23:08
Phorum.gr user: Saliveros
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 05 Φεβ 2019, 11:39

    Άνεργους μπορούμε να βρίζουμε; :roll:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης

      Άβαταρ μέλους
      foscilis
      Δημοσιεύσεις: 26990
      Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 05 Φεβ 2019, 11:49

      πήζον bot έγραψε:
      04 Φεβ 2019, 22:29
      Οι έλληνες οδηγοί εκτός Αθηνών, συνήθως οδηγούν απο νωρίς το φορτηγάκι το τρακτερ το μηχανάκι το κλαρκ του μπαμπά. Έχουν ως παιδιά προηγουμένως ανδρωθεί σε καρόδρομους και λαγκάδες με τα ποδηλατα, στα χωράφια ή στις διακοπές. Όσοι είναι τυχεροί και "επιζήσουν" των ατυχημάτων προσαρμογής απο 2 σε 4 ρόδες (σε αυτό παίζει ρόλο και ο γονέας), δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να γίνουν οδηγάρες.
      Αυτό δε χρειάζεται να μας το πεις. Το βλέπουμε σε κάθε στροφή της επαρχίας (ακόμα και στροφές που αποκλίνουν μόλις μισή μοίρα από την ευθεία) όπου οι οδηγάρες έχουν στήσει τουλάχιστον 2 εκκλησάκια για ευγνωμοσύνη στο Μεγάλο Μεθυσμένο Γιδογάμη που τους έκανε τέτοιες οδηγάρες.

      Άβαταρ μέλους
      Naida
      Μέλη που αποχώρησαν
      Δημοσιεύσεις: 60844
      Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Φεβ 2019, 11:52

      foscilis έγραψε:
      05 Φεβ 2019, 11:49
      πήζον bot έγραψε:
      04 Φεβ 2019, 22:29
      Οι έλληνες οδηγοί εκτός Αθηνών, συνήθως οδηγούν απο νωρίς το φορτηγάκι το τρακτερ το μηχανάκι το κλαρκ του μπαμπά. Έχουν ως παιδιά προηγουμένως ανδρωθεί σε καρόδρομους και λαγκάδες με τα ποδηλατα, στα χωράφια ή στις διακοπές. Όσοι είναι τυχεροί και "επιζήσουν" των ατυχημάτων προσαρμογής απο 2 σε 4 ρόδες (σε αυτό παίζει ρόλο και ο γονέας), δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να γίνουν οδηγάρες.
      Αυτό δε χρειάζεται να μας το πεις. Το βλέπουμε σε κάθε στροφή της επαρχίας (ακόμα και στροφές που αποκλίνουν μόλις μισή μοίρα από την ευθεία) όπου οι οδηγάρες έχουν στήσει τουλάχιστον 2 εκκλησάκια για ευγνωμοσύνη στο Μεγάλο Μεθυσμένο Γιδογάμη που τους έκανε τέτοιες οδηγάρες.
      Έχει δίκιο στο γεγονός ότι είναι οδηγαρες από άποψη οδηγικών ικανοτητων. Από οδηγική αντίληψη είναι άστα να πανε.
      Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

      I didn't do it, but If I did, I was drunk.

      Que Sera, Sera...

      Άβαταρ μέλους
      foscilis
      Δημοσιεύσεις: 26990
      Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 05 Φεβ 2019, 11:54

      Σκατά είναι. Το να χειριστείς ένα όχημα ακόμα και σε ανώμαλο δρόμο με λακούβες κλπ δεν είναι κάτι δύσκολο, κάνεις τριάντα, εκατό ώρες εξάσκηση το μαθαίνεις. Και ένα ρομπότ μπορεί να το κάνει 100 φορές καλύτερα. Όλη η δυσκολία και η πολυπλοκότητα στην οδήγηση είναι οι άλλοι οδηγοί, που οι τυρόβλαχοι εξ ορισμού έχουν τον κοντινότερο στα 2 χιλιόμετρα και αυτήν ακριβώς την αντίληψη φέρνουν και σαν εσωτερικοί μετανάστες στην πόλη.

      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ
      Δημοσιεύσεις: 85874
      Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Φεβ 2019, 11:58

      Ασέβαστος έγραψε:
      05 Φεβ 2019, 10:12
      Cavaliere έγραψε:
      04 Φεβ 2019, 16:11
      Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
      04 Φεβ 2019, 16:07
      για να υπαρχει ανεπτυγμενος βιομηχανισμος καπιταλισμος πρεπει καποιες χωρες να ζουν μεσα στα σκουπιδια του δευτερου τυπου καπιταλισμου που ανεφερες

      με λιγα χρονια να συντριβουν ολοι οι υπολοιποι,οτι συμβαινει στον φιλελε κοσμο σημερα
      Ωραία συμφωνώ, αλλά εδώ λέμε, γιατί η πλειοψηφία ενός κλάδου αποτελείται από σαβουρομυάληδες. Είπα πως δεν έχουν παιδεία, δεν σας αρέσει. Ωραία, έχω υπομονή να περιμένω ως το 4,000 μ.Χ. που θα έχουμε κομουνισμό. Αν αυτό σας ευχαριστεί. Πιάσε ένα ρακόμελο να πιούμε, έχουμε καιρό.
      ρε μλκ καβαλιερε, ενω εχεις δικιο σε οσα λες, γιατι μου βριζεις το κακομοιρο το ρακομελακι, ε;

      ναχαμε τωρα ενα, ζεστουλι-ζεστουλι...
      Ο Καβαλιέρε, το βλέπει και το θέτει σκηνοθετικά. Νομίζω τουλάχιστον.
      Δεν έχει να κάνει με το ρακόμελο ακριβώς αλλά από την αίσθηση που του δίνουν οι μεταμοντέρνοι χιπστερορεμπέτες.


      Κάτι τέτοιο. :lol:
      Η ελπίδα είναι παγίδα.

      the comet the course the tail

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 05 Φεβ 2019, 12:04

      foscilis έγραψε:
      05 Φεβ 2019, 11:54
      Σκατά είναι. Το να χειριστείς ένα όχημα ακόμα και σε ανώμαλο δρόμο με λακούβες κλπ δεν είναι κάτι δύσκολο, κάνεις τριάντα, εκατό ώρες εξάσκηση το μαθαίνεις. Και ένα ρομπότ μπορεί να το κάνει 100 φορές καλύτερα. Όλη η δυσκολία και η πολυπλοκότητα στην οδήγηση είναι οι άλλοι οδηγοί, που οι τυρόβλαχοι εξ ορισμού έχουν τον κοντινότερο στα 2 χιλιόμετρα και αυτήν ακριβώς την αντίληψη φέρνουν και σαν εσωτερικοί μετανάστες στην πόλη.
      δεν ισχύει αυτό.
      ο χειρότεροι οδηγοί σε νοοτροπία με διαφορά είναι οι αθηναίοι. το έχω ζήσει στην αθήνα. το έχω ζήσει στην εθνική οδό. το έχω ζήσει και στην επαρχία. μακριά από αθηναϊκές πινακίδες... η ψυχολογία τους κατά την οδήγηση είναι σαν να έχει βγει από... το κουτί των πειραμάτων του παβλόφ... βαριέμαι να το αναλύσω... είναι οι μόνοι που είναι ικανοί να κορνάρουν σε ερημικό φανάρι στο μοναδικό αμάξι που υπάρχει και τυγχάνει να είναι μπροστά τους.

      Άβαταρ μέλους
      ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
      Δημοσιεύσεις: 254
      Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 23:28

      Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

      Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ » 05 Φεβ 2019, 12:07

      the comet the course the tail έγραψε:
      05 Φεβ 2019, 12:04
      foscilis έγραψε:
      05 Φεβ 2019, 11:54
      Σκατά είναι. Το να χειριστείς ένα όχημα ακόμα και σε ανώμαλο δρόμο με λακούβες κλπ δεν είναι κάτι δύσκολο, κάνεις τριάντα, εκατό ώρες εξάσκηση το μαθαίνεις. Και ένα ρομπότ μπορεί να το κάνει 100 φορές καλύτερα. Όλη η δυσκολία και η πολυπλοκότητα στην οδήγηση είναι οι άλλοι οδηγοί, που οι τυρόβλαχοι εξ ορισμού έχουν τον κοντινότερο στα 2 χιλιόμετρα και αυτήν ακριβώς την αντίληψη φέρνουν και σαν εσωτερικοί μετανάστες στην πόλη.
      δεν ισχύει αυτό.
      ο χειρότεροι οδηγοί σε νοοτροπία με διαφορά είναι οι αθηναίοι. το έχω ζήσει στην αθήνα. το έχω ζήσει στην εθνική οδό. το έχω ζήσει και στην επαρχία. η ψυχολογία τους κατά την οδήγηση είναι σαν να έχει βγει από... το κουτί των πειραμάτων του παβλόφ... βαριέμαι να το αναλύσω... είναι οι μόνοι που είναι ικανοί να κορνάρουν σε ερημικό φανάρι στο μοναδικό αμάξι που υπάρχει και τυγχάνει να είναι μπροστά τους.

      Θα είναι ντελιβεράδες που έχουν ρεπό και πάνε βόλτα με το αμάξι.
      Σκάι Ξεφτίλες.

      Απάντηση


      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

      Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

      Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών