Ότι θα δώσει ο άλλος 1 μύριο για να ξεφτιλίσει ένα ζευγάρι.....
Ανήθικη πρόταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ανήθικη πρόταση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσα θα έδινες δλδ;;;Souvlatzis έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:11Εγώ θα τα έδινα όλα για πάρτυ σουGherschaagk έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 00:54Τι το ιδιαίτερο ή ξεχωριστό έχω εγώ ή το ταίρι μου για να αρέσουμε τόσο πολύ σε κάποιον που θα έδινε ένα μύριο για μια νύχτα μαζί μας;;;
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Gherschaagk έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:12Πόσα θα έδινες δλδ;;;Souvlatzis έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:11Εγώ θα τα έδινα όλα για πάρτυ σουGherschaagk έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 00:54Τι το ιδιαίτερο ή ξεχωριστό έχω εγώ ή το ταίρι μου για να αρέσουμε τόσο πολύ σε κάποιον που θα έδινε ένα μύριο για μια νύχτα μαζί μας;;;
Ο σουβλατζης τα δίνει όλα για αυτη που γουσταρει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενδιαφέρον....Souvlatzis έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:15
Πολύ περίεργο που θεωρούμε οτι ο κακός δίνει εκατομμύριο γιατί το αξίζουμε, ή θέλει την μονάκριβη ψυχή μας κλπ.
Ας μην δώσουμε τόση μεγάλη αξία στο εκατομμύριο απο την οπτική του ίσως. Έστω ότι έχει μερικά δισεκατομμύρια και 6 μήνες ζωή, γενικά δεν έχουν αξία τα χρήματα, δεν τα θεωρεί τίποτα, δεν χρειάζεται να νιώθουμε άγχος μήπως και ζητά κάτι παραπάνω, μέχρι το βράδυ θα έχει ξοδέψει άλλα 10 εκατομμύρια σε τυχαίες γνωριμίες να περάσει η ώρα. Θα πηγαίναμε;
Ας μην δώσουμε τόση μεγάλη αξία στο εκατομμύριο απο την οπτική του ίσως. Έστω ότι έχει μερικά δισεκατομμύρια και 6 μήνες ζωή, γενικά δεν έχουν αξία τα χρήματα, δεν τα θεωρεί τίποτα, δεν χρειάζεται να νιώθουμε άγχος μήπως και ζητά κάτι παραπάνω, μέχρι το βράδυ θα έχει ξοδέψει άλλα 10 εκατομμύρια σε τυχαίες γνωριμίες να περάσει η ώρα. Θα πηγαίναμε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα δεν το αξίζουμε το μύριο;;; Όχι πες τώρα.
Ολόκληρο σενάριο έπλεξε για να μην σταθεί στην θρησκεία... τι παγαπόντης θεέ μου!
the end
άνετα το αξίζουμε όπως είπε και ο σουβλατζής, αλλά νομίζω ότι την στιγμή που θα το ρωτήσουμε πάει, χάθηκε η μπάλα. Άσε που αξία ενός εκατομμυρίου είναι σχετική έννοια, πόσο χρόνο και πόσα εκατομμύρια ακόμα υπάρχουν, μπορεί να είναι απίστευτα σημαντικό, μπορεί και όχι τόσο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άλλο είπε ο σουβλατζής. Το θέμα είναι αν στέκει ένα τέτοιο δίλημμα και δεν στέκει.
το διλημμα στέκει, και είναι χειρότερο απο οτι το βλέπεις νομίζω, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρήσεις οτι ο άλλος πράγματι σε αποτιμά ως σημαντική ποσότητα δίνοντας ένα εκατομμύριο, μπορεί να ειναι ο μπέζος και να εχει 120 δις και να κάνει δώρο στον εαυτό του εμπειρίες τυχαίες.
ή ο διάολος και να το κανει για την ευχαρίστηση που λέει ο πανας, κάτι άλλο απο αυτό που νομίζουμε όταν ακούμε εκατομμύριο όμως, όχι κάτι τιμητικό απαραίτητα.
ή ο διάολος και να το κανει για την ευχαρίστηση που λέει ο πανας, κάτι άλλο απο αυτό που νομίζουμε όταν ακούμε εκατομμύριο όμως, όχι κάτι τιμητικό απαραίτητα.
-
Ζητα του καλε 2 αλαδωτες καλαμακι χοιρινό με πατάτες και μια κοκακολα ζίρο, που με εχει κοψει η λόρδα και μετα τα βρισκετε και στα συναισθηματικάSouvlatzis έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:15
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Augustin Meaulnes την 05 Φεβ 2019, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
To ερώτημα δε στέκει λόγω υπερβολικού τιμήματος. Όπως είπα πριν ας ξανατεθεί το ερώτημα με κάποιο πιο λογικό νούμερο. Πχ 50 χιλ . ευρώ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασχετα το πως βλέπει αυτός το ένα μύριο, η αξία του δεν μειώνεται. Είναι αυτή που είναι. Όσο για τον τρισεκατομμυριούχο, ξέρει πως θα βρει επαγγελματίες με λιγότερα και θα περασει καλύτερα.enaon έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:35το διλημμα στέκει, και είναι χειρότερο απο οτι το βλέπεις νομίζω, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρήσεις οτι ο άλλος πράγματι σε αποτιμά ως σημαντική ποσότητα δίνοντας ένα εκατομμύριο, μπορεί να ειναι ο μπέζος και να εχει 120 δις και να κάνει δώρο στον εαυτό του εμπειρίες τυχαίες.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Καλαμάκι χοίρινο τρώνε οι βάρβαροιAugustin Meaulnes έγραψε: ↑05 Φεβ 2019, 01:38Ζητα του καλε 2 αλαδωτες καλαμακι χοιρινό με πατάτες και μια κοκακολα ζίρο, που με εχει κοψει η λόρδα και μετα τα βρισκετε και στα συναισθηματικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
21 Μάιος 2024, 17:06
-
-
Νέα δημοσίευση Αιτίες πυρκαγιών..και μια πρόταση.
από Άφαντος » 24 Αύγ 2023, 14:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Αύγ 2023, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σημαντικη προταση απο τον Γκλετσο
από panos291 » 09 Οκτ 2024, 18:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
10 Οκτ 2024, 00:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως δέχθηκα ανάρμοστη πρόταση ?
από jackie Daniels » 15 Φεβ 2025, 21:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Φεβ 2025, 22:41
-