πελατης. πιθανοτατα μελος του πχορουμ.


εχω την κακη συνηθεια να το εχω πανω στο γραφειο, στο φορτιστη, σε ανοιχτη ακροαση. ειναι η γυναικα μου, λεει οτι το παιδι εχει 39 πυρετο και εκανε εμετο, να παω να τους παρω να τους παω στο γιατρο, τελευταια κουβεντα πριν κλεισουν ειναι το παιδι που λεει "μπαμπα ελα γρηγορα, κανει κρυο"
λεω λοιπον στο γαιδαρο οτι πρεπει να φυγω, αμεσως,για τον προφανη λογο που ακουσε και αυτος στη συνομιλια. και θα γυρισω σε κανα τεταρτο, αν θελει κατι. δε φευγει, και συνεχιζει να με ρωτα τις βλακειες του. δεν απαντω, πιανω να κλειδωνω πορτες, να μαζευω κλειδια λεφτα κινητο για να φυγω, κι αυτος επιμενει να κατσω να του εξηγησω. σχεδον τον εσπρωξα να βγει εξω να κλειδωσω και δεν σταματησε να με ψελνει καθως εφευγα.
ε, φυσικα σημερα, μολις τωρα, ξαναρθε, να μου παραπονεθει οτι δεν εγινε δουλεια, αφου δεν εκατσα να του εξηγησω τι να κανει. φυσικα εριξε την καυστικη στο νεροχυτη.
ουγκ. δεν ξερω. βρες μαστορα.
