Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
-
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Εγω παντως ρωτησα επειδή συνηθως ειναι μανουλα (καμια φορα και λωμικοτραγικη) στο να στηνει κατι ώστε να καταλήξει κάπου ο γιαννοπουλας και λεω κοίτα χάνουμε το αστειο
Τεσπα
Τεσπα
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
ναι και εγώ νμίζω δεν ειναι τσακωμένοι, απλά είναι απότομη και σκληρή η κάστομ. Αλλά μπορεί και να είναι και τσακωμένοι, δεν ειναι σίγουρο.

the end
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Ελβετός Τραπεζίτης
Φρίκηηηηηηηηηηηη

γνήσιος ανόθευτος αυθεντικός Μασαμπουκικός Καραμπαμπιζμός

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Phorum.gr user: mitsolias666
Την φαγητάρα που ψάχνεις θα τη βρεις στην κορεατική κουζίνα. Δυστυχώς ελάχιστα κορεατικά εστιατόρια έχουν τα ούμπαλα να την σερβίρουν στας Ευρώπας.
Δημιουργήθηκε όταν ο ευλογημένος στρατός των Γιάνκηδων έσωσε τη Ν. Κορέα από τους ΕΑΜοβούλγαρους της περιοχής. Οι Αμερικανοί διδάξανε στους ντόπιους τη μαγεία της κονσέρβας (ζβαν, φασόλια κτλ), των λουκάνικων, του τσένταρ της δεκάρας και των άλλων ετοιματζήδικων λιχουδιών.
Οι δε άξιοι Κορεάτες έφτιαξαν αυτό το εκπληκτικό ραγού: https://mykoreankitchen.com/army-stew-budae-jjigae/

Στο κορεάτικο εστιατόριο θα μπεις εάν στα τραπέζια έχει μάτι να ψήνει. Αλλιώς είναι τση πλάκας.
Ordem e Progresso.
-
Η καλύτερη ασιατική κουζίνα για τα γούστα μου. Πλέον την μαγειρεύω σπίτι, αλλά όταν πάω έξω σε εστιατόριο κοιτάω τη φάτσα των σερβιτόρων και, αν είναι εύκολο, του αφεντικού.
Τα καλά κορεάτικα έχουν προσωπικό και σεφ που βγάζουν μίσος, που τους ρωτάς πού να κάτσω και σου κάνουν απλά νεύμα, που τους ζητάς καφέ και αναστενάζουν από βαρεμάρα, που πάει η ώρα 2 και 1 και σου σηκώνουν τα πιάτα.

Ο σωστός Νοτιοκορεάτης (μάγειρας ή μη) είναι απίστευτα οξύθυμος, πλακώνεται διαρκώς με τους συμπατριώτες του, καταδίδει τα παιδιά του στην αστυνομία αν μάθει ότι διαβάζουν Μαρξ και ονειρεύεται να κοπανάει κεφάλια Δυτικών με άθραυστα Σάμσουνγκ.
Γι᾽ αυτό τώρα εγκαταλείπουν μαζικά τον ξενέρωτο Βουδισμό και μπλέκουν με κάτι καμένες προτεσταντικές σέκτες που υπόσχονται Αρμαγεδδώνες.
mitsolias666 έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 17:05Η καλύτερη ασιατική κουζίνα για τα γούστα μου. Πλέον την μαγειρεύω σπίτι, αλλά όταν πάω έξω σε εστιατόριο κοιτάω τη φάτσα των σερβιτόρων και, αν είναι εύκολο, του αφεντικού.
Τα καλά κορεάτικα έχουν προσωπικό και σεφ που βγάζουν μίσος, που τους ρωτάς πού να κάτσω και σου κάνουν απλά νεύμα, που τους ζητάς καφέ και αναστενάζουν από βαρεμάρα, που πάει η ώρα 2 και 1 και σου σηκώνουν τα πιάτα.
Ο σωστός Νοτιοκορεάτης (μάγειρας ή μη) είναι απίστευτα οξύθυμος, πλακώνεται διαρκώς με τους συμπατριώτες του, καταδίδει τα παιδιά του στην αστυνομία αν μάθει ότι διαβάζουν Μαρξ και ονειρεύεται να κοπανάει κεφάλια Δυτικών με άθραυστα Σάμσουνγκ.
Γι᾽ αυτό τώρα εγκαταλείπουν μαζικά τον ξενέρωτο Βουδισμό και μπλέκουν με κάτι καμένες προτεσταντικές σέκτες που υπόσχονται Αρμαγεδδώνες.

Δεν ξέρω, αλλά τώρα που με τα λες αυτά, ο Κορεάνος ιδιοκτήτης εστιατορίου κοντά στο σπίτι μου, έχει κάτι μούτρα λες και του διέκοψες την προσευχή. Μαγειρεύει καλά, αλλά πολύ μουντρούχος, αδερφάκι μου.
Ordem e Progresso.
-
Καλό σημάδι αυτό!
Οι Κορεάτες είναι σαν εμάς: πάνε σε μια ξένη πόλη και κάνουν σύλλογο, σχολείο κτλ· ε, 2 μήνες μετά έχουν ανοίξει άλλοι 5 σύλλογοι κι άλλα 3 σχολεία. Γιατί ο Κιμ τσακώθηκε με τον Παρκ και μετά στραβοκοίταξε την αδερφή του Λι που θέλει να γίνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Ο εμφύλιός τους πρέπει να ήταν το κάτι άλλο.
Οι Κορεάτες είναι σαν εμάς: πάνε σε μια ξένη πόλη και κάνουν σύλλογο, σχολείο κτλ· ε, 2 μήνες μετά έχουν ανοίξει άλλοι 5 σύλλογοι κι άλλα 3 σχολεία. Γιατί ο Κιμ τσακώθηκε με τον Παρκ και μετά στραβοκοίταξε την αδερφή του Λι που θέλει να γίνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Ο εμφύλιός τους πρέπει να ήταν το κάτι άλλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31