Μη με στενοχωρνατε κ νόμιζα ότι έκανα κάτι καλό...
Οικιακή οικονομία.
- Υδράργυρος
Re: Οικιακή οικονομία.
Ίσα ίσα οι λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης δεν πρέπει να ανοιγοκλείνουν όλη την ώρα γιατί καιγονται. Καλό είνια να είναι συνέχεια ανοιχτοί
τα σποτάκια κυκλοφορούν και σε λεντ; γιατί έχω βαρεθεί να τα αλλάζω στα μπαλκόνια.
μιλάμε, με ελάχιστη χρήση καίγονται.
μιλάμε, με ελάχιστη χρήση καίγονται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ααααααααααα γι'αυτό στην κουζίνα δεν κλείνει ούτε χρόνο; Αχμμ...Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:15Ίσα ίσα οι λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης δεν πρέπει να ανοιγοκλείνουν όλη την ώρα γιατί καιγονται. Καλό είνια να είναι συνέχεια ανοιχτοί
- Υδράργυρος
Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:21Άμα έχεις σπτάκια άλλαξε τα αμέσως. Έχουν κατανάλωση 100 βατ το ένα και με λεντ ξεκινάς από 4 βατ το ένα.
και το χειρότερο είναι ότι είναι πάρα πολλά σποτάκια σε όλο το σπίτι....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
δεν έχει καμία διαφορά στα θρεπτικά συστατικά ο παστός μπακαλιάρος από τον φρέσκο, ίσα ίσα κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ καλύτερος γιατί προέρχεται από τον ανοιχτό ωκεανό όχι από εκεί που χέζει όλη η Μεσόγειος ή χειρότερα. Και γίνεται μια χαρά σούπα, δε χρειάζεται τόσο ξαρμύρισμα (δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται καθόλου).
Οπότε άμα για κάποιο λόγο που γνωρίζεις μόνο εσύ προτιμάς το ψάρι σου φρεσκομεταφερμένο από ένα αλιευτικό πεδίο όπου ο πληθυσμός του έχει πέσει στο 1% καθώς και να ανταγωνίζεσαι με άλλους χίλιους εξαιρετικά ανορθολογικούς καταναλωτές προκειμένου να το αποκτήσεις, πλέρω 16 ευρώ το μισό φιλέτο και μη μιλάς.
- Υδράργυρος
Θα τα βγαλουν τα λεφτα τουςNaranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:28Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:21Άμα έχεις σπτάκια άλλαξε τα αμέσως. Έχουν κατανάλωση 100 βατ το ένα και με λεντ ξεκινάς από 4 βατ το ένα.
και το χειρότερο είναι ότι είναι πάρα πολλά σποτάκια σε όλο το σπίτι....
Ο μπακαλιάρος είναι Βορείου Θαλάσσης, και το να βρης παστό, δεν είναι το πιο εύκολο, οι μπακάληδες δεν έχουν.foscilis έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:28δεν έχει καμία διαφορά στα θρεπτικά συστατικά ο παστός μπακαλιάρος από τον φρέσκο, ίσα ίσα κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ καλύτερος γιατί προέρχεται από τον ανοιχτό ωκεανό όχι από εκεί που χέζει όλη η Μεσόγειος ή χειρότερα. Και γίνεται μια χαρά σούπα, δε χρειάζεται τόσο ξαρμύρισμα (δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται καθόλου).
Οπότε άμα για κάποιο λόγο που γνωρίζεις μόνο εσύ προτιμάς το ψάρι σου φρεσκομεταφερμένο από ένα αλιευτικό πεδίο όπου ο πληθυσμός του έχει πέσει στο 1% καθώς και να ανταγωνίζεσαι με άλλους χίλιους εξαιρετικά ανορθολογικούς καταναλωτές προκειμένου να το αποκτήσεις, πλέρω 16 ευρώ το μισό φιλέτο και μη μιλάς.
Ordem e Progresso.
ok τότε, δε μπορώ να σε βοηθήσω 

πλάκα κάνειςNaranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 13:28Η διπλανή μου στην δουλειά μου δίνει κάθε μέρα μαθήματα οικονομίας:
1. χθες έφερε τον φορτιστή για τις μπαταρίες και τις φόρτιζε στην δουλειά για να μην ξοδέψει ρεύμα.
2. χρησιμοποιεί για το τοστ που φέρνει από το σπίτι, την σακούλα του ψωμιου του τοστ από προηγουμενο πακέτο.
3. μια μέρα μου έλεγε ότι έφερε ο γιος της κάτι φίλους του να παιξουν σπίτι και αναγκαστικά τους έφτιαξε μακαρόνια με σάλτσα για να τα ταισει (10 ετων) και επειδη δεν περίσσεψαν, έμεινε νηστικιά γιατί δεν είχε άλλο πακέτο μακαρόνια στο σπίτι. τα μακαρόνια τα προόριζε για το κυρίως γεύμα της επομένης.
4. όταν ξεκόλλησαν τα παπουτσια της και τα έφερε στον τσαγκάρη, την ρώτησα γιατί δεν πάει να πάρει μια βενζινόκολλα από το χρωματοπωλείο, για να την έχει και να κολλάει τα παπούτσια, η οποία κοστίζει 2 ευρώ. η απάντηση της ήταν, αν μπορώ να φέρω την κόλλα την επομένη και να μου φέρει ένα παιχνίδι του μικρού να το κολλήσω για να μην αγοράζει κόλλα. - έκανα το κουνέλι.
και άλλες πολλές πολλές ιστορίες....
-
- Phorum.gr user: independent_44
Αληθεύει ότι θα επιβληθεί να υπάρχει ΕΝΑΣ φορτιστής για όλα τα ηλεκτρονικά;
Αυτό με το σακουλάκι μπορεί να τοκανα κ γω...νύχτα έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:39πλάκα κάνειςNaranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 13:28Η διπλανή μου στην δουλειά μου δίνει κάθε μέρα μαθήματα οικονομίας:
1. χθες έφερε τον φορτιστή για τις μπαταρίες και τις φόρτιζε στην δουλειά για να μην ξοδέψει ρεύμα.
2. χρησιμοποιεί για το τοστ που φέρνει από το σπίτι, την σακούλα του ψωμιου του τοστ από προηγουμενο πακέτο.
3. μια μέρα μου έλεγε ότι έφερε ο γιος της κάτι φίλους του να παιξουν σπίτι και αναγκαστικά τους έφτιαξε μακαρόνια με σάλτσα για να τα ταισει (10 ετων) και επειδη δεν περίσσεψαν, έμεινε νηστικιά γιατί δεν είχε άλλο πακέτο μακαρόνια στο σπίτι. τα μακαρόνια τα προόριζε για το κυρίως γεύμα της επομένης.
4. όταν ξεκόλλησαν τα παπουτσια της και τα έφερε στον τσαγκάρη, την ρώτησα γιατί δεν πάει να πάρει μια βενζινόκολλα από το χρωματοπωλείο, για να την έχει και να κολλάει τα παπούτσια, η οποία κοστίζει 2 ευρώ. η απάντηση της ήταν, αν μπορώ να φέρω την κόλλα την επομένη και να μου φέρει ένα παιχνίδι του μικρού να το κολλήσω για να μην αγοράζει κόλλα. - έκανα το κουνέλι.

μια φορά, ήρθαν κάτι παιδάκια για παιχνίδι σπίτι της και η μια μαμα έφερε ένα κουτί μπισκότα ως πεσκέσι. τα μπισκότα ήταν χάλια και την άλλη μέρα τα έφερε στην δουλεια για κολατσιό ενώ δεν της αρέσαν. και της λεω αφου δεν σου αρεσουν τι τα τρως και δεν έφερες τοστ.νύχτα έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:39πλάκα κάνειςNaranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 13:28Η διπλανή μου στην δουλειά μου δίνει κάθε μέρα μαθήματα οικονομίας:
εισαι καλά μου λέει;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 06 Φεβ 2019, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Naranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:42νύχτα έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 14:39πλάκα κάνειςNaranjita έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 13:28Η διπλανή μου στην δουλειά μου δίνει κάθε μέρα μαθήματα οικονομίας:
μια φορά, ήρθαν κάτι παιδάκια για παιχνίδι σπίτι της και η μια μαμα έφερε ένα κουτί μπισκότα ως πεσκέσι. τα μπισκότα ήταν χάλια και την άλλη μέρα τα έφερε στην δουλεια για κολατσιό ενώ δεν της αρέσαν. και της λεω αφου δεν σου αρεσουν τι τα τρως και δεν έφερες τοστ.
εισαι καλά μου λέει;
εν τω μεταξύ έχει του κόσμου τα λεφτά....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση