ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 16:00
Augustin Meaulnes έγραψε: ↑06 Φεβ 2019, 15:58
Απο τι; αφού τωρα άνοιξες νημα
Απο περιέργεια γιατι ζητάτε κοπελα; δεν βρισκω σε ολα αυτα που ζητούνται, να παιζει κάποιο ρολο το φυλο
Εχω αποσυρθει απο τις συνευρεσεις με cuckold ζευγαρια
Θελω να κανω διακοπες μια εβδομαδα με γυναικα
Απλο ειναι
ποιός μίλησε για συνερεύσεις;

εγώ πάντως το εννοούσα, δεν συμμετέχω ιδιαίτερα στις διακοπές, βαριέμαι όλη μέρα (για την ακρίβεια είναι η μόνη εποχή που βαριέμαι με την γυναίκα μου) με κουράζει το πόσο προβλεπόμενα κυλάει η μέρα...το μπάνιο η βόλτα στα τουριστικά, οι φωτογραφίες, η ταβέρνα, το ποτάκι, ο ο καφές ενώ ακόμα δεν έχεις χωνέψει τα προηγούμενα μπλιαχ
επίσης θέλει να της μιλάω συνέχεια, που μου αρέσει γενικά πολύ, έχω πράγματα να πούμε, αλλά στις διακοπές, τις τα έχω πει όλα τις 20 ώρες του 24ωρου που περασαμε μαζι αγκαλιτσα πριν...τι διάολο, δεν μου έρχεται τίποτα το βραδάκι μετά στην ακρογιαλιά...
καλά στα τηλέφωνα που περιγράφεις το πώς περνάς, τις τελευταίες μέρες των διακοπών, ούτε λόγος, χίλιες φορές να πήζω στην δουλειά και έξω να έχει ανεμοθύελλα
για αυτο προτεινα να βγαλω αυτην την υποχρεωση των διακοπων στο καταλυμα σου χωρις να συμμετεχω ενεργα, μια χωριατικη
στα δυο στα τρία, μια μπριτζόλα, ενα ποτηράκι κρασάκι και τάβλα στην παραλία να κοιτάζω κώλους χωρις καμια αναγκη να φορτωθω και τις εννοιες τους, μονο να κοιταζω, και το βράδυ στο δωμάτιο να διαβάζω το βιβλιαράκι μου, δεν θέλω κάτι άλλο και πολλά πέρα δώθε
τι λέτε;