Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
Μα είμαι 100 κιλά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Ξαναλεω : τι ηλικία έχεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ένας σαμάνος στο Μεξικό που έχει γράψει για αυτόν ο Κάρλος Καστανιέδα (Δον Χουαν), έτρωγε μόνο όταν πεινούσε, δεν υπήρχε στάνταρ ωράριο, μπορεί να έκανε να φάει και δύο τρεις μέρες.
the end
Φυσικά και δεν μπορώ να το πιστεψω, αλλά έχω πολλή εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που μου το είπε, διότι κατέχει και γνώσεις ιατρικής.
Δεν ξέρω, ειλικρινά. Μου είπε ότι το έκανε αυτό ένας που είχε λίπος. Μήπως ήταν χοντρός και το πέτυχε;
"Άχρι καιρού..."
- Otto Weininger
Natasha αν δεν είσαι 5 χρονών, ζητά άμεσα βοήθεια ειδικού.
Όχι, δεν θέλω να απαντήσω για προσωπικους λόγους. Αν τόσο θες να μάθεις, στείλε πμ.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 23:55Απαντα με ειλικρίνεια
"Άχρι καιρού..."
Οι πιπεριές δίνουν και παίρνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:00Natasha αν δεν είσαι 5 χρονών, ζητά άμεσα βοήθεια ειδικού.
"Άχρι καιρού..."
Εγώ πάντως βρίσκω καλή ιδέα να αλλάξω τα πολεμικά αποθέματα που έχω γύρω γύρω από την μέση με φρέσκα.
the end
Μπα, μάλλον είχε καταφέρει την αεροφαγία. Ξέρεις αυτή την σπάνια μέθοδο που καταφέρνεις να τρέφεσαι με τα θρεπτικά συστατικά του αέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Εγώ για σένα το λέω. Κανεις ερωτήσεις 5χρονου και καπάκι μας λες για ένα φίλο σου που σου είπε ότι κάποιος έμεινε νηστικός 360 μέρες, κάτι που μεν δυσκολεύεσαι να πιστέψεις αλλά τον εμπιστεύεσαι γιατί κατέχει γνώσεις ιατρικής.Natasha έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:02Οι πιπεριές δίνουν και παίρνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:00Natasha αν δεν είσαι 5 χρονών, ζητά άμεσα βοήθεια ειδικού.
Μας έχεις πονέσει τον εγκέφαλο. Ειδικά εκεί που είπες για το λίπος.
Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:00Natasha αν δεν είσαι 5 χρονών, ζητά άμεσα βοήθεια ειδικού.
Καλά σου λέει η κοπέλα Στείλε της ενα πμ.
Δείξε καθαρά το ενδιαφέρον σου, μη κάνεις μισές δουλειές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Δεν είμαι αυτού του είδους ο ειδικός.Naida έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:07Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 00:00Natasha αν δεν είσαι 5 χρονών, ζητά άμεσα βοήθεια ειδικού.
Καλά σου λέει η κοπέλα Στείλε της ενα πμ.
Δείξε καθαρά το ενδιαφέρον σου, μη κάνεις μισές δουλειές.
λέει βλακείες και το άρθρο ή μόνο η νατάσα;
-
- Phorum.gr user: independent_44
Μέχρι ενός σημείου και λογικό ακούγεται.
Ποιό είναι αυτό το σημείο όμως;
Ποιό είναι αυτό το σημείο όμως;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης