Είχα βάλει αυτό το ινδικό και ο Κατανάκης έκανε ένα σχόλιο κεκαλυμμένης αποδοκιμασίας. Εγώ εν τω μεταξύ έλκομαι από τέτοια ethnic pop τραγούδια.
Μία Κυριακή (έκανα Κυριακή μεσημέρι) πήγα στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσα να ειδοποιήσω κάποιον. Ο Κατανάκης είπε ''αν θέλεις να συνεχίσεις αλλιώς έχω έτοιμη την αντικαταστάτρια σου''. Κοινώς πάρε δρόμο. Του είπε να βάλει όποιον θέλει και αποχώρησα. Έσβησα και το πρόγραμμα με το οποίο έβαζα μουσική.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 03:12και γιατί σταμάτησες ρέι;;;
(ξέρω δεν πληρώνεσαι,το κέφι σου θα έκανες)αλλά κρίμα..
εγώ δεν ακούω συχνά,κυρίως Χειμώνα ακούω αλλά φετος δεν ακουσα καθόλου.και τον Νίκο βασικά ακούω.
Ο Κατανάκης κάνει πολύ καλό πρόγραμμα, επαγγελματικό. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι άλλοι δύο που ανέφερα πιο πάνω. Ο ένας είχε μία σπαστική μουσική για σήμα εκπομπής. Κι αυτοί ήταν επαγγελματίες και έκαναν νομίζω εκπομπές και σε FM ραδιόφωνα πιο παλιά. Μου είχαν πει ότι είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ 3 παλαιότερα.
Τώρα που το σκέφτομαι, θα ψάξω την δουλειά να βάζω μουσική (τα περίεργα τα δικά μου progressive rock και τέτοια) σε κανένα ραδιόφωνο FM.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα πειρατικά χρόνια μου. Με υποτυπώδη μέσα έκανα αρκετά καλές εκπομπές. Βάζαμε τραγούδια disco από δίσκους εισαγωγής, πριν γίνουν επιτυχίες. Ο κόσμος τα μάθαινε από εμάς.
Με το κομπιούτερ ετοίμαζα δύο ώρες εκπομπή σε 10-15 λεπτά. Είναι εκπληκτική η ευκολία. Χώρια ότι έβρισκα εύκολα και έπαιζα αυτά που ζητούσαν.