Μπογδάνος ο χουντικός
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Μπογδάνος ο χουντικός
Έχει όντως έκφυλο μουτράκι αυτή η Χρύσα Κασάπη; Βάλτε ρε σεις κάνα link που να παίζει και για όσους δεν διατηρούν σόσιαλ (χλα)μύδια λογαριασμούς, καμιά φωτογραφία, κάτιτίς τέλος πάντων.
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω νομιζω οτι θα ειναι υποψηφιοςYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:51Και εκει που διαβαζαμε οτι ο Μπογδανος εχει κλειδωσει
στο ψηφοδελτιο της νδ,μετα απο αυτο διαβαζουμε
οτι ποτε δεν εχει ειπωθει τιποτα επισημα,τιποτα δεν ειναι σιγουρο κτλ
Για να δουμε.
απλα η μανουρα γινεται γιατι η αυλη του μητσοτακη θεωρει οτι μονο τα μελη της μπορουν να λενε δημοσια οτι θα ειναι υποψηφιοι πριν ανακοινωθουν τα ψηφοδελτια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- YouOnlyLiveOnce
Ο Τσιπρας,το συριζα και οι ψηφοφοροι του δεν συμφωνουσαν/συμφωνουν σε αρκετα με τον Καμμενο.Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:00Σε ποιους να αρέσει; Κάθε άνθρωπος που αγαπά την δημοκρατία, δεν έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:49Και; δεν σας αρεσε; γιατι;
Οι μηπως πανηγυριζαν οι συριζαιοι εδω μεσα και ελεγαν τι ωραια που τα λετε Κ.Καμμενε μου;
Δεν ξέρω τι έκαναν οι Συριζαίοι εδώ μέσα. Ξέρω ότι ο Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Καμμένο πορεύτηκε.
Για τέλος, ξέρω ότι ο στρατός είναι μόνο για την αντιμετώπιση εξωτερικής απειλής.
Τα ιδια θα λεμε;
Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με οσα λες,
μην τα λες ομως σε εμενα αλλα στους νδημοκρατες που
συμφωνησαν με τον Μπογδανο.Πανηγυρισαν με την δηλωση ,θα τον ψηφισουν κτλ.
- YouOnlyLiveOnce
Αααα αυτα τους πειραζουν μονο;alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:01εγω νομιζω οτι θα ειναι υποψηφιοςYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:51Και εκει που διαβαζαμε οτι ο Μπογδανος εχει κλειδωσει
στο ψηφοδελτιο της νδ,μετα απο αυτο διαβαζουμε
οτι ποτε δεν εχει ειπωθει τιποτα επισημα,τιποτα δεν ειναι σιγουρο κτλ
Για να δουμε.
απλα η μανουρα γινεται γιατι η αυλη του μητσοτακη θεωρει οτι μονο τα μελη της μπορουν να λενε δημοσια οτι θα ειναι υποψηφιοι πριν ανακοινωθουν τα ψηφοδελτια
Για να δουμε λοιπον.
Εντάξει, όλοι το ξέρουν πλέον. Ανεχτήκατε τον Καμμένο και αυτός εσάς, για την σωτηρία της Ελλάδας.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:10Ο Τσιπρας,το συριζα και οι ψηφοφοροι του δεν συμφωνουσαν/συμφωνουν σε αρκετα με τον Καμμενο.Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:00Σε ποιους να αρέσει; Κάθε άνθρωπος που αγαπά την δημοκρατία, δεν έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:49
Και; δεν σας αρεσε; γιατι;
Οι μηπως πανηγυριζαν οι συριζαιοι εδω μεσα και ελεγαν τι ωραια που τα λετε Κ.Καμμενε μου;
Δεν ξέρω τι έκαναν οι Συριζαίοι εδώ μέσα. Ξέρω ότι ο Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Καμμένο πορεύτηκε.
Για τέλος, ξέρω ότι ο στρατός είναι μόνο για την αντιμετώπιση εξωτερικής απειλής.
Τα ιδια θα λεμε;
Τι να πω για τον Μπογδάνο; Αδιάφορος μου είναι. Αν τον γουστάρουν οι νεοδημοκράτες, ας τον ψηφίσουν.
Καμία σχέση όμως οι αντχομινιές στα ΜΚΔ ενός μελλοντικού υποψηφίου; ενός κόμματος, με τις επίσημες δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΘΑ και πρώην συγκυβερνήτη σε μια από τις πιο περίεργες περιόδους της χώρας.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Είσαι και άτυχος βρε αδερφάκι μου https://www.efsyn.gr/arthro/kataggelia- ... i-livadeiaΥδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:33Κάνεις λάθος. Επί Σαμαρά αλωνίζανε στις γειτονιές, σπάγανε κεφάλια, μαχαιρώνανε, κάνανε τσαμπουκάδες, τα συστημικά ΜΜΕ τους αβαντάρανε.Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:59επι Σαμαρά τους έδεσαν και μάλιστα πολλές απο τις κατηγορίες ήταν του κώλου.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:10Επι πασοκονδ αλώνιζε η χρυσή αυγή. Άσε ποιοι συμμαχήσαν με τη ΧΑ.
Επι σύριζα αλωνίζουν ελεύθερα, ουτε το δαχτυλάκι δε τους ακουμπήσατε. Λογικό αφου σας κάνουν τα γουστα, τους τα κάνετε και εσείς.
Ο σύμβουλος του Σαμαρά Φαήλος έλεγε εγώ δεξιούς δεν πυροβολάω. Ο Λοβέρδος έλεγε για ακτιβιστικές ενέργειες.
Στο βίντεο Μπαλτάκου φαίνεται πως μίλαγε η ΝΔ με τη χρυσή αυγή, αλλά και το γιατί τους πιάσανε. Επειδή ο Σαμαράς θα μίλαγε σε ένα αμερικανοσιωνιστικό φόρουμ στην επίσκεψη του στην Αμερική και θα τον στριμώχνανε για τη δράση της ΧΑ, αναγκάστηκε να τους πιάσει. Το είπε ο Μπαλτάκος.
Από κει και πέρα τώρα δεν αλωνίζει η χρυσή αυγή. Κακώς είναι ακόμα έξω αλλά τα τάγματα εφόδου δε δρούνε πια. Πες μου μια επίθεση της ΧΑ επί ΣΥΡΙΖΑ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ωραίος!!!! Τίποτα δεν κατάλαβεςChainis έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 11:50Απο που με ξερεις ρε καραγκιοζη οτι ειμαι βυσμα και διεφθαρμενος και μιλας ετσι;Pirate7G έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 11:36Ε βέβαια. Όταν σας κολλάνε στο τοίχο αρχίζετε τα 0,60 και τις λοιπές παπαριες. Και ποιοι τα λένε αυτά; Τα βύσματα και οι διεφθαρμένοι που γαμήσατε την χώρα.Chainis έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 11:12
Για τους ιδιους η παραπλησιους λογους που κατηγορουσαμε πριν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ασχετε 0.60 το τουι.
Το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ τα εκανε το ιδιο σκατα με τους αλλους και σε πολλες περιπτωσεις χειροτερα δεν τον απαλλασει απο τιποτα, αντιθετα τον βαζει στην ιδια ακριβως κατηγορια.
Βέβαια καταλαβαίνω την φρίκη σας. Περιμενατε να τα πάει χάλια ο σύριζα, αλλά σας έτσουξε που τελικά αποδείχτηκε ότι ήσασταν απείρως χειρότεροι ακόμα κι από τον συριζα.
Ε, εντάξει. Συμβαίνουν αυτά.
Θα το συνηθίσετε.
Και τι καλο εκανε ο συριζα που δεν το ειδαμε;
Το οτι καταφερε μεχρι το 18 να κρατησει την χωρα οπως ηταν το 14 το θεωρεις επιτυχια του;
Το οτι μας γαμησε στους φορους;
Το οτι πουλησε το θεμα με τα Σκοπια;
Το οτι παρα τους τοσους φορους αυξησε το δημοσιο χρεος κανοντας παρτι διορισμων μετακλητων;
Αντε να μαζεψεις το μεροκαματο απο τα 0,60 κακομοιρη και μην ασχολεισαι μαζι μου.
Εσύ γίνεσαι έξαλλος όταν σου προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά όταν εσύ λες στους άλλους γθα 0,60 κι άλλα τέτοια είναι απλά ένα ποστ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 08 Φεβ 2019, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- YouOnlyLiveOnce
Ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο,δεν εχει την ιδια βαρυτητα.Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:26Εντάξει, όλοι το ξέρουν πλέον. Ανεχτήκατε τον Καμμένο και αυτός εσάς, για την σωτηρία της Ελλάδας.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:10Ο Τσιπρας,το συριζα και οι ψηφοφοροι του δεν συμφωνουσαν/συμφωνουν σε αρκετα με τον Καμμενο.Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:00
Σε ποιους να αρέσει; Κάθε άνθρωπος που αγαπά την δημοκρατία, δεν έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές.
Τα ιδια θα λεμε;
Τι να πω για τον Μπογδάνο; Αδιάφορος μου είναι. Αν τον γουστάρουν οι νεοδημοκράτες, ας τον ψηφίσουν.
Καμία σχέση όμως οι αντχομινιές στα ΜΚΔ ενός μελλοντικού υποψηφίου; ενός κόμματος, με τις επίσημες δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΘΑ και πρώην συγκυβερνήτη σε μια από τις πιο περίεργες περιόδους της χώρας.
Αλλα περιμενα αν οχι τις ιδιες,καποιες αντιδρασεις και απο τους ιδιους.
Δεν γινεται να μην συμφωνω τοτε με τον οποιο Καμμενο
αλλα να χειροκροτω τωρα τον Μπογδανο απλα επειδη ειναι με την νδ και εναντιον του συριζα.
- YouOnlyLiveOnce
Ειπε οτι οι πρωην συντροφοι του Τσιπρα χτυπησαν τον Παπαδημο.
Δεν τον απέλυσε για την επηρμένη αγραμματοσύνη του
Δεν τον απέλυσε γιατί είναι ημιμαθής και ταυτόχρονα σίγουρος για αυτά που νομίζει ότι ξέρει
Αυτά, ως φαίνεται, είναι προσόντα για δημοσιογράφους
Τον απέλυσε γιατί είναι τόσο εγωπαθής που έγινε επικίνδυνος για τα αφεντικά του
Και τον μάζεψε η ΝΔ!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κουλ στόρι, με την υποσημείωση ότι επί πασοκνδ οι αλήτες μπήκαν φυλακή,ενώ επί αριστεράς βγαίνανε φωτογραφίες με υπουργούς στα καστελόριζα. Μπόνους τρακ ο ΠτΒ της αριστεράς στον οποίο δεν βρωμάει καμία ψήφοςΥδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:10Με χρυσαλήτη χαριεντιζόταν ο Μπογδάνος με τα τανκς. Το σκάι έλεγε για τις σοβαρές χρυσές αυγές. Επι πασοκονδ αλώνιζε η χρυσή αυγή. Άσε ποιοι συμμαχήσαν με τη ΧΑ. Το έλεγε ο Ταμίλος, η χρυσή αυγή μας βοηθάει να κάνουμε πράματα που δε μπορύμε να κάνουμε λ΄'γω πολιτικού κόστους. Άσε την καραμέλα της ΧΑ, δεν πιάνει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 11:54Μια χαρά σας τον έδωσε στο στόμα θυμίζοντας ποιά είναι η πραγματική χούντα σήμερα, και ποιοί συμμαχήσανε με τους χρυσαυγίτες
Ούτε μια καταδικαστική δήλωση δεν υπήρχε από την Ευρώπη τότε που αλώνιζε η ΧΑ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
γω τον θυμάμαι να χει γίνει γνωστός πριν από αυτό. η εξήγηση μου ήταν ότι ήταν άλλο ένα από τα σούργελα που αγόραζαν για στήριξη οι κυβερνήσεις τσολάκογλου. ΑΛλά προφανώς αυτός είχε ιδιάζοντα προσόντα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό το πράγμα είναι και αυτό το πράγμα εκπροσωπεί η αριστερά. Όχι τώρα, επί σύριζα, αλλά πάντοτε. Από την αρχή της θλιβερής υπάρξής της, σαν καρκίνικός όγκος στο σώμα της δημοκρατίας και της κοινωνίας των πολιτών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 08 Φεβ 2019, 14:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από τη στιγμή που συνεχίζετε να λέτε Τσολάκογλου τους αντιπάλους του συριζα ΜΕΤΑ την υπογραφή μνημονίου,υπερταμείου κλπ οι μπογδάνοι προκύπτουν ως κοινωνικός αυτοματισμός.Κουρκούας έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 14:48γω τον θυμάμαι να χει γίνει γνωστός πριν από αυτό. η εξήγηση μου ήταν ότι ήταν άλλο ένα από τα σούργελα που μάζευαν ως στήριξη οι κυβερνήσεις τσολάκογλου. ΑΛλά προφανώς αυτός είχε ιδιάζοντα προσόντα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις: Χουντικός, αλλά όχι Ναζί ο Βορίδης
από Αρίστος » 30 Ιουν 2023, 18:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
30 Ιουν 2023, 20:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οχι ρε γαμωτο. ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
από Στρακαστρουκας » 06 Δεκ 2023, 03:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Δεκ 2023, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι πετυχε η Λατινοπουλου και απετυχε ο Μπογδανος?
από Στρακαστρουκας » 12 Ιουν 2024, 16:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
27 Αύγ 2024, 14:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπογδάνος: Το κόμμα της Λατινοπουλου είναι στημένο από τη ΝΔ
από nikos p 2020 » 04 Ιουν 2024, 21:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας