Ποιος πχορουμίτης θα ήθελες να σε φιλοξενήσει;
Re: Ποιος πχορουμίτης θα ήθελες να σε φιλοξενήσει;
Βάλτε κ κάνα νοχομο στο τέλος καλού κακού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
mec έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 22:06ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ είναι επίσης αγαπητός χρήστης. Πολιτικώς είναι νεοφιλελέ, ενώ εγώ είμαι κοινωνικοφιλελέ και ξενερώνω καμμιά φορά με τα ποστς του, αλλά τον εκτιμάω από παλιά.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο Γραφικός... αλλά δεν με αγαπάει πια... 

-
Δεν μπορεί, κατι θα του κάνατε και σεις
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Chilloutbuddy γιατι μου φαινεται γαμωατομας
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 23:52mec έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 22:06ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ είναι επίσης αγαπητός χρήστης. Πολιτικώς είναι νεοφιλελέ, ενώ εγώ είμαι κοινωνικοφιλελέ και ξενερώνω καμμιά φορά με τα ποστς του, αλλά τον εκτιμάω από παλιά.

Τι έγινε τελικά, ρίζωσες εκεί πάνω; Παρίσι ήσουνα μόνο δύο χρόνια. Θα έπιασες καλύτερη θέση, φαντάζομαι, για να μένεις τόσα χρόνια εκεί. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις Ελλάδα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, κόλλησα. Αυτό μου λένε και άνθρωποι που με ξέρουν πολύ καιρό. Ούτε εγώ το περίμενα, είναι η αλήθεια. Είχα έρθει για 3-4 χρόνια, αλλά μετράω αισίως οκτώ! Το αποδίδω σε συνδυασμό ηλικίας που έφτασα και επιπέδου ζωής/ καθημερινότητας. (Όποτε με πιάνει να επιστρέψω ελλάδα, έρχομαι κάτω για καμιά εβδομάδα και μου περνάει

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κάτι τύποι σαν και 'σενα την κατάντησαν έτσι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 15:06Πράγματι, κόλλησα. Αυτό μου λένε και άνθρωποι που με ξέρουν πολύ καιρό. Ούτε εγώ το περίμενα, είναι η αλήθεια. Είχα έρθει για 3-4 χρόνια, αλλά μετράω αισίως οκτώ! Το αποδίδω σε συνδυασμό ηλικίας που έφτασα και επιπέδου ζωής/ καθημερινότητας. (Όποτε με πιάνει να επιστρέψω ελλάδα, έρχομαι κάτω για καμιά εβδομάδα και μου περνάει)
Τιμή μου η επιλογή σου, αλλά κωλύομαι να διαψεύσω το "δεν με αγαπάει πια". Για να το γράφεις θα μου έχεις κάνει κάποια μαλακία που έχω ξεχάσει.
Πληροφοριακά, η μοναδική περίπτωση να φιλοξενήσω κάποιον είναι να μην έχει να μείνει πουθενά και να μην έχει και χρήματα για ξενοδοχείο. Ούτε τον αδερφό μου δεν φιλοξενώ κάτω από κανονικές συνθήκες.
Ο Ασέβαστος στην βάρκα του 
Και στο γραφείο του

Και στο γραφείο του

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω να δεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Υπερκουλτουριάρης
Σε συμπαθώ ρε μλκ, κάποια στιγμή θα γνωριστούμε και προσωπικά. Απλά στο σπίτι μου συγκάτοικο για καμιά εβδομάδα δεν θα σε κράταγα.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 23:30Ρε ζάχαρη θα την περνάγαμε σου λέω. Θα με συμπαθούσες με την μια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 22:53Δεν μου αρέσει να φιλοξενώ κόσμο, ούτε να φιλοξενούμαι από άλλους. Δεν μιλάω και εύκολα με την μια. Κακή επιλογή, σε ευχαριστώ πάντως για την προτίμηση.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 22:06Πολλοί μου έρχονται στο μυαλό. Σίγουρα θα άνοιγα την αυλαία της φιλοξενίας με τον Υπερκουλτουριάρης.
Θα του είχα αλκοόλ, φαΐ κλπ αφθονα και θα άραζα αφήνοντας τον να μου μιλάει. Για οτιδήποτε.
Πριν δυο χρόνια ένας παλιός φίλος μου ήταν στα χωρίσματα με μια. Τον είχε πάρει απο κάτω, κοιμόταν στα ξενοδοχεία αν και το σπίτι ήταν δικό του για να μην την βλέπει, μέχρι να φύγει. Τες πάντων του λέω, με μισή καρδιά, έλα σε εμένα. Έκατσε καιρό. Σεβόταν τις ιδιοτροπίες μου πως θέλω τον χρόνο μου και δεν μπορώ να απασχολούμε συνέχεια με άλλους και δεν με έπρηζε καθόλου. Μόνο τον έπιασε μια εκνευριστική για εμένα μανία και σκούπιζε, έπλενε(δεν μου αρέσουν οι νοικοκυρές) και ήταν βασικά και ψιλοαλκοολικός, έπινε στην ζούλα εκτός σπιτιού, καμιά 20αρα μπύρες + ουίσκια+ φούντα+ κανα lexotanil και εμένα μου είχε κολλήσει η ιδέα πως θα τεζάρει μέσα στον χώρο μου και μετά μπορεί να τον στοιχειώσει κιόλας και να αναγκαστώ να πουλήσω εν μέσο κρίσης. Τες πάντων, όταν έφυγε πήδηξα από την χαρα μου και μιλάμε για κολλητό μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Αν ήσουν ο σατανάς και ήθελες να καταστρέψεις την Ελλάδα, πως θα το έκανες"
από Unique » 22 Οκτ 2024, 12:14 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Οκτ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεχρι τις εκλογες, ποιος ζει, ποιος πεθαινει? πολλ
από πήζον bot » 15 Ιούλ 2024, 14:24 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-