γιατί τον νοιάζει νομίζεις. Ακόμα δεν έχει καταλάβει το ζωντόβολο ότι με την πολιτική του στο μεταναστευτικό δίνει όπλα στον Ερντογάν που χρησιμοποιεί τις ροές ως μέσο εκβιασμού να εκβιάζει την ΕΕ και εμάς. Και αντί να πάρει μέτρα ώστε να το περιορίσει τον βοηθάει και όλαςΑίγαγρος έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 15:00Κλειστά καταστήματα και έρημοι δρόμοι στην αγορά της Μυτιλήνης λόγω της επίσκεψης Τσίπρα (φωτογραφίες)
ο Αλέκσης μάλλον δεν θα βρει και κανέναν να βγάλει λόγο, οπότε και θα τον ακούνε μόνο τα ΜΑΤ.
17 διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο για την ομιλία Α.Τσίπρα
Re: 17 διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο για την ομιλία Α.Τσίπρα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εδώ ρε συ δεν εφαρμόζουν τα βασικά, δηλαδή τη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, που κάνει λόγο για επιστροφές.hades έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 15:42γιατί τον νοιάζει νομίζεις. Ακόμα δεν έχει καταλάβει το ζωντόβολο ότι με την πολιτική του στο μεταναστευτικό δίνει όπλα στον Ερντογάν που χρησιμοποιεί τις ροές ως μέσο εκβιασμού να εκβιάζει την ΕΕ και εμάς. Και αντί να πάρει μέτρα ώστε να το περιορίσει τον βοηθάει και όλαςΑίγαγρος έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 15:00Κλειστά καταστήματα και έρημοι δρόμοι στην αγορά της Μυτιλήνης λόγω της επίσκεψης Τσίπρα (φωτογραφίες)
ο Αλέκσης μάλλον δεν θα βρει και κανέναν να βγάλει λόγο, οπότε και θα τον ακούνε μόνο τα ΜΑΤ.
Οι ζαίοι δεν τις κάνουν γιατί υπάρχουν εσωκομματικές αντιδράσεις. Τώρα λέει έχουν έτοιμο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της απόφασης ασύλου,
ώστε όσοι δεν δικαιούνται να επιστρέφουν με συνοπτικές διαδικασίες, και δεν το έχουν καταθέσει στη βουλή γιατί αντιδρούν πάλι πολλοί βουλευτές του σύριζα. Μιλάμε για παράνοια.
Όχι παράνοια - αριστερά!!! Αυτή είναι η σωστή λέξη.Αίγαγρος έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 18:24Εδώ ρε συ δεν εφαρμόζουν τα βασικά, δηλαδή τη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, που κάνει λόγο για επιστροφές.
Οι ζαίοι δεν τις κάνουν γιατί υπάρχουν εσωκομματικές αντιδράσεις. Τώρα λέει έχουν έτοιμο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της απόφασης ασύλου,
ώστε όσοι δεν δικαιούνται να επιστρέφουν με συνοπτικές διαδικασίες, και δεν το έχουν καταθέσει στη βουλή γιατί αντιδρούν πάλι πολλοί βουλευτές του σύριζα. Μιλάμε για παράνοια.
Είναι πολύ πιο πάνω από την παράνοια και προσδιορίζει άτομα εντελώς διεστραμμένα...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Golden Age
Μια διμοιρία είναι 10 - 15, βαριά 20.
Το σαμιακό μέσο πιο πάνω έγραφε ότι 26 αστυνομικοί θα πήγαιναν μόνο απο Σάμο.
- Golden Age
Μετακινήθηκε και με αστικό;

Πού κρύβονται ο Συριζαίος και ο Χαοτικός;
Το κλέβω! 

Θα σου λεγα κάτι σεξουαλικό περί κρυψώνας αλλά ξέρω ότι θα αποπλανιόσουν και μετά ποιος σε ξεκολλάει από την διαρκή παρενόχληση που θα μου έκανες.
Ποιος κρύβεται ρε λαχανόπιτα; Για ποιο λόγο κιόλας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Necessary tactical maneuver
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αλίμονο!

Δεν κατάλαβα. Είσαι κάποιος από τους δύο; 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ δεν είμαι αυτή, εσύ μοιάζεις με αυτόν στα αριστερά (άντε φτιάχτηκες) που θα πεις κάτι και θα αποπλανήσεις γυναίκα και δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.
Ακόμα και εγώ που όλοι ξέρουν πως οι κουκουέδες-συριζαίοι είναι ο τύπος μου.

Ακόμα και εγώ που όλοι ξέρουν πως οι κουκουέδες-συριζαίοι είναι ο τύπος μου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως 40000 ελαιόδεντρα μεταμόρφωσαν ένα άγονο τοπίο στη Λέσβο
από Ίακχος » 25 Αύγ 2024, 15:31 » σε Οικολογία & Φύση - 10 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros