Πστ4: Ιφιγένεια, Μπρουμελ ή Σαμουήλ;
- Μαυροβασίλης
Πστ4: Ιφιγένεια, Μπρουμελ ή Σαμουήλ;
το καυτό ρπβχ ερώτημα για τους αναλυταράδες του πχορουμ κι εκτός- τί θα πράξει ο χονδρός;
αν παίξει τη χονδρή ιφιγένεια και τουμπεκιάσει παίζει να πάνε σε διαχειρησίμη ήττα όλοι μαζί αλλά πολιτική οβερ και ποτέ ξανά σινουκ και παρουσιάστε, χώρια που παίζει γερά να τον δώσει ο πουστόκοντος εν είδη κάθαρσης (και κρίνοντας από το πούλημα σε όλους τους πρώην συμμάχους/ευεργέτες ο χονδρός οφείλει να γρηγορεί) οπότε πάμε στο δύο
είτε λόγω αδράνειας και μετεκλογικού τεντώματος από τον Κούλη ή λόγω σπουδής του κοντού να επιδείξει έργο κατά της διαπλοκής (και η μόνη σίγουρη είναι των ζαίων) θα καταλήξει όπως οι ωραίοι προκάτοχοι του στο υπεθα, πιθανότατα με αφορμή τα βέρια με τους σαουντιζ ή τα χοτσποτς (με το μπλιετ λίγο απίθανο) όπερ η μόνη λύση για να πέσει μαλακά στο τέλος είναι το κούγκι
για τους παραπάνω λόγους συν την πικρία και το πιώμα ο χονδρός τα κάνει πουτάναόλα και δίνει τον κοντό για όλες τις βρωμιές (πλας λ'ορεαλ, βέρια με μπιζνεζμεν, πρεσπες για μνημόνιο και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός) ευελπιστώντας να πέσει στα μαλακά ως πεντιτο
πληζ ελαμπορεητ
αν παίξει τη χονδρή ιφιγένεια και τουμπεκιάσει παίζει να πάνε σε διαχειρησίμη ήττα όλοι μαζί αλλά πολιτική οβερ και ποτέ ξανά σινουκ και παρουσιάστε, χώρια που παίζει γερά να τον δώσει ο πουστόκοντος εν είδη κάθαρσης (και κρίνοντας από το πούλημα σε όλους τους πρώην συμμάχους/ευεργέτες ο χονδρός οφείλει να γρηγορεί) οπότε πάμε στο δύο
είτε λόγω αδράνειας και μετεκλογικού τεντώματος από τον Κούλη ή λόγω σπουδής του κοντού να επιδείξει έργο κατά της διαπλοκής (και η μόνη σίγουρη είναι των ζαίων) θα καταλήξει όπως οι ωραίοι προκάτοχοι του στο υπεθα, πιθανότατα με αφορμή τα βέρια με τους σαουντιζ ή τα χοτσποτς (με το μπλιετ λίγο απίθανο) όπερ η μόνη λύση για να πέσει μαλακά στο τέλος είναι το κούγκι
για τους παραπάνω λόγους συν την πικρία και το πιώμα ο χονδρός τα κάνει πουτάναόλα και δίνει τον κοντό για όλες τις βρωμιές (πλας λ'ορεαλ, βέρια με μπιζνεζμεν, πρεσπες για μνημόνιο και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός) ευελπιστώντας να πέσει στα μαλακά ως πεντιτο
πληζ ελαμπορεητ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Πστ4: Ιφιγένεια, Μπρουμελ ή Σαμουήλ;
ειναι εξυπνος στοχος ο καμμενος για να γινει κανενα ειδικο δικαστηριο μετα τις εκλογες αλλα νομιζω οτι οι της ΝΔ θα το αποφυγουν γιατι δεν μπορουν να προβλεφθουν οι συνεπειες του backlash
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
μπακλας για τη νδ από το χονδρό ίσως παίζει σε περίπτωση που ανοίξει τον οχετό ενώ προσπαθεί συναίνεση ο Κούλης (χλωμό αλλά όχι απίθανο) ή σε ρετρό ύφος για τα σορταρίσματα επί χαα και τους λόγους που ήταν σημαία στην προεκλογική του '04 και μετά αβαβα- επί Σαμ δεν ήταν υπολογήσιμος παράγοντας για να έχει πρόσβαση σε στοιχεία (το κρίσιμο δλδ για το αν μπορεί να δώσει τον κοντό)
Θα πάει μια βόλτα με το κότερο, θα φτιάξει σούσι, και θα κλάψει. Μετά, θα πετάξει ως το Παρίσι να φάει κάτι να στηλωθεί, και ν΄αναλάβει. Όλα ξεπερνιούνται.
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
να θυμήσω πόσο κοντά ήταν το παρίσι και η μπουζού για τον μπω Μπρουμελ;
- Μαυροβασίλης
σημειώνω ότι καταγράφονται και εκτιμήσεις σε εντελώς αντίθεση κατεύθυνση

από το καλό νήμα ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

από το καλό νήμα ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
- Μαυροβασίλης
μάλιστα, κανένας σεβασμός για τον πολέμαρχο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ψήφισα το 3. Ο Πολεμαρχος του Θεού δεν θα μας απογοητεύσει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν δεν υπήρχε η κ.Τζούλη σίγουρα το 3.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν ξέρω τι θα πράξει στο τέλος (ίσως όντας βαθιά βλακας που είναι, να θυσιαστει), αλλά ελπίζω να δώσει στεγνά την ποντικομαμη τον Τσιπρα, ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση ο κ. Αντιπρόεδρος, ο κ. Βοριδης, ο κ. Ευάγγελος, ο κ. Λοβέρδος κ.τ.λ.
- Μαυροβασίλης
κλείνω προς το τρία, όχι λόγω μεζέων αλλά δια της ατόπου- το ένα θα ήταν σοφή επιλογή αν ο κοντός ήταν ελάχιστης εμπιστοσύνης και το δύο πραγματικά ανόητο και νομοτελειακή κατάληξη του ένα δεδομένης της πουστιάς που διακρίνει τον κοντό
Τον χοντρό όμως τον διακρίνει η μπουνταλοσύνη*, όπερ σημαίνει ότι πιθανόν δεν σκέφτεται -ή δεν ξέρει- όλες τις πιθανές παραμέτρους όταν κάνει ηρωϊκές δηλώσεις. Έχει την αφέλεια του ήρωα (που νομίζει ότι είναι).Μαυροβασίλης έγραψε: ↑10 Φεβ 2019, 21:17κλείνω προς το τρία, όχι λόγω μεζέων αλλά δια της ατόπου- το ένα θα ήταν σοφή επιλογή αν ο κοντός ήταν ελάχιστης εμπιστοσύνης και το δύο πραγματικά ανόητο και νομοτελειακή κατάληξη του ένα δεδομένης της πουστιάς που διακρίνει τον κοντό
*beria, δικό σου για το άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κότα τρίλειρη;;;
Και μακροπουπουλάτη;;;;
Τα είπε αυτά η Ντόρα;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε Ιφιγένεια Μουμτζή για υποψηφια Ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 03 Απρ 2024, 13:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης