jason έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 08:23[img]https://i.postimg.cc/1XnDjbHv/5163 ... .jpg[/img]
Πού ήσουν θρύλε μου;
ΓΑΥΡΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ (1985-2019)
- Οργισμένος
Re: ΓΑΥΡΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ (1985-2019)
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Και αμα δεν διωχναν και τον Πριγιοβιτς, θα βλεπαμε τη Γιουβεντους ξανα μεσα στη Τουμπα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ακριβώς αυτό!
- vantono
δεν ξέρω αν ήμουν ο μόνος που πίστευα οτι μετά τη φυγή Πρίγιο, ο ζμπάουκς θα γινοταν καλύτερος. Δεν μου δόθηκε και η ευκαιρια να το γράψω δω στο πχορουμ, εκεινη την περιοδο. Με τη φυγή Πρίγιο,και μετα απο ενα ψιλομουδιασμα λίγων ημερών που πέρασαν, τους δόθηκε η αφορμή να δουλέψουν πολύ πιο ομαδικά απ όσο πριν, να το ψαχνουν πολύ περισσότερο επιθετικά με διαφορους αυτοματισμούς κτλ.
- vantono
καθολου! Εγώ το εχω ξανα πει παλιοτερα εδω μεσα, οτι τα παοκια δεν τα συμφέρει να το παιζουν και πολύ μαγκιά-κλανιά για Μακεδονία και πουτσες μπλε (κυριολεκτικά μπλε) και να αφησουν στη μπάντα αυτα τα εθνικιστιλίκια,γιατι αυτά ερχονται κοντρα με το έργο των ευεργετών τους. Ας τα φωναζουν πνιχτά στο μαξιλάρι τους αυτά τα μακεδονικά,αλλα σε δημόσια θεα πλέον γελάει και το παρδαλό κατσίκι, πως να το κάνουμε!
- Οργισμένος
Πως παει η αποθεραπεία;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Υπάρχει δηλαδή κυβερνητική εντολή να δοθεί το πρωτάθλημα-no matter what-το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ αλλά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ξοδεύει λόγου χάρη μεγάλα ποσά από εδώ κι από εκεί σε μεταγραφές. Γιατί; Γιατί έτσι..vantono έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 10:40καθολου! Εγώ το εχω ξανα πει παλιοτερα εδω μεσα, οτι τα παοκια δεν τα συμφέρει να το παιζουν και πολύ μαγκιά-κλανιά για Μακεδονία και πουτσες μπλε (κυριολεκτικά μπλε) και να αφησουν στη μπάντα αυτα τα εθνικιστιλίκια,γιατι αυτά ερχονται κοντρα με το έργο των ευεργετών τους. Ας τα φωναζουν πνιχτά στο μαξιλάρι τους αυτά τα μακεδονικά,αλλα σε δημόσια θεα πλέον γελάει και το παρδαλό κατσίκι, πως να το κάνουμε!
Γελοιοποιείστε ρε, συνέλθετε, σκεφτείτε ότι μπορεί να μην έχετε δει ούτε την αρχή
- vantono
ναι. Όπως υπήρχε και εντολή να δοθεί και το περσινό, αν ο Βάνια δεν έκανε τις μαλακίες με την κουμπουροεισβολή μέσα στο γήπεδο. Κολλητάρι σας ο τσίπερμαν μιλάμε!
Την αρχή βλέπουμε μόνο, μην ανησυχείς, κι αν υπάρχει θεός της αθλητικής αισθητικής, θα δούμε και το τέλος ταυτόχρονα.

Η εντολή πες μας σε ποιόν δόθηκεvantono έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:32ναι. Όπως υπήρχε και εντολή να δοθεί και το περσινό, αν ο Βάνια δεν έκανε τις μαλακίες με την κουμπουροεισβολή μέσα στο γήπεδο. Κολλητάρι σας ο τσίπερμαν μιλάμε!Την αρχή βλέπουμε μόνο, μην ανησυχείς, κι αν υπάρχει θεός της αθλητικής αισθητικής, θα δούμε και το τέλος ταυτόχρονα.
Στον Μανθανο; στον Μαρτινς; Στον Τοροσιδη, σε ποιον;
Κακομαθημένα, μόλις χάσατε τους γκιρτζικιδες πάνε και οι καρδιές του πρωταθλητή και τα κάντε επενδύσεις , σας ξεφτιλισε ο ρώσος
Ίσως είναι απλή σύμπτωση.vantono έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:32ναι. Όπως υπήρχε και εντολή να δοθεί και το περσινό, αν ο Βάνια δεν έκανε τις μαλακίες με την κουμπουροεισβολή μέσα στο γήπεδο. Κολλητάρι σας ο τσίπερμαν μιλάμε!Την αρχή βλέπουμε μόνο, μην ανησυχείς, κι αν υπάρχει θεός της αθλητικής αισθητικής, θα δούμε και το τέλος ταυτόχρονα.
Ο μπαοκ παίρνει πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και αυτό συνεπεσε με το ξεπούλημα της Μακεδονιας. Κατά σύμπτωση πάλι ο Τσίπρας ποζάρει με φανέλες του μπαοκ και δηλώνει ότι το πρωτάθλημα δε χάνεται. Ο ιδιοκτήτης του μπαοκ στηρίζει Τσίπρα αλλα κι αυτό είναι τυχαίο γεγονός.
Βιρνα, τι θες να πεις;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Πως να εχουμε ποδοσφαιρο επιπεδου σαν χωρα οταν υπαρχουν τετοια ουγκανα στην τηλεοραση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 00:43
famous last words from those who are about to die but they don know it yet
Εαν υπάρχει ΕΣΡ πρεπει να φάει εκατοντάδες χιλιάδες πρόστιμο ο σταθμός, ο τσουκαλάς και η ορντινάντσα του,
φυλάκιση για μια σειρά κατηγορίες απο ρατσισμό έως εξύβριση και πρόκληση μίσους/βιαιοπραγιας, και να τους απαγορεύσουν να ξαναεμφανιστούν σε ραδιοτηλεοπτικη εκπομπη ή στο ιντερνετ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
για την χτεσινή πουτσα δεν μας είπες σε ποιόν δόθηκε εντολήAlbrecht έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:51Ίσως είναι απλή σύμπτωση.vantono έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:32ναι. Όπως υπήρχε και εντολή να δοθεί και το περσινό, αν ο Βάνια δεν έκανε τις μαλακίες με την κουμπουροεισβολή μέσα στο γήπεδο. Κολλητάρι σας ο τσίπερμαν μιλάμε!Την αρχή βλέπουμε μόνο, μην ανησυχείς, κι αν υπάρχει θεός της αθλητικής αισθητικής, θα δούμε και το τέλος ταυτόχρονα.
Ο μπαοκ παίρνει πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και αυτό συνεπεσε με το ξεπούλημα της Μακεδονιας. Κατά σύμπτωση πάλι ο Τσίπρας ποζάρει με φανέλες του μπαοκ και δηλώνει ότι το πρωτάθλημα δε χάνεται. Ο ιδιοκτήτης του μπαοκ στηρίζει Τσίπρα αλλα κι αυτό είναι τυχαίο γεγονός.
Βιρνα, τι θες να πεις;
Ελεος! Πρεπει να εισαι υπερβολικα πικραμενος για να κανεις τετοιους συσχετισμους!Λεγεών έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 08:38Δεν με απασχολεί πως τον λένε, ένα παιχνίδι και ένα πρωτάθλημα ήταν, και ακόμα και αν παίρνεις συνεχόμενα πρωταθλήματα μέχρι το 2050 πάλι δεν θα έχεις φτάσει τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το επίπεδο σου, Λεστεράκι.
Να μας πεις εσένα πως σε λένε μετά τη φετινή συνδιαλλαγή, διότι Μακεδόνα σίγουρα δεν σε λένε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 5061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
18 Ιουν 2023, 14:00
-