χμμμ, δεν ξέρω ρε παιδί μου, ίσως εκεί στο βορρά να μην ξέρουν την τέχνη, μήπως τον χτυπάτε κι αυτον στο σέικερ;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:20Δεν πίνεται αυτό το πράγμα.Κουρκούας έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:19Έι, λίγα τα λόγια για τον ελληνικό.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:58Να πω ότι μαλώνετε και για κάτι που αξίζει, πάει στα κομμάτια.
Ήμαρτον πχια!
Συμφωνώ με Χέλη, ελληνικός είναι ο φραπές.
Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο
Re: Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο
Ο καφές είναι ευκολάκι. Πιο δύσκολο ερώτημα είναι αν το λουκούμι είναι τούρκικο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στον μαγικό βορρά πίνουμε μαγικούς καφέδες αρκεί να έχουμε καφετέρια για εσπρέσσο και τον αντίστοιχο καφέ.Κουρκούας έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:24χμμμ, δεν ξέρω ρε παιδί μου, ίσως εκεί στο βορρά να μην ξέρουν την τέχνη, μήπως τον χτυπάτε κι αυτον στο σέικερ;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:20Δεν πίνεται αυτό το πράγμα.
Οι υπόλοιποι καφέδες είναι για πέταμα, χύσιμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Να πω σ' αυτό το σημείο ότι η Nestle έχει ανοίξει στην ΔΕΘ μουσείο του φραπέ, με σλόγκαν «εδώ που άρχισαν όλα» (αναφέρεται στην επινόηση του φραπέ από τον Βακόνδιο, το 1957, στην 22η ΔΕΘ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πολύ περίεργο. μήπως είναι γλωσική παρανόηση, στυλ σουβλάκι-καλαμάκι; αλλιώς τέτοια διαφορά στα γευστικά κύτταρα, τρομάζω, που είναι το κοινό μας δνα;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:29Στον μαγικό βορρά πίνουμε μαγικούς καφέδες αρκεί να έχουμε καφετέρια για εσπρέσσο και τον αντίστοιχο καφέ.Κουρκούας έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:24χμμμ, δεν ξέρω ρε παιδί μου, ίσως εκεί στο βορρά να μην ξέρουν την τέχνη, μήπως τον χτυπάτε κι αυτον στο σέικερ;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:20
Δεν πίνεται αυτό το πράγμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να σε πω γκαρντάσι, θα το ψάξουμε και θα το βρούμε όμως. Δεν μας ξεφεύγει.Κουρκούας έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:37περίεργο, ρε παιδί μου. μήπως είναι γλωσική παρανόηση, στυλ σουβλάκι-καλαμάκι; αλλιώς τέτοια διαφορά στα γευστικά κύτταρα, τρομάζω, που είναι το κοινό μας δνα;Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 12:29Στον μαγικό βορρά πίνουμε μαγικούς καφέδες αρκεί να έχουμε καφετέρια για εσπρέσσο και τον αντίστοιχο καφέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
hellegennes έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 11:16Ναι, είναι ένα δώρο γνώσης, γιατί διαβάζοντας μαθαίνει κανείς και επίσης δώρο απέναντι σε όλους αυτούς που σου κουνάνε το δάχτυλο και με ύφος καρδιναλίου σου λένε ότι το Χ έγινε έτσι ή το Ψ δεν υφίσταται, όπως καλή ώρα έκανες εσύ σε αυτό το νήμα. Σε μια συζήτηση στο καφενείο, ό,τι κι αν έλεγα απέναντί σου θα ήταν λίγο, γιατί χρησιμοποίησες το χαρτί της ηλικίας.
Φυσικά και έχει σημασία το ότι μπορούμε να φέρουμε αληθινές, πρωτογενείς πηγές. Με ενδιαφέρει η αλήθεια. Την αγαπάω. Εσύ;

"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
Ο ελληνικος καφες,ή τουρκικος αναλογα με το τι πιστευει κανεις,ειναι γαματος.
Δυστυχως ομως ειναι μικρη η ποσοτητα του και πρεπει να τον πιεις οσο ειναι ζεστος.
Δυστυχως ομως ειναι μικρη η ποσοτητα του και πρεπει να τον πιεις οσο ειναι ζεστος.
Μυρίζει πολύ ωραία, αλλά είναι όλο ίζημαstergiosbik έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 13:25Ο ελληνικος καφες,ή τουρκικος αναλογα με το τι πιστευει κανεις,ειναι γαματος.
Τσακωθείτε με τον Χέλη γιατί αν το παιδέψουμε αλλιώς δεν θα βγεί τίποτα γιά το νήμα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Oχι ρε.Μπίστης έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 13:44Μυρίζει πολύ ωραία, αλλά είναι όλο ίζημαstergiosbik έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 13:25Ο ελληνικος καφες,ή τουρκικος αναλογα με το τι πιστευει κανεις,ειναι γαματος.
Τσακωθείτε με τον Χέλη γιατί αν το παιδέψουμε αλλιώς δεν θα βγεί τίποτα γιά το νήμα ...
Δεν τον ρουφαμε αμεσως.

Ασ' τον λιγο να κατσει και μετα πιες.
Να τσακωθω με τον Χελη γιατι;
Ας νομιζει οτι θελει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, η Αθήνα ήταν απλώς μια πόλη που όμως αποδεδειγμένα είχε ένα παλάτι από το 1400 π. Χ. ενώ ο "αρχαιότερος" σινικος πολιτισμός έκτισε αποδεδειγμένα την πρώτη του πόλη 300 χρόνια αργότερα. Γκεγκε;ΓΑΛΗ έγραψε:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Δεν έχει σημασία τι νομίζω, σημασία έχει η αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο καφες ειναι απο την δυτικη αφρικη. τον διαδωσαν οι αραβεςstergiosbik έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 13:25Ο ελληνικος καφες,ή τουρκικος αναλογα με το τι πιστευει κανεις,ειναι γαματος.
φξδlolek1 έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 15:46ο καφες ειναι απο την δυτικη ανατολικη αφρικη. τον διαδωσαν οι αραβεςstergiosbik έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 13:25Ο ελληνικος καφες,ή τουρκικος αναλογα με το τι πιστευει κανεις,ειναι γαματος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι ΝεοΕΛ δεν εχουν προσφερει τιποτα τα τελευταια 200 χρονια στον παγκοσμιο πολιτισμο
από Μαδουραίος » 10 Νοέμ 2024, 12:06 » σε Ιστορία - 55 Απαντήσεις
- 1505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
11 Νοέμ 2024, 20:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοιχεία πρωτογονισμού στον πολιτισμό μας
από Unicex » 24 Ιαν 2025, 17:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
04 Φεβ 2025, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απομονωμένη φυλή στον Αμαζόνιο βάζει σταρλινκ και ανακαλύπτει τον πολιτισμό
από Σενέκας » 05 Ιουν 2024, 17:23 » σε Τεχνολογία - 24 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
05 Ιουν 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν έκαναν τα ίδια στον Β παγκόσμιο πόλεμο.
από Niki » 13 Ιουν 2024, 18:32 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
13 Ιουν 2024, 19:13
-