Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 19:20
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 19:17
Αγις έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 19:14
Απαράδεκτη - η αντίδραση του Καθηγητη.*
Συνηθισμένες καταστασεις πάντως στην κοινωνια- οποια κεφαρει λεει οτι της γουστάρει και οταν πάρει απάντηση γινεται της κολασης απο τις αντιδράσεις της + τους λευκοιπποτες.
* Φυσικά αν παρέμενε ψυχραιμος κ την παρέπεμπε για τα περαιτέρω - μη ποινη η ποινη χάδι θα ηταν το πιθανοτερο με οτι προεκτάσεις θα είχε αυτό στο μέλλον και στην λειτουργια του σχολείου.
Συμφωνώ και στα δύο, σε κάθε περίπτωση είναι αδιέξοδο.
Αλλά αυτό είναι πρόβλημα της ΟΛΜΕ που αφ' ενός υποθάλπει την ανεκτικότητα αφ' ετέρου διαμαρτύρεται για την απαξίωση των καθηγητών.
Ας το λύσουν.
η ολμε υποθαλπτει την ανεκτικοτητα την ιδια στιγμη που σε περιπτωση που ανταπαντουσε με καμια μπουνια θα περνουσε απο πειθαρχικο και απολυση

το προβλημα ειστε εσεις και το κοινωνιοικονομικο συστημα που αναπαραγετε

Κάθε φορά που γράφεις μου ερχεται στο μυαλο αυτο.
Φευγοντας απο ένα κρεοπωλειο και φτάνοντας στο αυτοκίνητο με ρώτησε μια κυρία αν πηγαίνω προς το κέντρο της πολης και αν θέλω να την εξυπηρετήσω παιρνοντάς τη μαζί μου.
Είπα ναι (ευτυχώς) - και με το ξεκίνημα αρχισε η κατήχηση για τον Αμυρά τον σωτήρα με πάθος..
Τσιριζε - αφριζε - χτυπιοταν να γινω ψηφοφόρος .
Απολαυστικότατο και ευτυχώς αρκετή η διαδρομή..
Φθάνοντας μεγιστοποιησε την απολαυση παραμένοντας στο αυτοκινητο - και οταν αποφάσισε να βγεί κανοντα ς να ξεκινησω επανηλθε και συνεχισε να πολυβολει απο το παράθυρο τα ιδια και τα ιδια μονοτονα.
Αρχισα να το τσουλάω αργα και συνέχισε κρεμασμένη για καμια 100 μέτρα μεχρι να παραιτηθεί

Ναναι καλα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αγις την 11 Φεβ 2019, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.