Η ζωή στο εξωτερικό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
mec
Phorum.gr user: mec

Η ζωή στο εξωτερικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 12 Φεβ 2019, 14:35

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
08 Φεβ 2019, 15:06
mec έγραψε:
08 Φεβ 2019, 11:56

:wave:
Τι έγινε τελικά, ρίζωσες εκεί πάνω; Παρίσι ήσουνα μόνο δύο χρόνια. Θα έπιασες καλύτερη θέση, φαντάζομαι, για να μένεις τόσα χρόνια εκεί. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις Ελλάδα;
Πράγματι, κόλλησα. Αυτό μου λένε και άνθρωποι που με ξέρουν πολύ καιρό. Ούτε εγώ το περίμενα, είναι η αλήθεια. Είχα έρθει για 3-4 χρόνια, αλλά μετράω αισίως οκτώ! Το αποδίδω σε συνδυασμό ηλικίας που έφτασα και επιπέδου ζωής/ καθημερινότητας. (Όποτε με πιάνει να επιστρέψω ελλάδα, έρχομαι κάτω για καμιά εβδομάδα και μου περνάει :lol: )
Το βλέπεις για μόνιμα εκεί ή έχεις κάποιο άλλο πλάνο; Παλεύεται το κρύο σε long term φάση; Πιστεύω ότι Νότια Γαλλία, Βόρεια Ιταλία, Μεσογειακή Ισπανία και ίσως και αλλού πχ Ελβετία μπορεί να είναι καλύτερα. Εγώ έχω ένα κόλλημα με την Ελβετία τώρα τελευταία.

mec
Phorum.gr user: mec

Re: Η ζωή στο εξωτερικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 12 Φεβ 2019, 14:55

Όποιος πχορουμίτης, που ζει έξω, θέλει να γράψει τις εμπειρίες του, ελεύθερα. Καθώς και κάτοικοι Ελλάδας που έχουν σχέδια για έξω.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 12 Φεβ 2019, 15:01

ζω στο εξωτερικό, αλλά όλη μέρα στο πχορουμ είμαι. τι να λέει;

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 12 Φεβ 2019, 16:07

Ότι πρέπει να γυρίσουν εφόσον το μυαλό τους είναι συνέχεια εδώ.
the end

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Φεβ 2019, 18:16

Όλα είναι θέμα συμπτώσεων. Πας κάπου ερωτεύεσαι, σου κάθεται μια δουλειά, μένεις. Κάποτε έστειλα δύο βιογραφικά, το ένα λατινική Αμερική, το άλλο Κίνα, μου απάντησε το δεύτερο θετικά πρώτο, πήγα 3 χρόνια εκεί, και αν η γυναίκα μου ήθελε, θα έμενα εκεί. Όλα είναι τύχη και συμπτώσεις. Μπορεί αύριο να μένω Ελλάδα, κι ας τους βρίζω τους Έλληνες. Η Γερμανία δεν είναι η χώρα η καλύτερη, απλώς αισθάνομαι άνετα επειδή ξέρω τα κόζα. Η Ελλάδα είναι καλή, να κάνεις διακοπές. Ξέρω γω; Δεν έχω δουλέψει στο Η.Β. να έχω άποψη. Μπορεί εκεί να είναι όντως καλά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Φεβ 2019, 19:03

mec έγραψε:
12 Φεβ 2019, 14:35
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
08 Φεβ 2019, 15:06
mec έγραψε:
08 Φεβ 2019, 11:56

:wave:
Τι έγινε τελικά, ρίζωσες εκεί πάνω; Παρίσι ήσουνα μόνο δύο χρόνια. Θα έπιασες καλύτερη θέση, φαντάζομαι, για να μένεις τόσα χρόνια εκεί. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις Ελλάδα;
Πράγματι, κόλλησα. Αυτό μου λένε και άνθρωποι που με ξέρουν πολύ καιρό. Ούτε εγώ το περίμενα, είναι η αλήθεια. Είχα έρθει για 3-4 χρόνια, αλλά μετράω αισίως οκτώ! Το αποδίδω σε συνδυασμό ηλικίας που έφτασα και επιπέδου ζωής/ καθημερινότητας. (Όποτε με πιάνει να επιστρέψω ελλάδα, έρχομαι κάτω για καμιά εβδομάδα και μου περνάει :lol: )
Το βλέπεις για μόνιμα εκεί ή έχεις κάποιο άλλο πλάνο; Παλεύεται το κρύο σε long term φάση; Πιστεύω ότι Νότια Γαλλία, Βόρεια Ιταλία, Μεσογειακή Ισπανία και ίσως και αλλού πχ Ελβετία μπορεί να είναι καλύτερα. Εγώ έχω ένα κόλλημα με την Ελβετία τώρα τελευταία.
Μόνιμα μόνο εάν κάτσει κάτι εξαιρετικά καλό, πράγμα που δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Σε δύο έτη που εκπίπτουν τα φορολογικά κίνητρα που μου εδόθησαν, θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Συμφωνώ εκατό τα εκατό με αυτό που γράφηκε ότι είναι κυρίως θέμα συγκυριών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 13 Φεβ 2019, 19:51

Εγώ αποφάσισα να μετακομίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από περίπου 8 χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι είχα εξασφαλίσει τη σύνταξή μου από την Ελλάδα και έτσι δεν ήταν ότι θα διέγραφα τελείως την μέχρι τότε καριέρα μου.
Καθοριστικό για το timing ήταν το γεγονός ότι η δεύτερη κόρη μου θα ξεκινούσε τότε το σχολείο.
Έτσι, με δεδομένο ότι τα παιδιά θα είχαν πιο εύκολη πρόσβαση στα αγγλικά πανεπιστήμια και το γεγονός ότι η γλώσσα δεν ήταν πρόβλημα, πήραμε την απόφαση.
Όσον αφορά στη δουλειά, αυτό που είδα είναι ότι εδώ δίνουν βάση στις ικανότητες (skills) και όχι στον τίτλο του πτυχίου σου. Έτσι κατάφερα κι εγώ να "τρουπώσω" που έλεγε και ο Βουτσάς.
Το κράτος έχει και τα καλά του και τα κακά του. Όσον αφορά στη σχέση του με τους πολίτες, δείχνει πολύ πιο οργανωμένο σε σύγκριση με την Ελλάδα.
Η ζωή συνηθίζεται εύκολα αλλά αυτό που μας λείπει είναι ο καιρός και τα ταβερνάκια της Ελλάδας.
Yippie Kay Yay

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 26 Φεβ 2019, 23:35

Ο καιρός στην Ευρώπη είναι τέλειος.
Στην Ελλάδα αν γουστάρετε καύσωνες, ιδρωτίλα και βρωμιά.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 27 Φεβ 2019, 17:33

aspergillus έγραψε:
26 Φεβ 2019, 23:35
Ο καιρός στην Ευρώπη είναι τέλειος.
Στην Ελλάδα αν γουστάρετε καύσωνες, ιδρωτίλα και βρωμιά.
Να μπορώ να ξαπλώνω στην παραλία με τις ώρες, αυτό θέλω.
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 27 Φεβ 2019, 17:45

Εμεινα στην Ιταλια πολλα χρονια (εμεινα λιγο εκει και οταν ημουν μικρος).
Πιστευω οτι αν επρεπε να μεινω για ολη μου τη ζωη στην Μπολονια, θα γινομουν σιγουρα επαγγελματιας βιαστης.
Υπαρχει μια ακατανοητη και ασυμμετρη συγκεντρωση φοβερων γυναικειων οπισθιων σε αυτη την πολη.
Θαυμαζω πραγματικα οσους καταφερνουν και ζουν εκει και ειναι μονογαμικοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 28 Φεβ 2019, 13:31

Η Bologna έχει τους καλύτερους γυναικείους κώλους.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 28 Φεβ 2019, 13:34

Mένει κανένας σε κανα ενδιαφέρον μέρος; όλο τα ίδια λέμε. Έχουμε τίποτα σε εξωτικό, τριτοκοσμικό, καμμιά εμπόλεμη ζώνη, καμμιά Λιβερία που χέζουν στην παραλία και έτσι και πας για τσιγάρα είναι 50-50 να σε βιάσουν στη γωνία;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole » 28 Φεβ 2019, 13:42

Νομίζω είχαμε 1-2 συμπχορουμιτες που έμεναν NRW
So hab ich dich schon unbedingt

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 28 Φεβ 2019, 13:44

Chilloutbuddy έγραψε:
28 Φεβ 2019, 13:34
Mένει κανένας σε κανα ενδιαφέρον μέρος; όλο τα ίδια λέμε. Έχουμε τίποτα σε εξωτικό, τριτοκοσμικό, καμμιά εμπόλεμη ζώνη, καμμιά Λιβερία που χέζουν στην παραλία και έτσι και πας για τσιγάρα είναι 50-50 να σε βιάσουν στη γωνία;
Αυτα τα βρισκεις και στην Ηλεια ή κατα Αγρινιο μερια.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 28 Φεβ 2019, 13:47

Chilloutbuddy έγραψε:
28 Φεβ 2019, 13:34
Ζω σε μια πόλη που τη νύχτα μεταμορφώνονται σε ουρακοτάγκους που πίνουν μέχρι να τους πάρει το ασθενοφόρο.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών