Δικά μας Video
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Δικά μας Video
Nαμαι κι εγω
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίες εποχές.Πάνας έγραψε: ↑12 Φεβ 2019, 20:47Πόσο καιρό ήσουν στην σπηλιά;Nito έγραψε: ↑12 Φεβ 2019, 20:43Εδώ αποθανατίζω το σιδηροδρομικό σταθμό της μαγευτικής Μασσαλίας.
Επέλεξα μονόχρωμη απεικόνιση για να δώσω vintage τόνο στη διαχρονική ταξιδιάρικη φύση του ανθρώπου.
Η μουσική επένδυση με απασχόλησε, επιλέγοντας τελικά ένα εύθυμο μελωδικό soundrack αντί το "Γύρισε" του υπερμέγιστου Βασίλη Κεσογλίδη.SpoilerShow
1890s
SpoilerShow
Προσπαθείς να μου πεις έμμεσα να είναι ασπρόμαυρα τα βίνδεο;Nito έγραψε: ↑12 Φεβ 2019, 21:35Ωραίες εποχές.Πάνας έγραψε: ↑12 Φεβ 2019, 20:47Πόσο καιρό ήσουν στην σπηλιά;Nito έγραψε: ↑12 Φεβ 2019, 20:43Εδώ αποθανατίζω το σιδηροδρομικό σταθμό της μαγευτικής Μασσαλίας.
Επέλεξα μονόχρωμη απεικόνιση για να δώσω vintage τόνο στη διαχρονική ταξιδιάρικη φύση του ανθρώπου.
Η μουσική επένδυση με απασχόλησε, επιλέγοντας τελικά ένα εύθυμο μελωδικό soundrack αντί το "Γύρισε" του υπερμέγιστου Βασίλη Κεσογλίδη.SpoilerShow
1890sSpoilerShow
the end
Όχι δεν είπα αυτό. 
Λέω ότι εμένα μου αρέσουν τα παλιά.

Λέω ότι εμένα μου αρέσουν τα παλιά.
Καλά οκ υπάρχουν πολλά γούστα και εμένα μου αρέσουν τα παλιά. Εδώ όμως κάνουμε μια προσπάθεια να φτιάξουμε εμείς κάποια βίνδεο, ή τραβώντας δικά μας και να τα επεξεργαζόμαστε ή επεξεργαζόμαστε ήδη υπάρχοντα (γιουτουμπ) ή και τα δύο μαζί.
the end
-
- Μέλη που αποχώρησαν
καλύτερα πού δέν τις άφησες νά ροδίσουν γιατί θά μέ πέθαινες
ρέ συ τηγανίζεις μέ ρεύμα τόχω καταργήσει,τηγανίζω μέ αέριο....μούριξε ή ΔΕΗ ένα γ@@..ση 950ευρώ καί τό ξεπληρώνω μέ ρύθμιση
εκτός απ'τό τρέχον...
μόλις ξεπληρώσω θά φτιάξω κι'εγώ πατάτες μέ ψαράκια...

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Έναντι πάνω από 75€ δεν μου έρχεται και ο εκκαθαριστικός όχι πάνω από 160€, θερμοσίφωνας καλοριφέρ άεριο... Εσύ που το χαλάς το ρεύμα;
the end
-
- Μέλη που αποχώρησαν
πιό αέριο ή κουζίνα είναι ηλ/κή βλέπω....
νά σού πώ πώς έχει...τώρα βέβαια πήρα κουζίνα αερίου αλλά...
ό νεαρός κάθε βράδυ δουλεύει ένα πισι 4γκιγκαχερτζ διότι βγάζει εργασίες γιά τή σχολή πληροφ.πού είναι+1σώμα λαδιού ηλ/κο γι'αυτόν+τό δικό μου πισι+μιά δορυφορική τηλ+1 μικρό πλυντήριο+μπαινοβγαίνουν φίλοι κ' φτιάχνουμε κάτι νά τσιμπίσουμε,όχι μόνο δικοί μου αλλά καί τού νεαρού+1σώμα
λαδιού γιά μένα,έχω καταργήσει τό καλοριφερ τής πολυκατ.(συμετεχω βεβαια 25%) καί έχω βάλει μιά ξυλόσομπα μαντεμι στυλ τζάκι από τουρκία πού
διαθέτει καί αερόθερμο(μπορώ γιατί είμαι ρετιρέ) καίει καί κάρβουνα.....όλα αυτά άμα τά μαζέψεις
ξέχασα τό ψυγείο+θερμοσίφωνο....ξέφυγε ή κατάσταση
εσύ έχεις μπόιλερ ή ηλιακό θερμοσίφωνο;
νά σού πώ πώς έχει...τώρα βέβαια πήρα κουζίνα αερίου αλλά...
ό νεαρός κάθε βράδυ δουλεύει ένα πισι 4γκιγκαχερτζ διότι βγάζει εργασίες γιά τή σχολή πληροφ.πού είναι+1σώμα λαδιού ηλ/κο γι'αυτόν+τό δικό μου πισι+μιά δορυφορική τηλ+1 μικρό πλυντήριο+μπαινοβγαίνουν φίλοι κ' φτιάχνουμε κάτι νά τσιμπίσουμε,όχι μόνο δικοί μου αλλά καί τού νεαρού+1σώμα
λαδιού γιά μένα,έχω καταργήσει τό καλοριφερ τής πολυκατ.(συμετεχω βεβαια 25%) καί έχω βάλει μιά ξυλόσομπα μαντεμι στυλ τζάκι από τουρκία πού
διαθέτει καί αερόθερμο(μπορώ γιατί είμαι ρετιρέ) καίει καί κάρβουνα.....όλα αυτά άμα τά μαζέψεις

ξέχασα τό ψυγείο+θερμοσίφωνο....ξέφυγε ή κατάσταση
εσύ έχεις μπόιλερ ή ηλιακό θερμοσίφωνο;
Τα βίντεο δεν παίζουν. Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Θέλω να δω αυτό με τις πατάτες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
-
- Μέλη που αποχώρησαν
αγόρι μου τί κάνεις στό 0.09 δέν κατάλαβα ή μήπως είχες άλλη ορατότητα από τήν κάμερα;
τό 2004 έτσι χάθηκε μαθητής ενώ κατάβαινε από τή ζήρια ήρθε ένας τζιπάς καί τόν πέταξε απέναντι στό γκρεμό....
-
- Μέλη που αποχώρησαν
κάνεις πρώτα δεξί κλικ στό βίντεο καί παιρνεις τό URL καί μετά πάς δίπλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Video Games και Video Gamer
από taxalata xalasa » 15 Δεκ 2024, 09:45 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Δεκ 2024, 09:54
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
28 Ιουν 2024, 23:10
-
- 3 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
29 Αύγ 2024, 18:04
-
-
Νέα δημοσίευση και στα δικά σας οι λεύθερες
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 18 Μάιος 2023, 13:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 26 Απαντήσεις
- 1068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Μάιος 2023, 15:08
-