11-12 και παντα μια ωρα το μεσημερι
Τι κάνεις το πρωί;
Re: Τι κάνεις το πρωί;
Ρε σοβαρά παλιά δεν έπινα καν καφέ. Όταν έπινα έτρεμαν τα χέρια μου . Δεν τον χρειάζομαι για να ξυπνάω, ξυπνάω στις 6 και δεν μπορώ να πιω καφέ τόσο νωρίς, πίνω πάντα νερό κι έτσι έχω μάθει να ξυπνάω και δεν νυστάζωcasper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 19:48Άσε ρε μεγάληNaida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 18:48Πως την παλεύεις με μόνο έναν καφέ; Αααααχ νιάτα...casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 16:39Δευτέρα - Παρασκευή: ξύπνημα στις 7:30, πλένω πρόσωπο/δόντια, ντύνομαι, βάφομαι (πολύ ελαφριά μόνο στα μάτια και λίγο στα χείλη), βάζω καμια κρέμα/άρωμα, ετοιμάζω τσάντα (με τα βιβλία/ντοσιέ της ημέρας), και ίσα που προλαβαίνω να κάνω ένα τοστ (όχι πάντα). Μου έμεινε το συνήθειο πια να τρώω κάτι πριν φύγω, λόγω της δουλειάς που αν είμαι πρωινή θα πάρω διάλειμμα πολύ αργά και δεν γουστάρω να ζαλίζομαι.
Τα Σκα που ξυπνάω στις 5:30, αν έχω καμιά μπάρα δημητριακών ή βρω μπροστά μου καμιά μπανάνα, την αρπάζω για να την φάω καθώς περπατάω πριν μπω αεροδρόμιο - και δυστυχώς όχι πάντα γιατί ξεχνάω. Ετοιμάζω τον ένα και μοναδικό καφέ της μέρας για να τον πιω στο αυτοκίνητο (και είμαι πολύ proud που κατάφερα να πίνω μόνο ένα) και φεύγω γύρω στις 6:15-6:20 αφού πάρω λεφτά και ετοιμάσω κάτι στα γρήγορα για να φάω στη δουλειά.
Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλήθεια.
Είχα κόψει τον καφέ για ένα 6μηνο. Μαχαίρι.
Απλά μ' αρέσει και δεν θέλω τώρα να τον ξανακόψω τελείως. Εξάλλου κάνει και καλό.
Είναι συνήθεια που αν το παρακάνεις γίνεται εθισμός. Έβαλα πείσμα και αν νιώθω πολύ χάλια (που λόγω ηλικίας δεν θα περίμενες π.χ υπερκόπωση) θα πιω πολλύ νερό (ή φρέσκο χυμό) και θα φάω κάτι για να με ξυπνήσει/κρατήσει, όταν πραγματικά το χρειαστώ.
Κατά τ' άλλα, αχ. Εννοείται πως ακόμα και +10 λεπτά όχι απλά σε αναζωογονούν, αλλά...σε σώζουν.
Αλλά μες στην μέρα τα φτύνω από ενέργεια χρειάζομαι τουλάχιστον 2 καφέδες μεγάλους. Δε μου δίνει τίποτα άλλο ενέργεια. Ή μάλλον μου δίνει το ταχίνι αλλά που να το βρεις όταν είσαι όλη μέρα έξω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καταλαβαίνω τι λες γιατί υπάρχουν φορές που την βγάζω πάνω από μία, ή ακόμα και 2 μέρες άυπνη με μαθήματα και δουλειά, και ειλικρινά ο μόνος τρόπος για να μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα (και να συμμετέχω κιόλας, μα πραγματικά μόνο εγώ διόρθωνα φοιτητές και καθηγητές, πάθαινα πλάκαNaida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:00Ρε σοβαρά παλιά δεν έπινα καν καφέ. Όταν έπινα έτρεμαν τα χέρια μου . Δεν τον χρειάζομαι για να ξυπνάω, ξυπνάω στις 6 και δεν μπορώ να πιω καφέ τόσο νωρίς, πίνω πάντα νερό κι έτσι έχω μάθει να ξυπνάω και δεν νυστάζωcasper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 19:48Άσε ρε μεγάλη
Απλά μ' αρέσει και δεν θέλω τώρα να τον ξανακόψω τελείως. Εξάλλου κάνει και καλό.
Είναι συνήθεια που αν το παρακάνεις γίνεται εθισμός. Έβαλα πείσμα και αν νιώθω πολύ χάλια (που λόγω ηλικίας δεν θα περίμενες π.χ υπερκόπωση) θα πιω πολλύ νερό (ή φρέσκο χυμό) και θα φάω κάτι για να με ξυπνήσει/κρατήσει, όταν πραγματικά το χρειαστώ.
Κατά τ' άλλα, αχ. Εννοείται πως ακόμα και +10 λεπτά όχι απλά σε αναζωογονούν, αλλά...σε σώζουν.
Αλλά μες στην μέρα τα φτύνω από ενέργεια χρειάζομαι τουλάχιστον 2 καφέδες μεγάλους. Δε μου δίνει τίποτα άλλο ενέργεια. Ή μάλλον μου δίνει το ταχίνι αλλά που να το βρεις όταν είσαι όλη μέρα έξω.

Πες τα και δεν είμαι πρωϊνός τύπος. Φυσιολογικά στις 7 και μισή με 8 μπορώ να ξυπνήσω. Χωρίς να ξενυχτήσω, να κοιμηθώ κατά τις 11 και μισή με 12. Χρειάζομαι αρκετό ύπνο όχι τέσσερις, πέντε ώρες, εκτός και αν υπάρχει ανάγκη ή θέλω να κάνω κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Για την ρουτίνα όμως όχι.casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 19:57Mec έχω διαβάσει έρευνες που λένε πως η πολύ πρωινή εργασία κάνει κακό στον οργανισμό όπως και η νυχτερινή. Πιάνω δουλειά στις 06:45 (κατακρίβειαν τότε ξεκινάει η ημερίσια ενημέρωση, μπορεί να αλλάξουμε τους συναδέλφους 06:50 ή και 55). Έγραφε αυτό που λες και εσύ, πως για να είσαι ξεκούραστος η κατάλληλη πρωινή ώρα είναι στις 9 (για να πιάνεις δουλειά).
Στις 10 το βράδυ δυσκολεύομαι να κοιμηθώ για να σηκωθώ στις 5 και μισή με 6.
Φυσικά νεότερη δεν είχα μεγάλο θέμα. Αλλά μου άρεσαν και τότε οι απογευματινές βάρδιες περισσότερο.
α, μπράβο... εγώ στην δουλειά για το διάλειμμα παίρνω μαζί μου ψωμί, ελιές, ένα κρεμμύδι, τυρί και ένα κατρούτσο κρασάκι....casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.
Δε μου κάνουν τίποτα φρούτα και τέτοια. Σήμερα στη δουλειά νυσταζα κατά τις 1, έφαγα 2 μήλα. Στις 2 πήρα 2ο καφέ Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Πίνω δύο μεγάλους κι αν πάρω και 3ο είναι κανονικός.casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05Καταλαβαίνω τι λες γιατί υπάρχουν φορές που την βγάζω πάνω από μία, ή ακόμα και 2 μέρες άυπνη με μαθήματα και δουλειά, και ειλικρινά ο μόνος τρόπος για να μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα (και να συμμετέχω κιόλας, μα πραγματικά μόνο εγώ διόρθωνα φοιτητές και καθηγητές, πάθαινα πλάκαNaida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:00Ρε σοβαρά παλιά δεν έπινα καν καφέ. Όταν έπινα έτρεμαν τα χέρια μου . Δεν τον χρειάζομαι για να ξυπνάω, ξυπνάω στις 6 και δεν μπορώ να πιω καφέ τόσο νωρίς, πίνω πάντα νερό κι έτσι έχω μάθει να ξυπνάω και δεν νυστάζωcasper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 19:48
Άσε ρε μεγάλη
Αλλά μες στην μέρα τα φτύνω από ενέργεια χρειάζομαι τουλάχιστον 2 καφέδες μεγάλους. Δε μου δίνει τίποτα άλλο ενέργεια. Ή μάλλον μου δίνει το ταχίνι αλλά που να το βρεις όταν είσαι όλη μέρα έξω.) με έσωζε ο καφές στο διάλειμμα! Κάνει θαύματα λέμε. ΑΛΛΑ πιστεύω κάνει θαύματα εκεί που πραγματικά τον χρειάζεσαι. Αν πίνεις 4-5 είναι εθισμός, δεν σε αγγίζει καν. Οπότε αν πιεις ένα, ή και 2ο, την ώρα που είσαι έτοιμη να πέσεις κάτω ή να κλείσεις τα μάτια, εννοείται πως θα σε σώσει. Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμμ.. ούτε εγώ και το παράξενο είναι πως αγαπώ τις πρωινές βάρδιες... και η δική μου δεν είναι 07:00-15:00 (καλά αυτή για μένα θεωρείται ρεπό, μετά κάνεις όοοο,τι θες) αλλά 07:00-19:00. Η 15:00-23:00 είναι η χειρότερη, πώς αντέχεται τις απογευματινές; Πάντα τις μισούσα. Λατρεύω νυχτερινές (ακόμη και η 12ωρη που πας από το απόγευμα στις 7) γιατί αγαπώ την νύχτα, αλλά από τον μήνα που άρχισα να κάνω 4ις την βδομάδα και οι 2 μαζί, και από την μέρα που άρχισα να βγάζω μαύρους κύκλους που δεν φεύγουνε πια ούτε με κρέμες, ΤΙΣ ΜΙΣΩ. Ακόμη κι' αν πριν την δουλειά γινόταν 4 ή 5 να με πάρει ο ύπνος, τώρα από την υπερένταση γίνεται απόγευμα (ή και βράδυ). Το να μην κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει, ή το να ξυπνάς πριν καν βγει ο ήλιος, κάνει το ίδιο κακό στην υγεία σου. Είναι τα 2 άκρα ουσιαστικά.Antares έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:09Πες τα και δεν είμαι πρωϊνός τύπος. Φυσιολογικά στις 7 και μισή με 8 μπορώ να ξυπνήσω. Χωρίς να ξενυχτήσω, να κοιμηθώ κατά τις 11 και μισή με 12. Χρειάζομαι αρκετό ύπνο όχι τέσσερις, πέντε ώρες, εκτός και αν υπάρχει ανάγκη ή θέλω να κάνω κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Για την ρουτίνα όμως όχι.casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 19:57Mec έχω διαβάσει έρευνες που λένε πως η πολύ πρωινή εργασία κάνει κακό στον οργανισμό όπως και η νυχτερινή. Πιάνω δουλειά στις 06:45 (κατακρίβειαν τότε ξεκινάει η ημερίσια ενημέρωση, μπορεί να αλλάξουμε τους συναδέλφους 06:50 ή και 55). Έγραφε αυτό που λες και εσύ, πως για να είσαι ξεκούραστος η κατάλληλη πρωινή ώρα είναι στις 9 (για να πιάνεις δουλειά).
Στις 10 το βράδυ δυσκολεύομαι να κοιμηθώ για να σηκωθώ στις 5 και μισή με 6.
Φυσικά νεότερη δεν είχα μεγάλο θέμα. Αλλά μου άρεσαν και τότε οι απογευματινές βάρδιες περισσότερο.
Αν με δουν να τρώω ψωμί με ελιές και κρεμμύδι, θα με αρχίσουν στο δούλεμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:10α, μπράβο... εγώ στην δουλειά για το διάλειμμα παίρνω μαζί μου ψωμί, ελιές, ένα κρεμμύδι, τυρί και ένα κατρούτσο κρασάκι....casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.

Αλλά...ΤΕΛΕΙΟΟΟ.

Ούτε μήλο; Ούτε χυμό πορτοκάλι; Ούτε κανα σαντουιτς; Ούτε μπάρα;Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:15Δε μου κάνουν τίποτα φρούτα και τέτοια. Σήμερα στη δουλειά νυσταζα κατά τις 1, έφαγα 2 μήλα. Στις 2 πήρα 2ο καφέ Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Πίνω δύο μεγάλους κι αν πάρω και 3ο είναι κανονικός.casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05Καταλαβαίνω τι λες γιατί υπάρχουν φορές που την βγάζω πάνω από μία, ή ακόμα και 2 μέρες άυπνη με μαθήματα και δουλειά, και ειλικρινά ο μόνος τρόπος για να μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα (και να συμμετέχω κιόλας, μα πραγματικά μόνο εγώ διόρθωνα φοιτητές και καθηγητές, πάθαινα πλάκαNaida έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:00
Ρε σοβαρά παλιά δεν έπινα καν καφέ. Όταν έπινα έτρεμαν τα χέρια μου . Δεν τον χρειάζομαι για να ξυπνάω, ξυπνάω στις 6 και δεν μπορώ να πιω καφέ τόσο νωρίς, πίνω πάντα νερό κι έτσι έχω μάθει να ξυπνάω και δεν νυστάζω
Αλλά μες στην μέρα τα φτύνω από ενέργεια χρειάζομαι τουλάχιστον 2 καφέδες μεγάλους. Δε μου δίνει τίποτα άλλο ενέργεια. Ή μάλλον μου δίνει το ταχίνι αλλά που να το βρεις όταν είσαι όλη μέρα έξω.) με έσωζε ο καφές στο διάλειμμα! Κάνει θαύματα λέμε. ΑΛΛΑ πιστεύω κάνει θαύματα εκεί που πραγματικά τον χρειάζεσαι. Αν πίνεις 4-5 είναι εθισμός, δεν σε αγγίζει καν. Οπότε αν πιεις ένα, ή και 2ο, την ώρα που είσαι έτοιμη να πέσεις κάτω ή να κλείσεις τα μάτια, εννοείται πως θα σε σώσει. Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.

σώπα μωρέ... μην έχετε τέτοια κόμπλεξ και τελικά καταλήγετε να τρώτε όλα τα συντηρητικά και τα επεξεργασμένα... αναρωτιέστε μετά γιατί έχετε κόπωση και μελαγχολία... αφού η διάθεση από το πεπτικό ξεκινάει... φάτε χάμο και πιέτε σαν άνθρωποι...casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:17Αν με δουν να τρώω ψωμί με ελιές και κρεμμύδι, θα με αρχίσουν στο δούλεμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:10α, μπράβο... εγώ στην δουλειά για το διάλειμμα παίρνω μαζί μου ψωμί, ελιές, ένα κρεμμύδι, τυρί και ένα κατρούτσο κρασάκι....casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:05Αλλά την ίδια ενέργεια μου δίνει και η τροφή... Από το να πιεις ασπούμε τον 3ο καφέ της μέρας, προτίμησε να φας κάτι. Κανα φρούτο, χυμό, μπάρα.
Αλλά...ΤΕΛΕΙΟΟΟ.
Μ' αρέσει που ψάρωσες.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:24σώπα μωρέ... μην έχετε τέτοια κόμπλεξ και τελικά καταλήγετε να τρώτε όλα τα συντηρητικά και τα επεξεργασμένα... αναρωτιέστε μετά γιατί έχετε κόπωση και μελαγχολία... αφού η διάθεση από το πεπτικό ξεκινάει... φάτε χάμο και πιέτε σαν άνθρωποι...casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:17Αν με δουν να τρώω ψωμί με ελιές και κρεμμύδι, θα με αρχίσουν στο δούλεμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:10
α, μπράβο... εγώ στην δουλειά για το διάλειμμα παίρνω μαζί μου ψωμί, ελιές, ένα κρεμμύδι, τυρί και ένα κατρούτσο κρασάκι....
Αλλά...ΤΕΛΕΙΟΟΟ.

(Εδώ μια φορά πήρα κουπέπια...)
(Και δεν έχω μελαγχολία

σε φαντάζομαι να έχεις κρυφτεί σε καμιά γωνία και να ανοίγεις με τρόπο το ταπεράκι... και να τα μασουλάς ενοχικά....
Εγώ.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:31σε φαντάζομαι να έχεις κρυφτεί σε καμιά γωνία και να ανοίγεις με τρόπο το ταπεράκι... και να τα μασουλάς ενοχικά....
ΕΓΩ.
Καθόλου δεν με ξέρεις.
Σοβαρά όμως.

(Το ανοίγω...πόδια πάνω κάτω, κάθομαι άνετη και όποιος περνάει επειδή με κοιτάει με το μισό του
"Κοπιάστε. Θέλει κανείς κουπέπια;".. Ωωω καλή όρεξη.
Και την επόμενη -και μεθεπόμενη και βάλε- να με βλέπουν να τρώω κάτι άλλο και να με ρωτάνε πού είναι τα κουπέπια.)
Πάντα οκτάωρο δούλευα και στο εξωτερικό. Οι υπερωρίες extra και όταν χρειαζόταν. Η απογευματινή βάρδια έχει παραπάνω χρήματα. Εμένα μου άρεσε. Η νυχτερινή φαίνεται καλή και με παραπάνω λεφτά αλλά μακροπρόθεσμα κάνει κακό στην υγεία.casper quantum έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 20:16Χμμ.. ούτε εγώ και το παράξενο είναι πως αγαπώ τις πρωινές βάρδιες... και η δική μου δεν είναι 07:00-15:00 (καλά αυτή για μένα θεωρείται ρεπό, μετά κάνεις όοοο,τι θες) αλλά 07:00-19:00. Η 15:00-23:00 είναι η χειρότερη, πώς αντέχεται τις απογευματινές; Πάντα τις μισούσα. Λατρεύω νυχτερινές (ακόμη και η 12ωρη που πας από το απόγευμα στις 7) γιατί αγαπώ την νύχτα, αλλά από τον μήνα που άρχισα να κάνω 4ις την βδομάδα και οι 2 μαζί, και από την μέρα που άρχισα να βγάζω μαύρους κύκλους που δεν φεύγουνε πια ούτε με κρέμες, ΤΙΣ ΜΙΣΩ. Ακόμη κι' αν πριν την δουλειά γινόταν 4 ή 5 να με πάρει ο ύπνος, τώρα από την υπερένταση γίνεται απόγευμα (ή και βράδυ). Το να μην κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει, ή το να ξυπνάς πριν καν βγει ο ήλιος, κάνει το ίδιο κακό στην υγεία σου. Είναι τα 2 άκρα ουσιαστικά.
Μιλάω φυσικά για δουλειές εκτός του αντικειμένου που έχω σπουδάσει. Αν δούλευα στο αντικείμενό μου δεν θα με πείραζε να μην είχα καν ωράριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση έχω κάνει τη δήλωση από το πρωί
από foscilis » 18 Ιούλ 2023, 17:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
30 Ιούλ 2023, 10:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πηδαει το πρωι ;
από Frappezitis » 03 Μαρ 2024, 11:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 1176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
18 Φεβ 2025, 13:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μας έχουν πρήξει τα @@ απο το πρωί
από Lugozzi » 27 Ιούλ 2023, 14:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 66 Απαντήσεις
- 2589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
27 Ιούλ 2023, 21:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλή χρονιά να έχουμε! Εγέρηθητου το πρωί λόγω κάβλας!
από Οργισμένος » 31 Δεκ 2023, 00:38 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
31 Δεκ 2023, 01:04
-