Τι υπονόησα μαρή; Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε μικρός να κάνει 4 φορές πρόταση γάμου σε παντρεμένη;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 09:53για αυτό που υπονόησες ..

Τι υπονόησα μαρή; Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε μικρός να κάνει 4 φορές πρόταση γάμου σε παντρεμένη;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 09:53για αυτό που υπονόησες ..
Gherschaagk έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 10:59Τι υπονόησα μαρή; Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε μικρός να κάνει 4 φορές πρόταση γάμου σε παντρεμένη;;
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 11:02Gherschaagk έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 10:59Τι υπονόησα μαρή; Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε μικρός να κάνει 4 φορές πρόταση γάμου σε παντρεμένη;;χαζή!
ε για αυτό σε είπα έτσι.
όπως το πες αρχικά το πίστεψα. μετα που έδωσες την επεξήγηση το κατάλαβα .
Άλογο είπα όχι κότα, μήπως ήθελες να κάνεις παράθεση στον ακριβώς από πάνω μου;
όχι σε εσένα.
Συμφωνώ απόλυτα! Εμένα οι Κινέζοι με βγάζουν Βουβάλι, μπορείς να το φανταστείς; Ορθολογισμός μηδέν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 09:00Α, το πιο φλέγον.Οι Κινέζοι είναι απατεώνες! Διάβαζα τα χαρακτηριστικά του Πετεινού, 3 η ώρα το πρωί. Ούτε κατα διάνοια δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δυτική ορθολογική αστρολογία, μόνο.
ελα ρε θα σε έχει σε εκτίμηση από εδώ και πέρα!!
Έκανα σύνδεση με το timing της πτώσης μου και είδα ξαφνικά την αλήθεια μπροστά μου. Κάνει κρύους χειμώνες πλέον και με την καπαρντίνα τουρτουρίζω, έπρεπε να πάει στο πατάρι.
Το Βουβάλι βλέπω τα παίρνει όλα πολύ στα σοβαρά, πάσχει από έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας και οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου φορτώνονται με ένα σωρό υποχρεώσεις, δουλεύοντας ατελείωτα και χάνοντας την προσωπική τους ζωήSid Vicious έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 12:37
Συμφωνώ απόλυτα! Εμένα οι Κινέζοι με βγάζουν Βουβάλι, μπορείς να το φανταστείς; Ορθολογισμός μηδέν.
Με γειές!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 17:14Συντρόφισσες και σύντροφοι, τελικά τα κατάφερα μόνος μου! Ήταν πανεύκολο και με καμαρώνω που δεν μάσησα όταν με ρώτησε η κοπέλα αν θέλω την men¨s care ή δεν εχω τέτοια κολλήματα. Ασφαλώς και δεν έχω! Μου έδωσε και ένα κάρο extra δείγματα, σχεδόν όλες τις σειρές εκτός την ανδρικής, για την μαγκιά μου
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα μια φορά δεν κατορθωσα να επιβληθώ στον παρορμητικό και αισιόδοξο εαυτό μου,τουλάχιστον τις ηλιόλουστες ημέρες και έκανα ταυτόχρονα άλλες δυο αχρείαστα ανόητες αγορές, μια μπλούζα Monte Napoleone μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε το ύφασμα και ένα τζιν Pepe(εχω καμιά 25 τζιν στο σύνολο,πραγματικά δεν το χρειαζόμουν) που έβαλα για πλάκα να δω την γραμμή του και διαπίστωσα πόσο μου πάει. Αποτέλεσμα έμεινα για μια ακόμα φορά δαντέλα.Σημείωση πως η μόνη ομοιότητα μου με τους δεξιούς χρήστες που έχουν την Φεράρι στο γκαράζ και ανάβουν τσιγάρο με 50ευρω είναι πως γράφουμε στο ίδιο φόρουμ. Εχω βάζω κάρτα στο κινητό, μόνο όταν με απειλούν πως θα πάρουν τον αριθμο.
Πρέπει να μάθω κάποτε να μου επιβάλομαι, αλλά ωχού μωρε, δεν γαμείς, yolo.
Τέλος πάντων, μέχρι το Πάσχα θα τρώω αντίδωρα από την Αγία Σοφία που τα κάνει γαμάτα και θα την βγάλουμε και εμείς. Όποιος έχει ιδέες για δωρεαν διατροφή και ψυχαγωγία να με ενημερώσει. Σκέφτομαι να πάω σε κανένα ανοιχτό μάθημα γιόγκα στην παραλία, από αυτά που διοργανώνει ο Μπουτάρης ή κάτι τέτοιο.Έκανα σύνδεση με το timing της πτώσης μου και είδα ξαφνικά την αλήθεια μπροστά μου. Κάνει κρύους χειμώνες πλέον και με την καπαρντίνα τουρτουρίζω, έπρεπε να πάει στο πατάρι.
Α, με γεια το αβατάρ ρε! Καλλιτεχικό, κάπου το έχω ξαναδεί.
την καψουρεύτηκες δηλαδή..Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 17:27H Apivita δούλεψε στο παρελθόν, θα το κάνει ξανά. Δεν είναι φυσικά το τελος του ταξιδιού,παρα η αρχή, που μπορεί να έχει κατάληξη μπότοξ στην Βουλγαρία.
Η πωλήτρια ήταν ανένδοτη, επέμενε να πάρω light texture. Πειθάρχησα.
΄Hταν καμιά 60 χρονών, δεν το είδα έτσι, αλλά μπορεί υποσυνείδητα να με επηρέασε η πρωινή κουβέντα. Πάντως έκανα ότι μου είπε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 17:37
την καψουρεύτηκες δηλαδή..
άντε με το καλό,και που ξές μπορεί να έχει και επιπλέον έκπτωση!