enterprise-psi έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:14Θέλει να ικανοποιήσει το μητρικό ένστικτο, χωρίς όμως με τις αυξημένες ευθύνες που έχει ένα παιδί. Την ευκολία ζητούν όλοι, και γιαυτό πάμε κατα διαόλου

enterprise-psi έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:14Θέλει να ικανοποιήσει το μητρικό ένστικτο, χωρίς όμως με τις αυξημένες ευθύνες που έχει ένα παιδί. Την ευκολία ζητούν όλοι, και γιαυτό πάμε κατα διαόλου
Το πιο πιθανό σενάριο, όταν ανώριμος παίρνει σκύλο, είναι να ζέχνουν παρέα, παρά να ωριμάσει ο ανώριμος.
Δεν ξέρω. Ξέρω πως, άνθρωποι δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να δείξουν πως μπορούν να εξελιχτούν σε κάτι καλύτερο, σε δεδομένες περιστάσεις, είτε επειδή τα βρήκαν εύκολα, είτε... Κι υπάρχει κι αυτό που λες εσύ.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:31Το πιο πιθανό σενάριο, όταν ανώριμος παίρνει σκύλο, είναι να ζέχνουν παρέα, παρά να ωριμάσει ο ανώριμος.
Ειχα στην κατοχη μου πολλα ζωα διαφορετικων ειδων.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:46Νομιζω πως ετυχε στους 3 φιλους γνωστους σου.Δεν το εχω παρατηρησει
σε δικους μου.Η μονη αλλαγη που βλεπω ειναι η μεγαλυτερη
ευαισθητοποιηση προς αλλα σκυλια/γατες κτλ.
Η οτι μιλουν περισσοτερο για τον σκυλο τους.Λογικο μου φαινεται εφοσον ειναι
στην καθημερινοτητα τους πια. Βεβαια εγω θεωρω πολυ ομορφη και ιδιαιτερη
(σε καμοια περιπτωση υποκαταστατο) την σχεση
που εχει καποιος με τον σκυλο/γατα/κατοικιδιο του γενικα.
και ισως να μην μπορω να δω αυτα που λετε
fagano3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 11:57Το σκυλι ιδιως τα σκυλια συντροφιας δεν μπορουν να μενουν μονα τους μεσα ενα διαμερισμα παρα πολλες ωρες.Ειναι ο αλλος μονος,μενει σε διαμερισμα και λειπει δεκα και ωρες για την δουλεια.
Αυτο ειναι συνταγη καταστροφης και για το σκυλι και για τον ανθρωπο.
Θελεις παρεα;Παρε
Έχουμε δει, γιαυτό υπάρχει το block.Ερμής έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:50μήπως όμως αυτή η ευαισθητοποίηση προς σκυλιά έχει αντιστρόφως ανάλογη φορά προς τους ανθρώπους;
Μη μου πείτε οτι δεν έχετε δει φωτό σε φβ ή ινσταγραμ "το σκυλί δε θα σε προδώσει ποτέ, δεν είναι άνθρωπος", "γνώρισα τα ζώα, μίσησα τους ανθρώπους" ή ένα που πόσταρε η μία εκ των γνωστών μου
"η μαμα μου με αγαπά πολύ περισσότερο απο τους περισσότερους ανθρώπους, μάλλον και απο εσένα" λεζάντα με φωτο του κουταβιού.
Ξαναλέω θεωρώ αυτά τα παραπάνω οτι είναι μειοψηφία και απλά βγάζουν την επιθετικότητα και τα κόμπλεξ που υπήρχαν απλά κρυβονταν τοσο καιρό.
Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω θεωρώ οτι είναι το κλειδί του σολ. Όταν παίρνεις ζωντανό για να καλύψεις ανασφάλειες σου ή άλλα κενά, τότε θα σου βγάλει ότι μλκια έχεις στην επιφάνεια.
Ειδικα το τελευταιοΕρμής έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:50μήπως όμως αυτή η ευαισθητοποίηση προς σκυλιά έχει αντιστρόφως ανάλογη φορά προς τους ανθρώπους;
Μη μου πείτε οτι δεν έχετε δει φωτό σε φβ ή ινσταγραμ "το σκυλί δε θα σε προδώσει ποτέ, δεν είναι άνθρωπος", "γνώρισα τα ζώα, μίσησα τους ανθρώπους" ή ένα που πόσταρε η μία εκ των γνωστών μου
"η μαμα μου με αγαπά πολύ περισσότερο απο τους περισσότερους ανθρώπους, μάλλον και απο εσένα" λεζάντα με φωτο του κουταβιού.
Ξαναλέω θεωρώ αυτά τα παραπάνω οτι είναι μειοψηφία και απλά βγάζουν την επιθετικότητα και τα κόμπλεξ που υπήρχαν απλά κρυβονταν τοσο καιρό.
Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω θεωρώ οτι είναι το κλειδί του σολ. Όταν παίρνεις ζωντανό για να καλύψεις ανασφάλειες σου ή άλλα κενά, τότε θα σου βγάλει ότι μλκια έχεις στην επιφάνεια.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Τα σόσιαλ έχουν καταστρέψει πολύ κόσμοΜη μου πείτε οτι δεν έχετε δει φωτό σε φβ ή ινσταγραμ
Βρε εχεις ενα σκυλο και μεσα στην μερα εκανε πχ 3 χαζομαρες και γελασες,stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:51Ειχα στην κατοχη μου πολλα ζωα διαφορετικων ειδων.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:46Νομιζω πως ετυχε στους 3 φιλους γνωστους σου.Δεν το εχω παρατηρησει
σε δικους μου.Η μονη αλλαγη που βλεπω ειναι η μεγαλυτερη
ευαισθητοποιηση προς αλλα σκυλια/γατες κτλ.
Η οτι μιλουν περισσοτερο για τον σκυλο τους.Λογικο μου φαινεται εφοσον ειναι
στην καθημερινοτητα τους πια. Βεβαια εγω θεωρω πολυ ομορφη και ιδιαιτερη
(σε καμοια περιπτωση υποκαταστατο) την σχεση
που εχει καποιος με τον σκυλο/γατα/κατοικιδιο του γενικα.
και ισως να μην μπορω να δω αυτα που λετε
Ποτε μου δεν καθισα να συζητησω γι αυτα περισσοτερο απ'οτι θα συζητουσα για εναν οποιονδηποτε ανθρωπο.
Τ' αγαπω τα ζωα αλλα δεν παυουν να ειναι ζωα.
Θα τα προσεξω,θα τα φροντισω,θα τους δωσω αγαπη αλλα μεχρι εκει.
Βασικά αυτό είναι, προϋπήρχαν αυτά τα ελαττώματα.Ερμής έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 12:50Ξαναλέω θεωρώ αυτά τα παραπάνω οτι είναι μειοψηφία και απλά βγάζουν την επιθετικότητα και τα κόμπλεξ που υπήρχαν απλά κρυβονταν τοσο καιρό.