Αν έχεις ένα πραγματικό φίλο και ντρέπεσαι να μοιραστείς ένα πρόβλημα μαζί του ή δεν είναι πραγματικός φίλος ή δεν είναι πραγματικό πρόβλημα.plouf έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:35Μου αρεσουν οι γυναικες και σαν ατομα αλλα και σαν εν δυναμει ερωτικοι συντροφοι.Εγω προσωπικα μεγαλωσα με την μανα μου πατρικο προτυπο δεν ειχα γιατι ο πατερας μου ελειπε συνεχεια στην δουλεια.Εχω μαθει να σεβομαι ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου αλλα οι γυναικες εχουν αυτο το κατι αλλο.Σε μια φιλη θαρρω οτι θα μπορουσα να συζητησω ενα προβλημα μου παρα σε εναν φιλο νομιζω οτι θα με εβλεπε με περισσοτερη κατανοηση.Πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας και μου αρεσει να εχω γυναικες για φιλες.Εκει που χαλαει το πραγμα ειναι οταν δεν μπορεις να βρεις γκομενα και εισαι συνεχεια στην friendzone εκει παμε σε αλλες ατραπους....
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Natasha έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:50Μίλησε και ο πορνόγερος του φόρουμ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:30Η αλήθεια είναι πως το μουνι βγάζει μια δυσωδία, και άμα έχει περίοδο, η μυρωδιά γίνεται θανατηφόρα, αλλά οι ορμόνες με σπρώχνουν συνέχεια πάνω του.

- Otto Weininger
Ακριβώς.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:53Αν έχεις ένα πραγματικό φίλο και ντρέπεσαι να μοιραστείς ένα πρόβλημα μαζί του ή δεν είναι πραγματικός φίλος ή δεν είναι πραγματικό πρόβλημα.plouf έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:35Μου αρεσουν οι γυναικες και σαν ατομα αλλα και σαν εν δυναμει ερωτικοι συντροφοι.Εγω προσωπικα μεγαλωσα με την μανα μου πατρικο προτυπο δεν ειχα γιατι ο πατερας μου ελειπε συνεχεια στην δουλεια.Εχω μαθει να σεβομαι ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου αλλα οι γυναικες εχουν αυτο το κατι αλλο.Σε μια φιλη θαρρω οτι θα μπορουσα να συζητησω ενα προβλημα μου παρα σε εναν φιλο νομιζω οτι θα με εβλεπε με περισσοτερη κατανοηση.Πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας και μου αρεσει να εχω γυναικες για φιλες.Εκει που χαλαει το πραγμα ειναι οταν δεν μπορεις να βρεις γκομενα και εισαι συνεχεια στην friendzone εκει παμε σε αλλες ατραπους....
Μα τι σκατά διαβάζουμε δω μέσα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Τι θα σε έπειθε να αλλάξεις γνώμη;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας εκ των δύο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι άμα λάχει έριχνε και ένα πηδουλο.
Η γυναίκα φιλία με άντρα, το πολύ να κάνει με γκέι.
Ο straight φίλος της, το friendzone που λέμε, είναι απλά ο καημένος που την γουστάρει και αυτή τον τρέχει ένεκα της φιλιας.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θες να μου πείς ότι δεν έχεις φιλίες με γυναίκες;δε ξέρω αλλά δε σε πιστεύω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.SpoilerShowκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:16επειδή απαντάς και στον Νάνο,θα έλεγα ότι αυτό που λες στον Νάνο δεν ισχύει,και μάλιστα ένας από τους λόγους που κράζουν μερικοί τις γυναίκες περι φρεντ ζόουν κτλ,είναι αυτό. ότι δεν συναναστρεφόμαστε με άνδρες μόνο για γκομενικό λόγο αλλά και για παρέα.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:09
Λίγο πολύ εδώ ήθελα να φτάσω, οι γυναίκες είναι κρύα πλάσματα γιατί χωρίζουν όλες τις κοινωνικές γνωριμίες αυστηρά σε μαύρο και άσπρο: άτομα που θα ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί τους και άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν. Και αυτό καθορίζει στο πως συμπεριφέρονται σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή σε έναν άντρα -ακόμα και αν το δούμε καθαρά βιολογικά- του αρέσει ακόμα και μόνο να μιλάει με μία γυναίκα. Εκκρίνονται ορμόνες που τον ηρεμούν και ρίχνουν το άγχος. Για τις γυναίκες είναι μαύρο και άσπρο, αν της αρέσεις θα είναι φιλική μαζί σου. Αν όχι θα μείνει αυστηρά σε διπλωματικό επίπεδο επικοινωνίας. Αυτό που λέμε πως οι άντρες έχουν το μυαλό τους στο σεξ ενώ οι γυναίκες θέλουν μία πιο πνευματική σύνδεση είναι 100% το αντίθετο. Για τις γυναίκες τα πάντα έχουν να κάνουν με το ποιους βλέπουν σαν κατάλληλο ταίρι.
Εγώ όσο μεγαλώνω ειλικρινά σκέφτομαι δεν ξηγήθηκε καλά ο μεγαλοδύναμος που δεν με έκανε γκέι.
ενώ οι άνδρες ωρύονται (οι περισσότεροι) ότι ανάμεσα στον άνδρα και στην γυναίκα δεν υπάρχει φιλία.
πάντως για το ότι ο Μεγαλοδύναμος δεν σε έκανε γκέι,τι να πώ...σαν παράπονο ακούγεται.
Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας εκ των δύο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι άμα λάχει έριχνε και ένα πηδουλο.
Ο straight φίλος της, το friendzone που λέμε, είναι απλά ο καημένος που την γουστάρει και αυτή τον τρέχει ένεκα της φιλιας.
και δεν εννοώ η γυναίκα του κολλητού σου κτλ.
κοίτα αν με ρωτήσεις αν έχω φίλους άνδρες θα σου πω όχι κι αυτό λόγω αντικοινωνικότητας/μοναχικότητας.
αλλά στο παρελθόν κατα περιόδους ,και παρέα κάναμε και τους θεωρούσα φίλους μου .και όχι δεν ήταν γκέι(όλοι εννοώ)
κι επίσης οι φιλίες με γκέι για αρκετούς γκέι είναι λυκοφιλίες.πιο ''έντιμη'' σχέση θα έχεις με έναν στρεητ άνδρα παρά με έναν γκέι σε μια τέτοια περίπτωση.(η λεγόμενη πουστιά)
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Επιφυλασσομαι να σου απαντησω.Αν ηταν γκομενικο προβλημα ανεπιφυλακτα θα συμβουλευομουν μια φιλη ω ναι!SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:53Αν έχεις ένα πραγματικό φίλο και ντρέπεσαι να μοιραστείς ένα πρόβλημα μαζί του ή δεν είναι πραγματικός φίλος ή δεν είναι πραγματικό πρόβλημα.plouf έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:35Μου αρεσουν οι γυναικες και σαν ατομα αλλα και σαν εν δυναμει ερωτικοι συντροφοι.Εγω προσωπικα μεγαλωσα με την μανα μου πατρικο προτυπο δεν ειχα γιατι ο πατερας μου ελειπε συνεχεια στην δουλεια.Εχω μαθει να σεβομαι ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου αλλα οι γυναικες εχουν αυτο το κατι αλλο.Σε μια φιλη θαρρω οτι θα μπορουσα να συζητησω ενα προβλημα μου παρα σε εναν φιλο νομιζω οτι θα με εβλεπε με περισσοτερη κατανοηση.Πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικας και μου αρεσει να εχω γυναικες για φιλες.Εκει που χαλαει το πραγμα ειναι οταν δεν μπορεις να βρεις γκομενα και εισαι συνεχεια στην friendzone εκει παμε σε αλλες ατραπους....
Φυσικά, αλλά με μια προϋπόθεση, να μην είναι πάνω από 1 γυναίκα, αν μπει και δεύτερη συνήθως λένε τα δικά τους και εγώ πάω να πετάξω αετό..SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:17Αλλά ρωτάω πέρα από το σεξ, ειλικρινά, σας αρέσουν οι γυναίκες, σαν φύλο, σαν άτομα, σαν συμπεριφορά.
the end
ακου να σου πω κουλουρι, εαν η φωτογραφια σου στο αβαταρ εχει σχεση με εσενα να εισαι βεβαια οτι θελαν να σε κουτουπωσουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:01θες να μου πείς ότι δεν έχεις φιλίες με γυναίκες;δε ξέρω αλλά δε σε πιστεύω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.SpoilerShowκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:16
επειδή απαντάς και στον Νάνο,θα έλεγα ότι αυτό που λες στον Νάνο δεν ισχύει,και μάλιστα ένας από τους λόγους που κράζουν μερικοί τις γυναίκες περι φρεντ ζόουν κτλ,είναι αυτό. ότι δεν συναναστρεφόμαστε με άνδρες μόνο για γκομενικό λόγο αλλά και για παρέα.
ενώ οι άνδρες ωρύονται (οι περισσότεροι) ότι ανάμεσα στον άνδρα και στην γυναίκα δεν υπάρχει φιλία.
πάντως για το ότι ο Μεγαλοδύναμος δεν σε έκανε γκέι,τι να πώ...σαν παράπονο ακούγεται.
κοίτα αν με ρωτήσεις αν έχω φίλους άνδρες θα σου πω όχι κι αυτό λόγω αντικοινωνικότητας/μοναχικότητας.
αλλά στο παρελθόν κατα περιόδους ,και παρέα κάναμε και τους θεωρούσα φίλους μου .και όχι δεν ήταν γκέι(όλοι εννοώ)
κι επίσης οι φιλίες με γκέι για αρκετούς γκέι είναι λυκοφιλίες.πιο ''έντιμη'' σχέση θα έχεις με έναν στρεητ άνδρα παρά με έναν γκέι σε μια τέτοια περίπτωση.(η λεγόμενη πουστιά)
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:01θες να μου πείς ότι δεν έχεις φιλίες με γυναίκες;δε ξέρω αλλά δε σε πιστεύω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.SpoilerShowκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:16
επειδή απαντάς και στον Νάνο,θα έλεγα ότι αυτό που λες στον Νάνο δεν ισχύει,και μάλιστα ένας από τους λόγους που κράζουν μερικοί τις γυναίκες περι φρεντ ζόουν κτλ,είναι αυτό. ότι δεν συναναστρεφόμαστε με άνδρες μόνο για γκομενικό λόγο αλλά και για παρέα.
Άλλο παρέα, άλλο φιλία.
Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πώς οι άντρες δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη, δοθείσα ευκαιρία. Αν πάρουν το πράσινο φως, θα ορμήσουν.
Βασική προϋπόθεση είναι η γυναίκα να βλέπεται και για κάποιους να μην είναι στην don' t touch κατηγορία (σχέση φίλου/συγγενούς, συγγενής και άλλα).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
δηλαδη δεν επαιξες ποτε τον γιατρο με την ξαδερφη σου;Feindflug έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:09κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:01θες να μου πείς ότι δεν έχεις φιλίες με γυναίκες;δε ξέρω αλλά δε σε πιστεύω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.SpoilerShow
Άλλο παρέα, άλλο φιλία.
Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πώς οι άντρες δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη, δοθείσα ευκαιρία. Αν πάρουν το πράσινο φως, θα ορμήσουν.
Βασική προϋπόθεση είναι η γυναίκα να βλέπεται και για κάποιους να μην είναι στην don' t touch κατηγορία (σχέση φίλου/συγγενούς, συγγενής και άλλα).
Παίδες, δεν ξέρω τι λέτε αλλά προσωπικώς έχω περάσει πολύ καλά με άντρες αμιγώς στο παρεϊστικο επίπεδο και μου φαίνονται λίγο περίεργοι αυτοί οι διαχωρισμοί. Και οι γυναικοπαρέες έχουν την πλάκα τους και οι αντροπαρέες έχουν την πλάκα τους αλλά στην ώρα τους και όχι ως συνεχής διαδικασία.
Αναφορικά με το ερωτικό στοιχείο, που αναφέρει ο Όττο, σαφώς και είναι κάτι που πιθανόν να ισχύει -ακόμη και αν είναι μονομερές- αλλά μην τρελλαθούμε, μεταξύ ενηλίκων αυτά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και μένουν εκεί χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.
Αναφορικά με το ερωτικό στοιχείο, που αναφέρει ο Όττο, σαφώς και είναι κάτι που πιθανόν να ισχύει -ακόμη και αν είναι μονομερές- αλλά μην τρελλαθούμε, μεταξύ ενηλίκων αυτά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και μένουν εκεί χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν ήθελαν να με κουτουπώσουν στο υπογράφω.
ναι έχεις δίκιο,εγώ λέω ότι δεν ισχύει για όλους τους άνδρες.Feindflug έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:09Άλλο παρέα, άλλο φιλία.
είναι πως θα μάθεις από μικρός.εγώ δεν αντιμετωπίζω τους άνδρες ως γκόμενους.ίσως και για αυτό να μην μου δημιουργείται η ευκολία να νιώσω ερωτικά για έναν άνδρα.
πολύ σπάνια να είναι κάτι έντονο.
τι λες ρε συ;;;

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ίσως η λέξη φιλία να ακούγεται βαριά.αυτό πιστεύω ότι κάνει τους περισσότερους να είναι αρνητικοί στο οτι δεν υπάρχει φιλία κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:14Παίδες, δεν ξέρω τι λέτε αλλά προσωπικώς έχω περάσει πολύ καλά με άντρες αμιγώς στο παρεϊστικο επίπεδο και μου φαίνονται λίγο περίεργοι αυτοί οι διαχωρισμοί. Και οι γυναικοπαρέες έχουν την πλάκα τους και οι αντροπαρέες έχουν την πλάκα τους αλλά στην ώρα τους και όχι ως συνεχής διαδικασία.
το μυαλο σου και μια λυρα
Όχι.lolek1 έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:11δηλαδη δεν επαιξες ποτε τον γιατρο με την ξαδερφη σου;Feindflug έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:09κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:01
θες να μου πείς ότι δεν έχεις φιλίες με γυναίκες;δε ξέρω αλλά δε σε πιστεύω.
Άλλο παρέα, άλλο φιλία.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan