Ωραίο, εάν έχεις αϋπνίεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:33
Επίσης είναι ωραίο ότι όταν μιλάνε, θα σου πούνε όλο τον ειρμό της σκέψης τους.
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω άμα είσαι ξεροκέφαλος ή όχι, απλά αυτές οι αιμομικτικες τάσεις παραπέμπουν κάτω από το αυλάκι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πληρωμένη απάντηση τσεκ.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:33Ωραία, ας το αναλύσουμε αυτό, που προφανώς ήταν απάντηση σε ψιλοδόλωμα. Αν ένοιωθα έλξη για τους άντρες μάλλον δεν θα είχα θέμα με τις γυναίκες γιατί οι συναναστροφές μου με αυτές θα ήταν ελάχιστες. Πάμε στο δεύτερο: θεωρείς, πέρα από το σεξουαλικό πως οι γυναίκες είναι a priori καλύτεροι άνθρωποι. Ή κάτι δεν πάει καλά ή δεν μπορείς να αποσυνδέσεις τις γυναίκες από το σεξ πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορείς να απαντήσεις την αρχική μου ερώτηση.
Τώρα, οι λούγκροι όντως έχουν θεματάκι με τις γκόμενες εσύ γιατί απολογήσαι δε ξέρω ή μάλλον δεν θα ήθελα να ξέρω.
Οι γυναίκες είναι ανώτεροι άθρωποι, έλεος δλδ πια δημόσια μιλάμε.
Τι να αποσυνδέσω με λες δε καταλαβαίνω, να αυτά είναι τα γκεϊλίκια που λέγαμε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μίλησες ίσια, σαν άντρας, μπράβο ρε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:47Ωραίο, εάν έχεις αϋπνίεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:33
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ζαποτέκος έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:43
Δίκιο έχει. Αυτό ήθελαν.Κι όταν αυτοί πάνε για ύπνο , ξυπνάνε οι υπόλοιποι άνδρες απ' το άλλο ημισφαίριο και θέλουν και αυτοί το ίδιο.

ας πούμε ότι διαφωνούμε.
Ναι αλλά δεν μας είπες, σου αρέσουν, αγωνιώ να μάθω.sys3x έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:50μίλησες ίσια, σαν άντρας, μπράβο ρε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:47Ωραίο, εάν έχεις αϋπνίεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:33
the end
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:39ανάμεσα στον έρωτα και στην φιλία θα προτιμήσω το πρώτο,γιατί ο έρωτας υπάρχει παντού ενώ η φιλία όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:27Εδώ που τα λέμε κουλούρι, η φιλία είναι βαρύ πράγμα. Και δεν πιστεύω ότι αυτό που την καθορίζει είναι η έλλειψη του ερωτικού στοιχείου αλλά η εμπιστοσύνη που έχεις σε κάποιους ανθρώπους. Για να το θέσω πιο καθαρά, ακόμη και μεταξύ στρέιτ γυναικών η πραγματική φιλία δεν είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, έτσι δεν είναι;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:19
ίσως η λέξη φιλία να ακούγεται βαριά.αυτό πιστεύω ότι κάνει τους περισσότερους να είναι αρνητικοί στο οτι δεν υπάρχει φιλία κτλ.
συμφωνώ,πολλές φορές ο χαρακτηρισμός ''φίλος'' χρησιμοποιείται γιατί δεν μας αρκεί η λέξη ''παρέα'' ή λέξη γνωστος φαντάζει λίγη.ας πούμε αγαπημένα πρόσωπα! ξέρεις τι ,καμιά φορά σκέφτομαι ότι παίζει ρόλο και το πώς θα συστήσουμε κάποιον. οπότε για αυτό τους λέμε όλους φίλους! από την άλλη θεοποιούμε τόσο πολύ τις ιδέες των λέξεων που εκ των πραγμάτων κανένας άνθρωπος δε πρόκειται να περάσει την βάση και να τιτλοφορηθεί φίλος κτλ.
σημαντικότητα της σχέσης δεν πιστεύω ότι εξαρτάται από το φύλο ,για αυτό και ανέφερα ότι μπορώ να έχω φίλους άνδρες. ίσως γιατί μου συμπεριφέρονται σαν την μικρή αδερφή τους κι εγώ σαν τους μεγαλύτερους αδερφούς που δεν έχω. οπότε ναι νιώθω εμπιστοσύνη.σπάνιο για μένα αυτό.
Όπως το λες, τα αγαπημένα πρόσωπα. Για μένα, οι πραγματικοί συγγενείς είναι οι φίλοι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 19:44Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας εκ των δύο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι άμα λάχει έριχνε και ένα πηδουλο.
Η γυναίκα φιλία με άντρα, το πολύ να κάνει με γκέι.
Ο straight φίλος της, το friendzone που λέμε, είναι απλά ο καημένος που την γουστάρει και αυτή τον τρέχει ένεκα της φιλιας.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Οργισμένος
ΝΑι . Οι γυναικες ειναι υπεροχες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 18:17Και η ερώτηση πάει στους straight άντρες και έχει το κυριολεκτικό νόημα του ρήματος.
Δηλαδή όταν ρωτάμε κάποιον αν του αρέσουν οι γυναίκες, τον ρωτάμε αν έλκετε ερωτικά από τις γυναίκες. Αλλά ρωτάω πέρα από το σεξ, ειλικρινά, σας αρέσουν οι γυναίκες, σαν φύλο, σαν άτομα, σαν συμπεριφορά.
Το εννοω. Πολυ τυχερος οποιος γνωρισει πραγματικη αγαπη αλλα και ερωτα απο γυναικα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ρε παιδιά, λέτε για πήδουλους έρωτες κλπ... άλλο ρωτάει άνθρωπος. Αν βρεθείς παρέα με γυναίκα περνάς καλά ή όχι;
Και ας μη παίξει τίποτα.
Και ας μη παίξει τίποτα.
the end
Η τελευταία φίλη-φίλη ήταν μια συνάδελφος. Την φλέρταρα άσχημα όμως ένα πρωί στο ασανσέρ και έφαγα χυλόπιτα. Το κακό ήταν τα πέντε λεπτά φρικτής αμηχανίας μέχρι να φτάσουμε στον 15ο όροφο.
Νομίζω ότι κάθε ντε φάκτο καταφατική απάντηση είναι το ίδιο χαζή με μία αρνητική.
Η μαλακία δεν έχει φύλο, ούτε η γαματοσύνη.
Η μαλακία δεν έχει φύλο, ούτε η γαματοσύνη.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι αυτή η μανία να θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες στις σχέσεις μας και στα συναισθήματα μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:57SpoilerShowκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:39ανάμεσα στον έρωτα και στην φιλία θα προτιμήσω το πρώτο,γιατί ο έρωτας υπάρχει παντού ενώ η φιλία όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2019, 20:27
Εδώ που τα λέμε κουλούρι, η φιλία είναι βαρύ πράγμα. Και δεν πιστεύω ότι αυτό που την καθορίζει είναι η έλλειψη του ερωτικού στοιχείου αλλά η εμπιστοσύνη που έχεις σε κάποιους ανθρώπους. Για να το θέσω πιο καθαρά, ακόμη και μεταξύ στρέιτ γυναικών η πραγματική φιλία δεν είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, έτσι δεν είναι;
συμφωνώ,πολλές φορές ο χαρακτηρισμός ''φίλος'' χρησιμοποιείται γιατί δεν μας αρκεί η λέξη ''παρέα'' ή λέξη γνωστος φαντάζει λίγη.ας πούμε αγαπημένα πρόσωπα! ξέρεις τι ,καμιά φορά σκέφτομαι ότι παίζει ρόλο και το πώς θα συστήσουμε κάποιον. οπότε για αυτό τους λέμε όλους φίλους! από την άλλη θεοποιούμε τόσο πολύ τις ιδέες των λέξεων που εκ των πραγμάτων κανένας άνθρωπος δε πρόκειται να περάσει την βάση και να τιτλοφορηθεί φίλος κτλ.
σημαντικότητα της σχέσης δεν πιστεύω ότι εξαρτάται από το φύλο ,για αυτό και ανέφερα ότι μπορώ να έχω φίλους άνδρες. ίσως γιατί μου συμπεριφέρονται σαν την μικρή αδερφή τους κι εγώ σαν τους μεγαλύτερους αδερφούς που δεν έχω. οπότε ναι νιώθω εμπιστοσύνη.σπάνιο για μένα αυτό.
Όπως το λες, τα αγαπημένα πρόσωπα. Για μένα, οι πραγματικοί συγγενείς είναι οι φίλοι.
ενώ έτσι είναι πλήρες χωρίς φανφάρες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
κι ετσι χάλασες την φιλία ε;
αχ!
Δεν υπήρχε φιλία ρε, ξεκόλλα.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan