Vegan γονείς παραλίγο να σκοτώσουν το παιδί τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 17 Φεβ 2019, 12:45

Εικόνα

16 Φεβρουαρίου 2019

Αντικατέστησαν τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», οδηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας

Ένα vegan ζευγάρι από την Φλόριντα κατηγορείται ότι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους του, όταν αντικατέστησαν τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», οδηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.

Η 20χρονη Julia French και ο 31χρονος Robert Buskey αντιμετωπίζουν κατηγορίες εγκληματικής αμέλειας εις βάρος του γιου τους, ο οποίος βρέθηκε από τις τοπικές Αρχές αποστεωμένος και σε ληθαργική κατάσταση, μετά από καταγγελία.

Το εξασθενημένο μωράκι, αν και πέντε μηνών, ζύγιζε περίπου μισό κιλό λιγότερο από το βάρος με το οποίο είχε έρθει στον κόσμο όταν το διέσωσαν οι αρμόδιες Αρχές της Φλόριντα.

Τα μάτια του ήταν βυθισμένα στο κρανίο του, ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο και δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του.

Τα μάτια του ήταν βυθισμένα στο κρανίο του, ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο και δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου ένα τόσο υποσιτισμένο βρέφος, τόσο κοντά στον θάνατο», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ η Λόρεν Γουάτσον, μια από τους αστυνομικούς που έσωσαν το μωράκι.

Πώς το κάνεις αυτό το πράγμα; Βλέπεις το παιδάκι σου υποσιτισμένο και συνεχίζεις να του δίνεις πατάτα; Υποθέτω δε το θήλασε γιατί είναι και η ίδια ζωάδι; Δεν ειναι βέγκαν το γάλα της μάνας κι έτσι;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Vegan γονείς παραλίγο να σκοτώσουν το παιδί τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Φεβ 2019, 12:47

Σε μια ευνομούμενη σοβαρή κοινωνία, το να είναι κάποιος vegan θα έπρεπε να ισοδυναμεί με βαριά ψυχωτικονευροτικη πάθηση με μόνιμο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο και με πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.
Πείτε μου έναν βεγκαν που να ξέρετε κ να στέκει καλά στα μυαλά του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 17 Φεβ 2019, 12:49

Το να είσαι βίγκαν είναι επιλογή και δεν επιβάλλεται.

Έπρεπε να έρθει το παιδί τους σε ηλικία που να μπορεί να διαλέξει μόνο του αν θέλει να είναι βίγκαν ή όχι.

Μία γνωστή από το σχολείο, την έδερναν οι γονείς της για να τρώει κρέας. Από τότε που έφυγε από το σπίτι (όταν έγινε φοιτήτρια) δεν τρώει κρέας.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Φεβ 2019, 12:50

Τώρα στη φυλακή πάντως θα τρώνε μπόλικο κρέας αν και όχι αναγκαστικά από το στόμα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Φεβ 2019, 12:53

foscilis έγραψε:
17 Φεβ 2019, 12:50
Τώρα στη φυλακή πάντως θα τρώνε μπόλικο κρέας αν και όχι αναγκαστικά από το στόμα.
Και που ξέρεις ότι δε θα τους αρέσει κ περισσοτερο;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 17 Φεβ 2019, 12:56

Ερμής έγραψε:
17 Φεβ 2019, 12:47
Σε μια ευνομούμενη σοβαρή κοινωνία, το να είναι κάποιος vegan θα έπρεπε να ισοδυναμεί με βαριά ψυχωτικονευροτικη πάθηση με μόνιμο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο και με πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.
Ξέρω ένα ζευγάρι στην Αθήνα, μια χαρά είν οι άνθρωποι και τα παιδιά τους είναι μια χαρά. Το να είναι κάποιος βέγκαν ή οτιδήποτε άλλο είναι δικαίωμά του και επιλογή του. Όχι όμως να το επιβάλλουν στα παιδιά τους ρε σύ, έγκλημα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Φεβ 2019, 12:58

Ίφιδα έγραψε:
17 Φεβ 2019, 12:56
Ερμής έγραψε:
Ξέρω ένα ζευγάρι στην Αθήνα, μια χαρά είν οι άνθρωποι και τα παιδιά τους είναι μια χαρά. Το να είναι κάποιος βέγκαν ή οτιδήποτε άλλο είναι δικαίωμά του και επιλογή του. Όχι όμως να το επιβάλλουν στα παιδιά τους ρε σύ, έγκλημα
Πρόσεξε, άλλο να μη τρως κρέας και να τρως τυριά ψάρια κλπ κλπ και άλλο κανένα ζωικό υποκατάστατο. Και στην πρώτη κατηγορία έχω τις ενστάσεις μου βέβαια αλλά η δεύτερη χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 17 Φεβ 2019, 13:01

Ερμής έγραψε:
:smt005:
Τι είναι αυτά που γράφεις;
Νομίζεις πως αυτό που έγραψες σε κάνει καλύτερο και πιο ισορροπημένο από αυτούς τους απαράδεκτους κι ακατάλληλους για γονείς, που πήγαν να σκοτώσουν το παιδί τους εξαιτίας του διατροφικού τους κολλήματος;
Οχι δεν σε κάνει. Ίδιον με αυτούς σε κάνει.

Και ναι εγώ ξέρω γυναίκα η οποία είναι η ίδια vegan, αλλά στην οικογένειά της δεν έχει επιβάλλει τίποτα τέτοιο και μια χαρά στέκει στα μυαλά της. Ολόκληρο λογιστήριο κρατάει και είναι και τυπάρα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Φεβ 2019, 13:03

Επίσης μου κάνει εντύπωση πως αυτοί που μιλάνε για τα ζώα με εκφράσεις του τύπου "πως είναι δυνατόν να μην λατρεύεις δύο ματάκια σκυλίσια" ή "τρως το πτώμα της μαμάς από το κατσικάκι" είναι οι χειρότεροι μισάνθρωποι aka κωλανθρωποι.
Αυτή η φράση ότι γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα έχει γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωαμ για τον κάθε προβληματικό σκατανθρωπο

Πειρατή μου το να λες εσύ κάποιον τυπαρα και γαμωτατομα εγείρει μεγαλύτερες υποψίες για το τι παίζει.

Περιμένω τοποθέτηση του Αγις

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Φεβ 2019, 13:11

Ερμής έγραψε:
17 Φεβ 2019, 13:03
Επίσης μου κάνει εντύπωση πως αυτοί που μιλάνε για τα ζώα με εκφράσεις του τύπου "πως είναι δυνατόν να μην λατρεύεις δύο ματάκια σκυλίσια" ή "τρως το πτώμα της μαμάς από το κατσικάκι" είναι οι χειρότεροι μισάνθρωποι aka κωλανθρωποι.
Αυτή η φράση ότι γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα έχει γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωαμ για τον κάθε προβληματικό σκατανθρωπο

Πειρατή μου το να λες εσύ κάποιον τυπαρα και γαμωτατομα εγείρει μεγαλύτερες υποψίες για το τι παίζει.

Περιμένω τοποθέτηση του Αγις
''Σε μια ευνομούμενη σοβαρή κοινωνία, το να είναι κάποιος vegan θα έπρεπε να ισοδυναμεί με βαριά ψυχωτικονευροτικη πάθηση με μόνιμο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο και με πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.
Πείτε μου έναν βεγκαν που να ξέρετε κ να στέκει καλά στα μυαλά του.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 17 Φεβ 2019, 13:15

Φαντάζομαι θα ήταν κ άνεμβολιαστο για να μην πάρει τίποτα χημικό ποτε του
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Φεβ 2019, 13:18

Ερμής έγραψε:
17 Φεβ 2019, 13:03
το έχουμε αναλύσει χιλιάδες φορές. Δεν πρέπει να σου κάνει καμία εντύπωση, έχουν ένα είδος αναπηρίας η οποία τους κάνει να νιώθουν ενσυναίσθηση για τα ζώα λες και είναι άνθρωποι ενώ ταυτόχρονα δε νιώθουν έτσι για τους ανθρώπους. Κάτι σαν δυσλεξία (ομολογώ η αναλογία είναι λίγο τραβηγμένη αλλά ΟΚ για σκοπούς illustration) αλλά με ενσυναίσθηση αντί για γράμματα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Φεβ 2019, 13:32

lyna έγραψε:
17 Φεβ 2019, 13:15
Φαντάζομαι θα ήταν κ άνεμβολιαστο για να μην πάρει τίποτα χημικό ποτε του
Ε τι; να πάθουν κανένα αυτισμο;

Φοσι ακριβώς όπως τα λες.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Φεβ 2019, 13:37

5 μηνών γιατί δεν έτρωγε ακόμα γάλα μητρικό; Ήταν ζωικής προέλευσης;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών