Πάρεση προσωπικού νεύρου

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Πάρεση προσωπικού νεύρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 17 Φεβ 2019, 13:21

περαστικά φίλε nero
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 17 Φεβ 2019, 13:24

Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Φεβ 2019, 13:17
περαστικά μποη και άσε την καζούρα με τις τάχα ρυτίδες :lol:
στο μέτωπο :102:

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 17 Φεβ 2019, 13:26

ξέχασα να πω ότι πρέπει να προσέχεις πολύ τους έντονους ήχους. Αν πέσει δίπλα σου πχ καπάκι κατσαρόλας, που το έπαθα, θα είναι από τις πιο επίπονες εμπειρίες της ζωής σου.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Φεβ 2019, 13:28

Nero έγραψε:
17 Φεβ 2019, 01:48
aka παράλυση bell. Ήμουν σίγουρος ότι παθαίνω εγκεφαλικό. Ήλπιζα τουλάχιστον να τα καρακαρώσω και να μη μείνω φυτό, με κάποια σοβαρή αναπηρία ή ακόμα χειρότερα χάσω νοητικές λειτουργίες. Ο πανικός υποχώρησε κάπως όταν κατάλαβα ότι εκτός από το μισό πρόσωπο που παρέλυσε ξαφνικά δεν υπήρξε καμιά άλλη αλλαγή. Τώρα βαράω σε καθημερινή βάση κάτι ενεσάρες κορτιζόνης και είπα να ξεχάσω τον πόνο μου διαβάζοντας libertarians να χοροπηδάνε απο τη χαρά τους που ο πρόεδρος αναλαμβάνει μέτρα έκτακτης ανάγκης. Δεν απογοητεύτηκα :003:
Περαστικα. Κοιτα και για καποια αμινοξεα, βιταμινες, βοτανα που βοηθανε τα νευρα να αναπτυχθουν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Φεβ 2019, 13:28

Καλώς τον. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 17 Φεβ 2019, 13:28

Δημοκράτης έγραψε:
17 Φεβ 2019, 13:26
ξέχασα να πω ότι πρέπει να προσέχεις πολύ τους έντονους ήχους. Αν πέσει δίπλα σου πχ καπάκι κατσαρόλας, που το έπαθα, θα είναι από τις πιο επίπονες εμπειρίες της ζωής σου.
Το πρόσεξα. Μετά τις πρώτες 2 μέρες οι ήχοι στο επηρεασμένο αυτί ακούγονται σαν να είναι κούφιο και μπαίνουν κατευθείαν μέσα στο κεφάλι σου....

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος » 17 Φεβ 2019, 13:30

Περαστικά και καλώς επέστρεψες.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 17 Φεβ 2019, 13:31

Βασικα εγω εχω καταλαβει οτι παιζει ρολο σε τι γιατρο θα πας
Εγω μετα το νοσοκομειο πηγα σε νευρολογο
Μου εγραψε μαγνητικη εγκεφαλου,εξετασεις για θυροειδη ,βιταμινη Β12 κτλ
Δεν βρηκε κατι και το απεδωσε σε στρες η ψυξη δηλαδη δεν ξερει γιατι εγινε

Αλλοι γιατροι πχ γραφουν μονο κορτιζονη και φυσικοθεραπεια χωρις να ψαξουν το αιτιο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 17 Φεβ 2019, 13:38

Περαστικά εύχομαι.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 17 Φεβ 2019, 13:42

εμένα ο νευροχειρούργος είπε ότι μπορώ να πάρω κορτιζόνη μια ένεση κορτιζόνης αλλά επειδή το έπαθα παρασκευή απόγευμα και πήγα δευτέρα είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα και ότι έτσι και αλλιώς απλώς αυξάνει λίγο τα ποσοστά του να περάσει πιο γρήγορα. Δηλαδή είπε ότι ότι στις μελέτες στο δείγμα που λαμβάνουν κορτιζόνη αυξάνεται κατά 10% το ποσοστό αυτών που γίνονται καλά στο 3μηνο. Κατά τα άλλα δεν έχουν ιδέα πως να σε κάνουν καλά πέρα από το να τρως σωστά
Η μαγνητική κτλ γίνονται για να δουν αν είναι όντως Μπελ και όχι όγκος. Από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά το ξεχωρίζουν μόνο από κάτι συμπτώματα στο μάτι. Διάβασα το νήμα και ξαφνικά θυμήθηκα όσα έζησα τον πρώτο μήνα που είχα κλάσει μέντες ότι θα μείνω έτσι μόνιμα . Πληροφοριακά στο youtube υπάρχουν πολλοί που το έπαθαν και μοιράζονται την ιστορία τους. Το λέω γιατί βοηθάει λίγο ψυχολογικά να δεις ότι τελικώς απλώς είναι μια ιστορία που δεν είναι πραγματικό πρόβλημα υγείας

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Φεβ 2019, 13:42

enaon έγραψε:
17 Φεβ 2019, 03:38
δεσμεύομαι να γράφω συχνά για τον Πλανητάρχη Θεό Αυτοκράτορα Τράμπ και τα θαυμαστά Του Έργα, για να βοηθάω όσο μπορώ να κουνάς νευρικά τους μύες του προσώπου.
Φιξντ.
Περαστικά ρε άτομο κ φρόνιμα ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 17 Φεβ 2019, 13:55

Με την ευκαιρια να αναφερω για οσους Σαλονικιους ζοριζονται με τους μαγνητικους τογραφους οτι υπαρχει η Ορθομαγνητικη στην Τουμπα με πληρως ανοικτο τομογραφο και η Βιοιατρικη στην Καλαμαρια με σχεδον ανοικτο μαγνητικο τομογραφο
Εχει και η Express Service αλλα εκει πρεπει να εισαι συνδρομητης με καπου 900€ τον χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Φεβ 2019, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 17 Φεβ 2019, 14:15

Περαστικά και καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι, Νέρο!
Btw, είχα κι εγώ μια περιπετειούλα με την υγεία μου πριν καμιά εικοσαριά μέρες και στο τσακ γλίτωσα το εγκεφαλικό δύο φορές (πρέπει να ήταν ισχαιμικά επεισόδια, στο ένα μάλιστα εκτός από ζάλη που ένιωθα έπαθα και διπλωπία για μερικά δευτερόλεπτα) αλλά ευτυχώς τη σκαπούλαρα και τώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο αιματολόγος είπε ότι έχω ιδιοπαθή θρόμβωση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προκαλείται από το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας που έχω, γιατί έτσι η σπλήνα παράγει πολύ περισσότερα αιμοπετάλια απ' όσα πρέπει (οι αιματολογικές έδειξαν ότι τα αιμοπετάλια μου ήταν πάνω από 800 ενώ το ανώτατο φυσιολογικό όριο είναι γύρω στα 400 και κάτι), απλώς περιμένει τα αποτελέσματα κάτι εξειδικευμένων εξετάσεων που αργούν πολύ για να βεβαιωθεί 100% και μου χορήγησε αγωγή με αιμοδιαλυτικά μέχρι τότε για να μην το ξαναπάθω.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Φεβ 2019, 14:23

γερνάμε μαγκες

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 17 Φεβ 2019, 14:31

Περαστικά Νέρο και πάντα δυνατός... αν και δεν σε είχα για τόσο γερο-μπισμπίκη :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών