Πάρεση προσωπικού νεύρου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πάρεση προσωπικού νεύρου
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Νέρο, αλλά το Bell's palsy συναντάται ακόμα και σε 15 χρονα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
έκανες μία εξέταση για την μετάλλαξη ενός ενζύμου ε; Δηλαδή δεν έχουν ιδέα για την αιτία, αυτό σου είπε. Το έπαθα και εγώ στα 30 μου αυτό ρε γαμώτο, πολύ σπαστικό.

-
λιγο ο νερο, λιγο ο νταρνακας, λιγο ο ενας, λιγο ο αλλος, αν σκεφτεις οτι το πχορουμ ανοιξε το 2001, ποιος ξερει ποσοι απο αυτους που εφυγαν δεν εχουν απλως πεθανει.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:34Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Νέρο, αλλά το Bell's palsy συναντάται ακόμα και σε 15 χρονα.
εχει μαθει κανεις τι κανει ο βησσαριωνας ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους 

The business man whose master plan controls the world each day,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Νero περαστικά να είναι.Σιδερένιος
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Νταρνάκα και σε εσένα,τώρα το διάβασα!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα είσαι σέξυ!enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:38Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους

Αν δεν άσπριζαν οι κρόταφοι δεν θα ήτανε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:08θα είσαι σέξυ!enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:38Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα ήταν.απλά τώρα θα είναι πιο πολύ.(εκ παραδρομής ξέχασα το ''πιο'' σέξυ,έχεις δίκιο)Χαοτικός έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:11Αν δεν άσπριζαν οι κρόταφοι δεν θα ήτανε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:08θα είσαι σέξυ!enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:38Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους
Ότι είσαι πουρολάγνα αν και δεν το ήξερα, είναι απολύτως σεβαστό. 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
κανένα κόλπο να μην φαίνεται η μαύρη ρίζα στους κροτάφους όταν τα βάφουμε άσπρα υπάρχει;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Nαι, το δείγμα μου το έστειλε για εξέταση στο ΙΙΒΕΑΑ στην Αθήνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 25 Φεβρουαρίου.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης

άι ρε γατάκι!

- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Να σου στείλω πμ με φωτό κροτάφων;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:08θα είσαι σέξυ!enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:38Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Νταρνάκας έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:38Να σου στείλω πμ με φωτό κροτάφων;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 15:08θα είσαι σέξυ!enterprise-psi έγραψε: ↑17 Φεβ 2019, 14:38Δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζεις το πέρασμα του χρόνου , ειδικά τώρα που εχω αρχίσει και ασπρίζω στους κροτάφους

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταδικάστηκε Βρετανός δισεκατομμυριούχος για εκμετάλλευση του προσωπικού του
από Frappezitis » 22 Ιουν 2024, 18:28 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
23 Ιουν 2024, 10:35
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
11 Φεβ 2024, 13:14