Γιατί μέχρι το 2024 κιόλας;
Λέγε, τί ξέρεις;

Γιατί μέχρι το 2024 κιόλας;
υπαρχει ο ΔΚΑΣ που ειναι κατι σαν ΚΟΚ της θαλασσας, και ισχυει παγκοσμιως. καποιος απο τους 2 καπετανιους εκανε μαλακια, πιθανον με τον τροπο που αναφερεις κι εσυ. η συνομιλια τους, και οι συνθηκες ειναι καταγεγραμμενες, και για να τιμωρειται ο ελ καπετανιος, παιζει σοβαρα να την εχει κανει αυτος.Namrail έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 17:13Ναι την πλήρωσε ο κυβερνήτης γιατί παίζει να έγινε το σενάριο που χρησιμοποίησα στην πρώτη σελίδα. Είδαν το εμπορικό, κατάλαβαν ότι δεν έχει σωστή πορεία, του συνέστησαν να κάνει τα προβλεπόμενα και όταν δεν το έπραξε, οι δικοί μας δεν έκαναν ελιγμό για να το αποφύγουν. Κάτι σαν το αντίστοιχο παιχνίδι με τα αμάξια έγινε, με μια μικρή επακούμβηση.
Του 0,60 κι εσυ ε;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 17:42Το πρόβλημά σου είναι οι "ζαίοι", αν δεν έκαναν την αντικατάσταση του κυβερνήτη πάλι θα κλαιγόσουν, πως δεν κάνουν τίποτα κτλ.stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 17:16Επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη για τις ικανοτητες των κυβερνητων.
Απλα βολευει τους ζαιους να ριξουν τις ευθυνες στον κυβερνητη.
Πολλές θωπείες τελευταία, όπου μας βρούν απλώνουν χέρι, που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω
μη φοβού τους εφαψίες
Παραδέξου ότι είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που τους φταίνε για ΟΛΑ οι Συριζαίοι και άσε τις προσβολές και τις συκοφαντίες.stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 18:51Του 0,60 κι εσυ ε;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 17:42Το πρόβλημά σου είναι οι "ζαίοι", αν δεν έκαναν την αντικατάσταση του κυβερνήτη πάλι θα κλαιγόσουν, πως δεν κάνουν τίποτα κτλ.stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 17:16Επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη για τις ικανοτητες των κυβερνητων.
Απλα βολευει τους ζαιους να ριξουν τις ευθυνες στον κυβερνητη.
Αν και ερασιτέχνης σου βάζω καλό βαθμό.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 18:20υπαρχει ο ΔΚΑΣ που ειναι κατι σαν ΚΟΚ της θαλασσας, και ισχυει παγκοσμιως. καποιος απο τους 2 καπετανιους εκανε μαλακια, πιθανον με τον τροπο που αναφερεις κι εσυ. η συνομιλια τους, και οι συνθηκες ειναι καταγεγραμμενες, και για να τιμωρειται ο ελ καπετανιος, παιζει σοβαρα να την εχει κανει αυτος.
δεν θυμαμαι ολον τον δκας απ εξω, ειδικα αυτα που αφορουν σε τοσο μεγαλα πλοια που δεν με ενδιαφερουν, αλλα ο γενικος κανονας ειναι οτι εχει προτεραιοτητα ο πιο δυσκινητος. π.χ τα ιστιοπλοικα εχουν προτεραιοτητα απεναντι στα μηχανοκινητα, τα μεγαλα απεναντι στα μικρα, κλπ. μοιαζει λογικο το φορτηγο να ειχε προτεραιοτητα απεναντι στο πολεμικο, αν και παιζουν και αλλοι κανονες ρολο.
συνηθως για να γινει στουκα στη θαλασσα, πρεπει να ειναι και οι 2 κομματακι μαλακες, δεν ειναι στεναχωρα να στριμωχτεις.
Πέραν των καραγκιόζηδων (που συμφωνώ), πάντα γίνεται προσπάθεια περιγραφής ανάλογα με την σοβαρότητα της σύγκρουσης (hard touch, light touch, collision, etc).
Tι εγινε;