Εσείς τι εσώρουχα φοράτε, και τι εσώρουχα σας φτιάχνει να φοράει ο σύντροφος σας?
Τελικά την πήρε ο χάρος?
Αν μιλάς για άντρα άντρα όπως το λέει ο Καζαντζίδης το καθόλου εσώρουχο.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Τι θεωρείται σέξυ ανδρικό εσώρουχο για στρεητ άντρα;;
Πιστεύω πρώτα από όλα πως πρέπει να έχεις ανάλογο σώμα για να υποστηρίξεις και το εσώρουχο. Δεύτερον, πρέπει να είναι κάτι που αναδεικνύει τον ποπό, και το τσουτσούνι.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Κατ'αρχάς αυτός στη φωτο είναι ηλικιωμένος. Ότι εσώρουχο και να βάλει, τα πεσμένα δεν ανορθώνονται (ούτε με βίντσι).Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:18Πιστεύω πρώτα από όλα πως πρέπει να έχεις ανάλογο σώμα για να υποστηρίξεις και το εσώρουχο. Δεύτερον, πρέπει να είναι κάτι που αναδεικνύει τον ποπό, και το τσουτσούνι.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Σκέψου να κάνεις τα προκαταρκτικά με έναν άντρα, να βγάζει το παντελόνι, και να φοράει αυτό
Θα σε έφτιαχνε?
Συμφωνώ, αλλά το εσώρουχο απο μόνο του παραπέμπει σε τρίτη ηλικία.aLiCat έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:23Κατ'αρχάς αυτός στη φωτο είναι ηλικιωμένος. Ότι εσώρουχο και να βάλει, τα πεσμένα δεν ανορθώνονται (ούτε με βίντσι).Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:18Πιστεύω πρώτα από όλα πως πρέπει να έχεις ανάλογο σώμα για να υποστηρίξεις και το εσώρουχο. Δεύτερον, πρέπει να είναι κάτι που αναδεικνύει τον ποπό, και το τσουτσούνι.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:14Που λέτε για τα σέξυ τα εσώρουχα, εγώ δεν ξέρω.
Σκέψου να κάνεις τα προκαταρκτικά με έναν άντρα, να βγάζει το παντελόνι, και να φοράει αυτό
Θα σε έφτιαχνε?
Βάλε το ίδιο ρούχο σε ένα σφριγηλό κορμί να δείξει αλλιώς.
πωπω τι ξενέρωτοι είστε όλοι εδώ μέσα, τέτοιο χάλι ούτε η κρυφοσικία η αλογομούρενα δεν φοράει