Όσες φορές βγαίνω χωρίς εσώρουχο, πάντα έχω τον φόβο μην κατέβει το φερμουάρ χωρίς να το καταλάβω και πεταχτεί η τσουτσού μου όξωNatasha έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:28Και απο άποψη υγείας καλυτερα γυμνός! (γυμνοί)
Τι παραπάνω ξέρουν οι Σκοτσέζοι;
Το σκοτσέζικο κιλτ βοηθά τους άνδρες να έχουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα σπέρματος, υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Scottish Medical Journal».
Η εξήγηση είναι σχετική με τη θερμοκρασία, η οποία στην επίμαχη περιοχή είναι χαμηλότερη χάρη στο κιλτ (μάλλινη καρό παραδοσιακή φούστα). Μάλιστα, χωρίς εσώρουχα η θερμοκρασία είναι ακόμη χαμηλότερη.
Ο επικεφαλής ερευνητής, δρ. Erwin Kompanje, προτρέπει τους άνδρες που επιθυμούν να γίνουν γονείς να φορούν κιλτ χωρίς εσώρουχο κατά το χρονικό διάστημα που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί (στη Σκοτία πάντα!).
Και μια και τα κλπ. δεν είναι διαθέσιμα, ούτε της μόδας, οι ειδικοί προτείνουν τα βαμβακερά μπόξερ, έτσι ώστε η γεννητική περιοχή να μην πιέζεται, να μη θερμαίνεται και το δέρμα να αναπνέει.
Γυμνοί στο κρεβάτι;
Ας μην ξεχνάμε ότι τα εσώρουχα -ανδρικά και γυναικεία-είναι σχετικά σύγχρονη εφεύρεση.
Οι έρευνες υποστηρίζουν ότι όσο πιο ελεύθερη είναι η γεννητική περιοχή τόσο το καλύτερο, επειδή το δέρμα αναπνέει καλύτερα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών οι νυχτερινές στύσεις δεν συναντούν εμπόδιο, έστω και υφασμάτινο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ κ. ΗΛΙΑ ΔΑΒΙΛΛΑ, χειρουργό ουρολόγο.
https://www.vita.gr/2015/05/27/ygeia/mp ... -h-tipota/
Σέξυ εσώρουχα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: Σέξυ εσώρουχα
- Souvlatzis
Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:30Όσες φορές βγαίνω χωρίς εσώρουχο, πάντα έχω τον φόβο μην κατέβει το φερμουάρ χωρίς να το καταλάβω και πεταχτεί η τσουτσού μου όξωNatasha έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:28Και απο άποψη υγείας καλυτερα γυμνός! (γυμνοί)
Τι παραπάνω ξέρουν οι Σκοτσέζοι;
Το σκοτσέζικο κιλτ βοηθά τους άνδρες να έχουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα σπέρματος, υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Scottish Medical Journal».
Η εξήγηση είναι σχετική με τη θερμοκρασία, η οποία στην επίμαχη περιοχή είναι χαμηλότερη χάρη στο κιλτ (μάλλινη καρό παραδοσιακή φούστα). Μάλιστα, χωρίς εσώρουχα η θερμοκρασία είναι ακόμη χαμηλότερη.
Ο επικεφαλής ερευνητής, δρ. Erwin Kompanje, προτρέπει τους άνδρες που επιθυμούν να γίνουν γονείς να φορούν κιλτ χωρίς εσώρουχο κατά το χρονικό διάστημα που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί (στη Σκοτία πάντα!).
Και μια και τα κλπ. δεν είναι διαθέσιμα, ούτε της μόδας, οι ειδικοί προτείνουν τα βαμβακερά μπόξερ, έτσι ώστε η γεννητική περιοχή να μην πιέζεται, να μη θερμαίνεται και το δέρμα να αναπνέει.
Γυμνοί στο κρεβάτι;
Ας μην ξεχνάμε ότι τα εσώρουχα -ανδρικά και γυναικεία-είναι σχετικά σύγχρονη εφεύρεση.
Οι έρευνες υποστηρίζουν ότι όσο πιο ελεύθερη είναι η γεννητική περιοχή τόσο το καλύτερο, επειδή το δέρμα αναπνέει καλύτερα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών οι νυχτερινές στύσεις δεν συναντούν εμπόδιο, έστω και υφασμάτινο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ κ. ΗΛΙΑ ΔΑΒΙΛΛΑ, χειρουργό ουρολόγο.
https://www.vita.gr/2015/05/27/ygeia/mp ... -h-tipota/

"Άχρι καιρού..."
Εν μέρει ναι.. Προσωπικά προτιμώ τα μποξεράκια, χρωματιστά και μονόχρωμα.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:25Συμφωνώ, αλλά το εσώρουχο απο μόνο του παραπέμπει σε τρίτη ηλικία.aLiCat έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:23Κατ'αρχάς αυτός στη φωτο είναι ηλικιωμένος. Ότι εσώρουχο και να βάλει, τα πεσμένα δεν ανορθώνονται (ούτε με βίντσι).Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:18
Πιστεύω πρώτα από όλα πως πρέπει να έχεις ανάλογο σώμα για να υποστηρίξεις και το εσώρουχο. Δεύτερον, πρέπει να είναι κάτι που αναδεικνύει τον ποπό, και το τσουτσούνι.
Σκέψου να κάνεις τα προκαταρκτικά με έναν άντρα, να βγάζει το παντελόνι, και να φοράει αυτό
Θα σε έφτιαχνε?
Βάλε το ίδιο ρούχο σε ένα σφριγηλό κορμί να δείξει αλλιώς.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, πρόεχει το... περιεχόμενο (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 18 Φεβ 2019, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κοιμησου αγγελουδι μου .
το πιο πιασαρικο που καραγουσταραν υπηρξε ενα που ειχε θεμα τον Μαυρο Πητ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Ένα μόνο φοράς; Ενδιαφέρουσα συνήθεια.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 01:31Τι εσώρουχα φοράνε οι πχορουμήτες? Εγώ προσωπικά φοράω αυτό εδώ που παράγγειλα από το εβαυ, και μου κάνει ένα κωλαράκι τρέλα (βέβαια έτσι κιαλιος ο κώλος μου είναι τρέλα)
Εσείς τι εσώρουχα φοράτε, και τι εσώρουχα σας φτιάχνει να φοράει ο σύντροφος σας?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Souvlatzis
Καλά, εννοείτε πως το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό, αλλά δες το σαν ένα γλυκό. Θες να έχει μόνο ωραία γεύση, ή να είναι ευπαρουσίαστο κίολας?aLiCat έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:33Εν μέρει ναι.. Προσωπικά προτιμώ τα μποξεράκια, χρωματιστά και μονόχρωμα.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:25Συμφωνώ, αλλά το εσώρουχο απο μόνο του παραπέμπει σε τρίτη ηλικία.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, πρόεχει το... περιεχόμενο (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
- Souvlatzis
Αυτην την στιγμήhellegennes έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:36Ένα μόνο φοράς; Ενδιαφέρουσα συνήθεια.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 01:31Τι εσώρουχα φοράνε οι πχορουμήτες? Εγώ προσωπικά φοράω αυτό εδώ που παράγγειλα από το εβαυ, και μου κάνει ένα κωλαράκι τρέλα (βέβαια έτσι κιαλιος ο κώλος μου είναι τρέλα)
Εσείς τι εσώρουχα φοράτε, και τι εσώρουχα σας φτιάχνει να φοράει ο σύντροφος σας?

- hellegennes
Αντιαισθητικό. Σαν σκισμένη κουρτίνα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η παρομοίωση λίγο ατυχής θα έλεγα. Στη θέση του γλυκού βάλε "δωράκι" καλύτερα, γιατί από γλυκά προτιμούμε συνήθως τα φρέσκα, χωρίς περιτύλιγμα.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:37Καλά, εννοείτε πως το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό, αλλά δες το σαν ένα γλυκό. Θες να έχει μόνο ωραία γεύση, ή να είναι ευπαρουσίαστο κίολας?aLiCat έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:33Εν μέρει ναι.. Προσωπικά προτιμώ τα μποξεράκια, χρωματιστά και μονόχρωμα.Souvlatzis έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 02:25
Συμφωνώ, αλλά το εσώρουχο απο μόνο του παραπέμπει σε τρίτη ηλικία.
Βέβαια και η παρουσίαση παίζει το ρόλο της (ανάλογα την περίσταση).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αν παρουσιαστεις Σουβλατζη με τετοιο εσωρουχο σε γυναικα να εχεις και κανα τρικιλο λιπαντικο μαζι - σε περιπτωση που δεν θυμηθει οτι εχει μια δουλεια επειγουσα - γιατι θα ειναι ξεριακια απο το σοκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-1000xp

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
FRENCH KNICKERS

BOY SHORT

BRAZILIAN

BOY SHORT

BRAZILIAN

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και όμως, και με σκελεα έχω πηδηξει. Όταν τον βγάζω έξω, κάθε γέλιο σταματάει. Αρχίζουν τα κλάματα και τα παρακάλια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Οτιδηποτε εκτος της μαλλινης σκελεας ειναι πουστικο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15