Δεν υπάρχει κάποια εξελικτική πίεση να ασπρίσουν, ή κάποιος τρόπος να κλειδώσει μια τέτοια μετάλλαξη σε όλους τους κατοίκους της βορειοαμερικανικής ηπείρου σε μερικές εκατοντάδες χρόνια.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:21Αρα και οι μαυροι στις ΗΠΑ και στην Αμερικανικη ηπειρο θα 'πρεπε ν αρχισουν ν ασπριζουν λιγουλακι μετα απο τοσους αιωνες που βρισκονται εκει αλλα αυτοι οι πουστηδες παραμενουν μαυροι.
Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι πρώτοι Σουηδοί ήταν μελαμψοί
Re: Οι πρώτοι Σουηδοί ήταν... μελαμψοί
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
αηδιες
και για τους Ελληνες λενε οτι δεν ειμαστε αυτοχθονες
όμως ..
-
Οι Ινδιανοι που ζουσαν χιλαδες χρονια στην Β.Αμερικη γιατι δεν ασπρισαν και ασπρισαν οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη;Stalker έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:28Δεν υπάρχει κάποια εξελικτική πίεση να ασπρίσουν, ή κάποιος τρόπος να κλειδώσει μια τέτοια μετάλλαξη σε όλους τους κατοίκους της βορειοαμερικανικής ηπείρου σε μερικές εκατοντάδες χρόνια.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:21Αρα και οι μαυροι στις ΗΠΑ και στην Αμερικανικη ηπειρο θα 'πρεπε ν αρχισουν ν ασπριζουν λιγουλακι μετα απο τοσους αιωνες που βρισκονται εκει αλλα αυτοι οι πουστηδες παραμενουν μαυροι.
-
stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:31stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:21Αρα και οι μαυροι στις ΗΠΑ και στην Αμερικανικη ηπειρο θα 'πρεπε ν αρχισουν ν ασπριζουν λιγουλακι μετα απο τοσους αιωνες που βρισκονται εκει αλλα αυτοι οι πουστηδες παραμενουν μαυροι.
Οι Ινδιανοι που ζουσαν χιλαδες χρονια στην Β.Αμερικη γιατι δεν ασπρισαν και ασπρισαν οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη;

ολα τα αλλα τα ακουμε βερεσε
από κίτρινοι, γίνανε κόκκινοι όμως. στο χρώμα θα κολλήσουμε;stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:31Οι Ινδιανοι που ζουσαν χιλαδες χρονια στην Β.Αμερικη γιατι δεν ασπρισαν και ασπρισαν οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη;Stalker έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:28Δεν υπάρχει κάποια εξελικτική πίεση να ασπρίσουν, ή κάποιος τρόπος να κλειδώσει μια τέτοια μετάλλαξη σε όλους τους κατοίκους της βορειοαμερικανικής ηπείρου σε μερικές εκατοντάδες χρόνια.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:21Αρα και οι μαυροι στις ΗΠΑ και στην Αμερικανικη ηπειρο θα 'πρεπε ν αρχισουν ν ασπριζουν λιγουλακι μετα απο τοσους αιωνες που βρισκονται εκει αλλα αυτοι οι πουστηδες παραμενουν μαυροι.
Re: Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι πρώτοι Σουηδοί ήταν μελαμψοί
Βασικά αυτό που λέγεται σήμερα είναι πως οι λεγόμενοι δυτικοί κυνηγοί τροφοσυλλέκτες δεν είχαν τις μεταλλάξεις στις οποίες αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό το χρώμα του δέρματος των Ευρωπαίων.
Γιατί να ασπρίσουν;stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:31Οι Ινδιανοι που ζουσαν χιλαδες χρονια στην Β.Αμερικη γιατι δεν ασπρισαν και ασπρισαν οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη;Stalker έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:28Δεν υπάρχει κάποια εξελικτική πίεση να ασπρίσουν, ή κάποιος τρόπος να κλειδώσει μια τέτοια μετάλλαξη σε όλους τους κατοίκους της βορειοαμερικανικής ηπείρου σε μερικές εκατοντάδες χρόνια.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:21Αρα και οι μαυροι στις ΗΠΑ και στην Αμερικανικη ηπειρο θα 'πρεπε ν αρχισουν ν ασπριζουν λιγουλακι μετα απο τοσους αιωνες που βρισκονται εκει αλλα αυτοι οι πουστηδες παραμενουν μαυροι.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Οι νεολιθικοί αγρότες είχαν μια από τις βασικές σχετικές μεταλλάξεις.
-
Ελα ντε;Stalker έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:35Γιατί να ασπρίσουν;stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:31Οι Ινδιανοι που ζουσαν χιλαδες χρονια στην Β.Αμερικη γιατι δεν ασπρισαν και ασπρισαν οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη;
Αυτο λεω κι εγω.
Αυτοι οι ατιμοι οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη κρατησαν το μυστικο του ασπρισματος για παρτη τους.
Οι σύγχρονοι Σουηδοί δεν κατάγονται αποκλειστικά από τους λεγόμενους δυτικούς κυνηγούς τροφοσυλλέκτες αλλά και από τους λεγομενους νεολιθικούς αγρότες και τους λεγόμενους ανατολικούς κυνηγούς τροφοσυλλέκτες τουλάχιστον.
Οπότε ρωτάς χύμα ότι σου κατεβαίνει χωρίς να έχεις κάτι στο μυαλό σου;stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 15:38Ελα ντε;
Αυτο λεω κι εγω.
Αυτοι οι ατιμοι οι μαυροι που πηγαν στην Β.Ευρωπη κρατησαν το μυστικο του ασπρισματος για παρτη τους.
Μπορείς να πεις με δυο λόγια πως ακριβώς νομίζεις ότι λειτουργεί η εξέλιξη;
Είσαι πρώτος άνθρωπος στο νήμα που μάλλον διάβασε το άρθρο και κατάλαβε ότι το ντοκιμαντέρ και η έρευνα που επικαλείται αναφέρεται στην σκανδιναβική προϊστορία και όχι την ιστορία. Συγχαρητήρια

-
Παντως σιγουρα οχι με τον τροπο που βολευει ορισμενους.
- Highlander
Δεν υπάρχει ενότητα σχετική με την προϊστορία.
Μιλάς με γρίφους μάγε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντέρ για την μεταπολίτευση
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 27 Νοέμ 2024, 10:19 » σε Ιστορία - 41 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Νοέμ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση 88% των νέων Αμερικανών υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα.
από Frappezitis » 31 Αύγ 2023, 20:21 » σε Διεθνής πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Σεπ 2023, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλόγρια υποστηρίζει ότι η Παναγία έκανε σεξ με τον Ιωσήφ
από Μαδουραίος » 05 Σεπ 2023, 10:51 » σε Θρησκειολογία - 80 Απαντήσεις
- 3470 Προβολές
-