Για ποιον λες; Ποιος είναι ο διαρρήκτης κι ο ναρκομανής;Lord Brum έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 13:05έχει πλάκα που οι υποστηρικτές ενός διαρήκτη, πούστη και ναρκομανή χαρακτηρίζουν όλους τους άλλους ακραίους. Σηκώθηκε το περιθώριο να την πει στην κοινωνία. Πίσω στις γιάφκες σαςPirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:08Παρ το απόφαση κι εσύ. Διάρρηξη δεν εγινε. Όπως δεν εγινε και τίποτα άλλο από αυτά που τόσο καιρό οι ακραίοι υποστηρίζετε.
Σας ηθρε εσάς μετά από τόσους μήνες να προσθέσετε μια ακόμα κατηγορία εναντίον του δολοφονημενου Ζακ, μήπως και κάτω από το βάρος συνεχόμενων κατηγοριών μείνει κάτι από το αφήγημα των πρώτων ημερών που κατέρρευσε, εν τέλει, κι εξέθεσε όσους το υποστήριζαν. Αμ δε! Σόρρυ
Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αν τκ μαγαζί μου είναι ανοιχτό εργάσιμες ώρες, δεν είναι διαρρήκτης οποίος μπει μέσα.Lord Brum έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 13:04Καλά αν μπουκάρει κάποιος στο σπίτι σου ή στο μαγαζί σου μην τηλεφωνήσεις στην αστυνομία, δεν είναι διάρηξηPirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:08Παρ το απόφαση κι εσύ. Διάρρηξη δεν εγινε. Όπως δεν εγινε και τίποτα άλλο από αυτά που τόσο καιρό οι ακραίοι υποστηρίζετε.
Σας ηθρε εσάς μετά από τόσους μήνες να προσθέσετε μια ακόμα κατηγορία εναντίον του δολοφονημενου Ζακ, μήπως και κάτω από το βάρος συνεχόμενων κατηγοριών μείνει κάτι από το αφήγημα των πρώτων ημερών που κατέρρευσε, εν τέλει, κι εξέθεσε όσους το υποστήριζαν. Αμ δε! Σόρρυ
Ποσο δυσκολο.ειναι να το αντιληφθείς;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αχ τι καλός! Θα χαρακτηρίσω την ειρωνεία σου φθηνή κι ας την υπερκτιμω κάνοντάς το αυτό, γιατί είμαι ψυχούλα γλυκια

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Σταματα Σατανά!

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Παλαιοελλαδίτης
Τελικά υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό; Υπάρχουν όντως ενδείξεις για αστυνομική βία ή μήπως πρέπει το νήμα να αλλάξει τίτλο;
θα πρεπει να ανακοινωθουν τα ευρηματα του ιατροδικαστη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
η πρωτη φορα που ειπωθηκε, πρεπει να ηταν στο τηλεφωνημα που εγινε στην αστυνομια, την ωρα της πραξης. και παντου αλλου, εκτοτε.Pirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:51
Πουθενα δεν ειπώθηκε. Εδώ μέσα ειπώθηκε, πρώτη φορά εχθές. Θες δε θες.
Κι εννοείται πως δεν πρόκειται να τσιμπήσω ανοίγοντας έναν διάλογο πάνω στις εμμονές και στα ψεύτικα κατηγορώ του κάθε ομοφοβικου.
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν πω
Επειδή βλέπεις ότι δεν έπιασε τόπο ούτε αυτο το κατηγορώ το ρίχνεις στα "ολοφάνερο" και στις λογικές πλάνες τύπου αναφορά στην αυθεντία μπας και τσιμπήσουμε.
Δεν μασάμε, δεν τσιμπά ε... Σσσσόρρυ
Παρ το απόφαση να πάμε παρακάτω
εγω παντως δε ζοριζομαι καθολου να κογιοναρω τον καθε λογικοφοβικο

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας; Όχι. Υποθέτεις. Και φυσικά είναι μια υπόθεση που βολεύει το ανυπόστατο αφήγημα της διάρρηξης.Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 14:10η πρωτη φορα που ειπωθηκε, πρεπει να ηταν στο τηλεφωνημα που εγινε στην αστυνομια, την ωρα της πραξης. και παντου αλλου, εκτοτε.Pirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:51
Πουθενα δεν ειπώθηκε. Εδώ μέσα ειπώθηκε, πρώτη φορά εχθές. Θες δε θες.
Κι εννοείται πως δεν πρόκειται να τσιμπήσω ανοίγοντας έναν διάλογο πάνω στις εμμονές και στα ψεύτικα κατηγορώ του κάθε ομοφοβικου.
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν πω
Επειδή βλέπεις ότι δεν έπιασε τόπο ούτε αυτο το κατηγορώ το ρίχνεις στα "ολοφάνερο" και στις λογικές πλάνες τύπου αναφορά στην αυθεντία μπας και τσιμπήσουμε.
Δεν μασάμε, δεν τσιμπά ε... Σσσσόρρυ
εγω παντως δε ζοριζομαι καθολου να κογιοναρω τον καθε λογικοφοβικο
Πάμε πάλι λοιπόν. Η αστεία κατηγορία περί Διάρρηξης εδώ μέσα εχθές ειπώθηκε για πρωτη φορά. Εκεί ενεργοποιηθηκαν τα αντανακλαστικά των διάφορων φοβικων σαν εσένα και πήρατε εργολαβία την χρήση του ως πραγματικό επιχείρημα.
Δεν σας πέρασε όμως. Κι αυτό γιατί:
Δεν μασάμε, δεν τσιμπάμε. .. Σσσσόρρυ

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
hoax δολοφονια λουγκρας πανω σε αλλο θεμα hoax δολοφονιας τι θα το κανουμε εδω περα inception 

- hellegennes
Το μαγαζί δεν ήταν ανοιχτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ήταν... Ενημερώσου
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- hellegennes
Αυτό που βλέπουμε δηλαδή στο βίντεο είναι οφθαλμαπάτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
απο οτι βλεπω δεν τσιμπας, συνεχιζουμε να μην το συζηταμε το θεμα, οποτε ας μην πω κι εγω κατι ακομη. ετος απο τη λεξη διαρρηξη που πρεπει οπωσδηποτε να ψαξεις στο λεξικο, ριξε μια ματια να δεις και τι σημαινει "αναφορα σε αυθεντια". θα δεςι οτι σημαινει κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που λες εδω.Pirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 14:26
Ήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας; Όχι. Υποθέτεις. Και φυσικά είναι μια υπόθεση που βολεύει το ανυπόστατο αφήγημα της διάρρηξης.
Πάμε πάλι λοιπόν. Η αστεία κατηγορία περί Διάρρηξης εδώ μέσα εχθές ειπώθηκε για πρωτη φορά. Εκεί ενεργοποιηθηκαν τα αντανακλαστικά των διάφορων φοβικων σαν εσένα και πήρατε εργολαβία την χρήση του ως πραγματικό επιχείρημα.
Δεν σας πέρασε όμως. Κι αυτό γιατί:
Δεν μασάμε, δεν τσιμπάμε. .. Σσσσόρρυ
δεν υποθετω. ειναι γνωστο οτι η αστυνομια κληθηκε πολυ πριν την κλωτσοπατιναδα. για πες, τι παρανομο ειχε συμβει και την καλεσαν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιαν 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Διερχομενος πλακώνει επίδοξο βιαστή και τον παραδίδει στην Αστυνομια
από George_V » 28 Αύγ 2024, 15:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 1875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2024, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-