Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 19:51
Pirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 19:41
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 19:36
Εσύ τι περίμενες να δεις για να το χαρακτηρισεις βίντεο διάρρηξης και δεν είδες; Γιατί εγώ μέχρι και απόπειρα ληστείας θα το χαρακτήριζα από τη στιγμή που είχε μαχαίρι.
Διάρρηξη κλειδωμένης πόρτας για παράδειγμα.
Δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο.
Το μαχαίρι που τον είδες να το κρατάει; Σε ποιο βίντεο;
Δεν ξέρω τι ηδονή βρίσκετε σε αυτήν την καινούργια σαχλαμάρα που ειπώθηκε μόλις εχθές περί διάρρηξης.
Όταν σπας κλειδωμένη πόρτα ή τζαμαρία με πυροσβεστήρα δεν το λέμε διάρρηξη;
Το μαχαίρι φαίνεται και σε βίντεο και από τις καταθέσεις. Εκτός και αν περίμενες να πήγαινε να σταθεί κάποιος δίπλα σε έναν εγκληματία και να ζουμαρει στο μαχαίρι. Ας μην παραλογιζόμαστε...
Δεν έσπασε καμία τζαμαρία για μπει σε έναν κλεισυο και κλειδωμένο χώρο, ώστε να τον κατηγορείτε από εχθές για διάρρηξη.
Μαχαίρι λένε πως κράταγε αυτοί που τον δολοφόνησαν. Αποτυπώματά του δεν βρέθηκαν πάνω. Γάντια όπως είδαμε δεν φορούσε.
Βιντεο επίσης, που να δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι, δεν υπάρχει. Και λες ψέματα ότι υπάρχει. Τώρα αν σου το ζητήσω, θα το ρίξεις στην επί τούτου αδιαφορία, προτρέποντας με να το βρω μόνος μου. Οπότε για να μην σε κουράζω, σου λέω ότι δεν υπάρχει βίντεο που να το δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι.
Αν υπήρχε θα τκ είχες φέρει ήδη θριαμβευτικά σαν λάβαρο επικού νικητή και αναφέροντας μάλιστα μέχρι και τα δευτερόλεπτα που φαίνεται.