Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Pirate7G

Re: Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 19 Φεβ 2019, 19:41

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:36
Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:24
Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:18

Πώς το εννοείς ένα βίντεο που δείχνει διάρρηξη;
Ρώτα αυτόν που λέει πως την είδε σε βιντεο
Εσύ τι περίμενες να δεις για να το χαρακτηρισεις βίντεο διάρρηξης και δεν είδες; Γιατί εγώ μέχρι και απόπειρα ληστείας θα το χαρακτήριζα από τη στιγμή που είχε μαχαίρι.
Διάρρηξη κλειδωμένης πόρτας για παράδειγμα.
Δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο.
Το μαχαίρι που τον είδες να το κρατάει; Σε ποιο βίντεο;

Δεν ξέρω τι ηδονή βρίσκετε σε αυτήν την καινούργια σαχλαμάρα που ειπώθηκε μόλις εχθές περί διάρρηξης.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Φεβ 2019, 19:51

Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:41
Εμπεδοκλής έγραψε:
Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:24

Ρώτα αυτόν που λέει πως την είδε σε βιντεο
Εσύ τι περίμενες να δεις για να το χαρακτηρισεις βίντεο διάρρηξης και δεν είδες; Γιατί εγώ μέχρι και απόπειρα ληστείας θα το χαρακτήριζα από τη στιγμή που είχε μαχαίρι.

Δεν ξέρω τι ηδονή βρίσκετε σε αυτήν την καινούργια σαχλαμάρα που ειπώθηκε μόλις εχθές περί διάρρηξης.
Όταν σπας κλειδωμένη πόρτα ή τζαμαρία με πυροσβεστήρα δεν το λέμε διάρρηξη;

Το μαχαίρι φαίνεται και σε βίντεο και από τις καταθέσεις. Εκτός και αν περίμενες να πήγαινε να σταθεί κάποιος δίπλα σε έναν εγκληματία και να ζουμαρει στο μαχαίρι. Ας μην παραλογιζόμαστε...

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 19 Φεβ 2019, 19:53

τι εγινε ρε παιδια τιποτας επισημο και όχι βοθρολυματα εντακσ μπγοοδευτικα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 19 Φεβ 2019, 20:00

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:51
Pirate7G έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Το μαχαίρι φαίνεται και σε βίντεο και από τις καταθέσεις. Εκτός και αν περίμενες να πήγαινε να σταθεί κάποιος δίπλα σε έναν εγκληματία και να ζουμαρει στο μαχαίρι. Ας μην παραλογιζόμαστε...

Δεν έσπασε καμία τζαμαρία για μπει σε έναν κλεισυο και κλειδωμένο χώρο, ώστε να τον κατηγορείτε από εχθές για διάρρηξη.
Μαχαίρι λένε πως κράταγε αυτοί που τον δολοφόνησαν. Αποτυπώματά του δεν βρέθηκαν πάνω. Γάντια όπως είδαμε δεν φορούσε.
Βιντεο επίσης, που να δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι, δεν υπάρχει. Και λες ψέματα ότι υπάρχει. Τώρα αν σου το ζητήσω, θα το ρίξεις στην επί τούτου αδιαφορία, προτρέποντας με να το βρω μόνος μου. Οπότε για να μην σε κουράζω, σου λέω ότι δεν υπάρχει βίντεο που να το δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι.
Αν υπήρχε θα τκ είχες φέρει ήδη θριαμβευτικά σαν λάβαρο επικού νικητή και αναφέροντας μάλιστα μέχρι και τα δευτερόλεπτα που φαίνεται.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 19 Φεβ 2019, 20:08

Χουργιατς έγραψε:
19 Φεβ 2019, 13:11
Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 13:08

Πάρε 60 λεπτά αγαπάκο μου, ψυχούλα γλυκειά <3
Αυτό ακριβώς είναι η ρίζα του διαδικτυακού τραμπουκισμού! Δεν έχω επιχειρήματα και χρησιμοποιώ ΣΠΕΚΟΥΛΑ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ παραφιλολογία για να κάνω argumentum ad hominem.

Κατάντια και εμετός. :078:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Φεβ 2019, 20:28

Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 20:00
Εμπεδοκλής έγραψε:
Pirate7G έγραψε:

Δεν έσπασε καμία τζαμαρία για μπει σε έναν κλεισυο και κλειδωμένο χώρο, ώστε να τον κατηγορείτε από εχθές για διάρρηξη.
Μαχαίρι λένε πως κράταγε αυτοί που τον δολοφόνησαν. Αποτυπώματά του δεν βρέθηκαν πάνω. Γάντια όπως είδαμε δεν φορούσε.
Βιντεο επίσης, που να δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι, δεν υπάρχει. Και λες ψέματα ότι υπάρχει. Τώρα αν σου το ζητήσω, θα το ρίξεις στην επί τούτου αδιαφορία, προτρέποντας με να το βρω μόνος μου. Οπότε για να μην σε κουράζω, σου λέω ότι δεν υπάρχει βίντεο που να το δείχνει ότι κρατάει μαχαίρι.
Αν υπήρχε θα τκ είχες φέρει ήδη θριαμβευτικά σαν λάβαρο επικού νικητή και αναφέροντας μάλιστα μέχρι και τα δευτερόλεπτα που φαίνεται.
Ακόμη και όταν σπας την πόρτα από μέσα λέγεται διάρρηξη. Κατανοητό;

Στο μαχαίρι φυσικά και βρέθηκαν αποτυπώματα.

Δολοφόνους δεν είχαμε διότι δεν είχαμε δολοφονία. Ρώτα και τον ιατροδικαστή.

Όσον αφορά το λόγο που δεν παραθέτω το βίντεο είναι διότι έχει γίνει 100 φορές και πάντα κάνετε ότι δεν βλέπετε..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Φεβ 2019, 20:46

Pirate7G έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:35
Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 19:19

Μία χαρά ξέρω τι σου γράφω και απλά επειδή βλέπεις ότι δεν τσίμπαω το ρίχνεις στο ότι δεν ξέρω τι σημαίνει διάρρηξη. Επειδή ακριβώς δεν έχεις άλλον τρόπο να αποδείξεις την ανοησία που εχθές πρώτο-ειπώθηκε περί διάρρηξης. Φθηνές μέθοδοι, που δυστυχώς για εσένα, δεν πιάνουν.

Σσσσόρυ :lol::wave:
ναι αλλα την αστυνομια, γιατι την καλεσαν;
Είπαμε ληστεία.
κοιτα λεξικο. ληστεια, κλοπη, διαρρηξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Φεβ 2019, 20:48

Εμπεδοκλής έγραψε:

το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

μπορει να εχουμε διαρρηξη ακομη και χωρις κλοπη, η να ξεκινησει διαρρηξη και να καταληξει ληστεια.

διαρρηξη ειναι η μπουκα σε ιδιοκτητο χωρο χωρις να ειναι εκει ο ιδιοκτητης. αυτο ακριβως που εγινε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 19 Φεβ 2019, 21:00

12 σελιδες και οι μισες αφορουν ενα αλλο γεγονος που εχει αναλυθεί σε δεκαδες σελιδες.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Φεβ 2019, 21:03

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
19 Φεβ 2019, 21:00
12 σελιδες και οι μισες αφορουν ενα αλλο γεγονος που εχει αναλυθεί σε δεκαδες σελιδες.
Και στα δυο αυτά γεγονότα , όπως καο σε πολλά αλλά , γίνεται εργαλειοποιηση για προπαγανδιστικους ιδεολογικους λόγους

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Φεβ 2019, 21:10

Τον νηματοθετη τον πήρανε φαντάρο ? Καμια αλλη πληροφορια δεν εχει ? :lol: Μια ''ανακοινωση'' των γυναικών αφρικης του ηταν αρκετη για εναν φεικ τιτλο ?

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 19 Φεβ 2019, 21:13

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2019, 20:28
Pirate7G έγραψε:
19 Φεβ 2019, 20:00
Εμπεδοκλής έγραψε:

Ακόμη και όταν σπας την πόρτα από μέσα λέγεται διάρρηξη. Κατανοητό;
Όχι βέβαια. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Εμπεδοκλής έγραψε:
Στο μαχαίρι φυσικά και βρέθηκαν αποτυπώματα.
Από το μυαλό σου το έβγαλες αυτό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί ψευδεσαι έτσι ασυστόλως. Δηλαδή τι φερεγγυότητα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος σαν εσένα όταν λέει αναίσχυντα τέτοια εξόφθαλμα ψέματα;

https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... 0.amp.html

Κάπου ντροπή λίγο με τα ψέματά σας. Το παρακάνατε.
Εμπεδοκλής έγραψε:
Δολοφόνους δεν είχαμε διότι δεν είχαμε δολοφονία. Ρώτα και τον ιατροδικαστή.
https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... 7.amp.html

Εμπεδοκλής έγραψε:
Όσον αφορά το λόγο που δεν παραθέτω το βίντεο είναι διότι έχει γίνει 100 φορές και πάντα κάνετε ότι δεν βλέπετε..

Δεν το παραθέτεις γιατί απλά δεν υπάρχει. Κι όπως και πιο πάνω έτσι κι εδώ ψευδεσαι αναίσχυντα και ασυστόλως.
Αν υπήρχε θα το είχες φέρει ήδη θριαμβευτικά σαν λάβαρο επικού νικητή και αναφέροντας μάλιστα μέχρι και τα δευτερόλεπτα που φαίνεται.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 19 Φεβ 2019, 21:15

Ασέβαστος έγραψε:
19 Φεβ 2019, 20:48
Εμπεδοκλής έγραψε:

το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

μπορει να εχουμε διαρρηξη ακομη και χωρις κλοπη, η να ξεκινησει διαρρηξη και να καταληξει ληστεια.

διαρρηξη ειναι η μπουκα σε ιδιοκτητο χωρο χωρις να ειναι εκει ο ιδιοκτητης. αυτο ακριβως που εγινε.
Δεν παραβιάστηκε ούτε πόρτα ούτε τίποτα άλλο για να λες διάρρηξη. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και μπορούσε να μπει οποίος ήθελε.
Παρ το απόφαση να πάμε παρακατω
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 19 Φεβ 2019, 21:17

Πώς θεωρούν ότι δολοφονήθηκε δηλαδή; Απ το ξύλο όπως λένε για τους άλλους; Θα φαινόταν στην ιατροδικαστική.

Να βάλουν λεφτά όλες οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ να προσλάβουν έναν ιατροδικαστή (αντί να τα κάνουν αφίσες και πάρτυ) αν δεν εμπιστεύονται.
DIOMEDESGR έγραψε:
18 Φεβ 2019, 19:21
Τα ψυχαγωγικά ναρκωτικά είναι παντού γύρω μας και ο μόνος λόγος που πεθαίνουν άνθρωποι απο ουσίες όπως η ηρωΐνη, η κοκαΐνη, οι αμφεταμίνες κλπ είναι Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, η οποία προάγει την παρανομία και την κοινωνική περιθωριοποίηση των χρηστών.
Εντάξει το τερμάτησες. Και στο λέω εγώ που δεν εχω κακή άποψη για τους ναρκομανείς όπως άλλοι εδώ μέσα. Το φιλαράκι δε το σκότωσε η νομοθεσία ούτε η κοινωνική περιθωριοποίηση των χρηστών αλλά η υπερβολική δόση, ενώ ακόμα κι όσοι γλύτωσαν απ τα σκατά, λίγοι, ούτε να τα βλέπουν δε θέλουν πλέον γιατί σιχάθηκαν τον τότε εαυτό τους (δικά τους λόγια) και δε γουστάρουν να γυρίσουν πίσω.
Στο ότι η νομιμοποιηση κάποιων ναρκωτικών θα έκανε κακό στο εμπόριο, συμφωνώ

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 19 Φεβ 2019, 21:46

DIOMEDESGR έγραψε:
19 Φεβ 2019, 20:08

Αυτό ακριβώς είναι η ρίζα του διαδικτυακού τραμπουκισμού! Δεν έχω επιχειρήματα και χρησιμοποιώ ΣΠΕΚΟΥΛΑ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ παραφιλολογία για να κάνω argumentum ad hominem.

Κατάντια και εμετός. :078:

άσε βρε δυοσμοντοματοκεφτέ που προσβλήνθηκες κιόλα, πάνε πες κάνα φραπέ να σιάξεις

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών