Μπορεί να ξαναγραφεί το Κοράνι;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
fagano3

Re: Μπορεί να ξαναγραφεί το Κοράνι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 04 Μάιος 2018, 17:32

Beria έγραψε:
04 Μάιος 2018, 15:09

Η παρθενία της Παναγίας, πάντως ,στο Κοράνι είναι καταγραμμένη και η αμφισβήτησή της είναι βλασφημία
Mα το κορανι δεν εχει καμια θεολογια.Δεν ειναι πραγματικη θρησκεια.

Σε ολες τις υπολοιπες θρησκειες υπαρχει μια θεολογια σε αλλες πιο απλοικη σε αλλες πιο συνθετη.

Το κορανι παιρνει την θεολογια των εβραιων και των χριστιανων και λεει οτι αυτα που λενε ναι μεν ισχυουν αλλα δεν ειναι θεοι αλλα προφητες του αλλαχ οπως και ο μωαμεθ.Και για να τιμωρησει τους απιστους βαλτους σε κατηγορια πολιτη β κατηγοριας.Αυτα για τους πιστους των βιβλικων θρησκειων.Για τους υπολοιπους θανατος.

Ακομα και οι ναζι ή οι αποικιοκρατες προσπαθουσαν να βρουν μια ψευδοεπιστημονικη θεωρια για να δικαιολογησουν το ναζισμο και το απαρχαιντ.

Ειλικρινα για ποιο λογο να δεχτω να μενω στην ιδια χωρα ειτε ως χριστιανος,ειτε ως βουδιστης,ειτε ως αθεος με ενα μουσουλμανο;

Ειναι σαν να ζηταμε απο τους Εβραιους να δεχονται ναζι στο Ισραηλ ή απο τους αφρικανους να δεχονται μελη της κου κλουξ κλαν στην Αφρικη.

Και οχι μονο αυτο αλλα και να τους πληρωνουμε και επιδοματα.

Σαν να ζητανε οι ναζι αποζημιωση απο τους εβραιους για τα μεταφορικα για τα τρενα που στελναν στο Αουσβιτς.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 04 Μάιος 2018, 18:31

Για την ακρίβεια το 1/3 του κορανίου έχει βάση εβραϊκή, το 1/3 χριστιανική των Βαλεντιανών και το 1/3 αραβική ανεμιστική...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Μάιος 2018, 19:06

Ενώ έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, την Αποκάλυψη και άλλα χριστιανικά κείμενα τα οποία μου αρέσουν στην ελληνική που είναι γραμμένα και μπορείς να τα ερμηνεύσεις ποιητικά, αλληγορικά, το Κοράνι μου θυμίζει πλανήτη των πιθήκων. Σαν να ήθελε να βάλει κάποιος μια τάξη σε κουμάσια, διατηρώντας τα έθιμά τους που δεν θα ήταν δυνατό να αποβάλλουν. Με πιάνει θλίψη όταν σκέφτομαι τι πολιτισμός εξαφανίσθηκε από αυτή τη λαίλαπα.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 04 Μάιος 2018, 19:14

Antares έγραψε:
04 Μάιος 2018, 19:06
Ενώ έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, την Αποκάλυψη και άλλα χριστιανικά κείμενα τα οποία μου αρέσουν στην ελληνική που είναι γραμμένα και μπορείς να τα ερμηνεύσεις ποιητικά, αλληγορικά, το Κοράνι μου θυμίζει πλανήτη των πιθήκων. Σαν να ήθελε να βάλει κάποιος μια τάξη σε κουμάσια, διατηρώντας τα έθιμά τους που δεν θα ήταν δυνατό να αποβάλλουν. Με πιάνει θλίψη όταν σκέφτομαι τι πολιτισμός εξαφανίσθηκε από αυτή τη λαίλαπα.
Έχει ψωμί εδώ,αλλά θα περιοριστώ μόνο στο τελευταίο:" Με πιάνει θλίψη όταν σκέφτομαι τι πολιτισμός εξαφανίσθηκε από αυτή τη λαίλαπα."
Θες να τους βγάλουμε να τους μετρήσουμε;(τους πολιτισμούς που χάθηκαν, για ποιόν λόγο χάθηκαν και ποιά θρησκεία ευθύνεται γι`αυτό).
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 04 Μάιος 2018, 19:21

Υπομονή, θα προχωρήσει η επιστήμη και θα βρεθεί θεραπεία και για αυτό το κοινωνικό καρκίνωμα που λέγεται θρησκεία.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Μάιος 2018, 19:22

Δεν είμαι ιστορικός. Δεν έχω μελετήσει τις σκοτεινές σελίδες του χριστιανισμού που πρέπει να είναι πολλές ανατολικά και δυτικά. Παρόλα αυτά ο χριστιανισμός διαδόθηκε με όχημα την ελληνική γλώσσα ξανά, πράγμα που δείχνει πόσο υψηλός υπήρξε ο ελληνικός πολιτισμός. Το ισλάμ όμως ήταν και είναι ακόμη μεσαίωνας και χειρότερο.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 04 Μάιος 2018, 19:24

Antares έγραψε:
04 Μάιος 2018, 19:22
Δεν είμαι ιστορικός. Δεν έχω μελετήσει τις σκοτεινές σελίδες του χριστιανισμού που πρέπει να είναι πολλές ανατολικά και δυτικά. Παρόλα αυτά ο χριστιανισμός διαδόθηκε με όχημα την ελληνική γλώσσα ξανά, πράγμα που δείχνει πόσο υψηλός υπήρξε ο ελληνικός πολιτισμός. Το ισλάμ όμως ήταν και είναι ακόμη μεσαίωνας και χειρότερο.
Απλώς η μία αρρώστεια έχει κάνει τον κύκλο της, ενώ η άλλη είναι ακόμα στο φόρτε.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Μάιος 2018, 19:28

Τόση εξουσία σε ανθρώπους δεν αποκτάς εύκολα με άλλα μέσα.

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 04 Μάιος 2018, 19:30

fagano3 έγραψε:
04 Μάιος 2018, 17:32
Μα το Κοράνι δεν έχει καμιά θεολογία. Δεν είναι πραγματική θρησκεία.
Σε όλες τις υπόλοιπες θρησκείες υπάρχει μια θεολογία, σε άλλες πιο απλοϊκή, σε άλλες πιο σύνθετη.

Το Κοράνι παίρνει την θεολογία των Εβραίων και των Χριστιανών και λέει ότι αυτά που λένε ναι μεν ισχύουν, αλλά δεν είναι θεοί αλλά προφήτες του Αλλάχ όπως και ο Μωάμεθ. Και για να τιμωρήσει τους άπιστους, βάλ’ τους σε κατηγορία πολίτη Β′ κατηγορίας. Αυτά για τους πιστούς των βιβλικών θρησκειών. Για τους υπόλοιπους, θάνατος.

Ακόμα και οι Nazi ή οι αποικιοκράτες προσπαθούσαν να βρούν μια ψευδοεπιστημονική θεωρία για να δικαιολογήσουν το ναζισμό και το apartheid.
Ειλικρινά, για ποιο λόγο να δεχτώ να μένω στην ίδια χώρα είτε ως Χριστιανός, είτε ως Βουδιστής, είτε ως άθεος με ένα Μουσουλμάνο;
Είναι σαν να ζητάμε από τους Εβραίους να δέχονται Nazi στο Ισραήλ ή από τους Αφρικανούς να δέχονται μέλη της Ku Klux Klan στην Αφρική.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τους πληρώνουμε και επιδόματα. :fp:
Σαν να ζητάνε οι Nazi αποζημίωση από τους Εβραίους για τα μεταφορικά για τα τρένα που ’στελναν στο Auschwitz.
:goodpost::bravo:

Standing ovation λέμε :smt038
(for stating the obvious)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 04 Μάιος 2018, 19:47

mec_ έγραψε:
04 Μάιος 2018, 19:24
Antares έγραψε:
Απλώς η μία αρρώστεια έχει κάνει τον κύκλο της, ενώ η άλλη είναι ακόμα στο φόρτε.

Mα δεν ειναι θρησκεια για να κανει τον κυκλο της.

Ο μοναδικος λογος που καποιος γινοταν μουσουλμανος ηταν για να ξεσκισει τους πρωην γειτονες ,συγγενεις και φιλους του.Εκει που ησουν σκλαβος στους μουσουλμανους ελεγες τρεις φορες ο αλλαχ ειναι μεγαλος και αυτοματα γινοσουν κατακτητης.

Δεν εχει υπαρξει πιο προστυχο και ανηθικο συστημα στρατολογησης.Ακομα και οι και οι ναζι πιο ισιοι ητανε.Δεν λεγανε τους εβραιους πες τρεις φορες ο αδολφος ειναι μεγαλος και μετα σφαξε την οικογενεια σου.

Την λογικη αυτην την βλεπεις και σε αρκετους μεταναστες απο αυτες τις χωρες.Ερχονται πεινασμενοι τους ταιζεις ,τους φροντιζεις και δεν αισθανονται καμια ευγνωμοσυνη.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι με διαφορα οι μεγαλυτεροι επιδοματακηδες.Θεωρουν αυτονοητο λογω θρησκειας οτι πρεπει να δουλευεις εσυ για να τους ταιζεις.

Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae » 04 Μάιος 2018, 20:01

mec_ έγραψε:
04 Μάιος 2018, 19:21
Υπομονή, θα προχωρήσει η επιστήμη και θα βρεθεί θεραπεία και για αυτό το κοινωνικό καρκίνωμα που λέγεται θρησκεία.
Κάτι θα ξέρεις παραπάνω, γενικά δείχνεις ότι ξέρεις που πάνε τα 4, πες κάτι και σε αυτόν τον μπετόστοκο:

https://www.imml.gr/index.php?option=co ... Itemid=547

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 04 Μάιος 2018, 20:11

Antares έγραψε:
:hebit:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 04 Μάιος 2018, 20:18

fagano3 έγραψε:
04 Μάιος 2018, 11:50
Ουσιαστικα αυτο που λες OANNHSEA το καναν οι σοβιετικοι που αφηναν τους μουσουλμανους να μαθαινουν μονο αυτα που θελαν.

Πως θα εμποδισεις στην σημερινη εποχη τον μουσουλμανο να μαθει το αληθινο κορανι;

Η μονη λυση ειναι το μακρια και αγαπημενοι.
παρα πολύ σωστα

να μαθαινουν το κορανι τους στην ασια κι αφρικη που ζουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 04 Μάιος 2018, 20:21

mec_ έγραψε:
04 Μάιος 2018, 19:24
Antares έγραψε:

είναι στο φορτε ,στην ασια κι αφρικη ποσως με νοιαζει,γιατι βοηθησαν σαυτο τα αμερικανικα κι αγγλικα λομπυ

με την αριστερα κυριως βοηθο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 04 Μάιος 2018, 23:19

Antares έγραψε:
Ενώ έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, την Αποκάλυψη και άλλα χριστιανικά κείμενα τα οποία μου αρέσουν στην ελληνική που είναι γραμμένα και μπορείς να τα ερμηνεύσεις ποιητικά, αλληγορικά, το Κοράνι μου θυμίζει πλανήτη των πιθήκων.
To Κοράνι είναι σχεδόν όλο έμμετρο. Απλά λέω

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών