Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Υδράργυρος
Υπαρχει αυτη η ταση να τα θηλαζουνε για οσο περισσοτερο παει. Καλο κανει αναμφισβητητα. Γλιτωνουν και τα γαλατα.
Ειδικα στην περιπτωση του αυτιστικου
Ειδικα στην περιπτωση του αυτιστικου

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Mια εικόνα χίλιες λέξεις
-
δεν πάει καλά ο κόσμος και το ίντερνετ επιτρέπει στον κάθε βλαμένο να προβάλει το κουσούρι του
γενικότερα αυτές οι τάσεις της επιστροφής στις ρίζες είναι αρκετά προβληματική.
Πρόσφατα κάτι γνωστοί μου γέννησαν σπίτι με μαία γιατί έτσι.
Και αναρωτιέμαι, αν γινόταν η χ ψ επιπλοκή και πάθαινε το παιδί κάτι, δε θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις;
Πρόσφατα κάτι γνωστοί μου γέννησαν σπίτι με μαία γιατί έτσι.
Και αναρωτιέμαι, αν γινόταν η χ ψ επιπλοκή και πάθαινε το παιδί κάτι, δε θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχω ανάμικτα συναισθήματα βλέποντας τις φωτογραφίες. Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι καλό να προβάλλεται μια όμορφη οικογένεια με ένα αυτιστικό παιδάκι και από την άλλη μου χτυπάει πολύ αρνητικά το διαφημιστικό/λουστραρισμένο κόνσεπτ στις φωτογραφίες γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι στόχο έχει να προβληθεί η γυναίκα ως σόσιαλ άιντολ και όχι η μάνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον τα δείχνει παρά κάτι άλλο
Αν το έκανε γιά το παιδάκι νομίζω πως το μάλλον το προσκολλά στον αυτισμό ...
Αν το έκανε γιά το παιδάκι νομίζω πως το μάλλον το προσκολλά στον αυτισμό ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
στην ολλανδία είναι πολύ συνηθισμένο να γεννούν στο σπίτι γιατί "η γέννα δεν είναι αρρώστια για να πας στο νοσοκομείο". Την ίδια στιγμή έχουν και από τα μεγαλύτερα ποσοστά θνησιμότητας μωρών στην Ευρώπη αλλά επιμένουν ότι δεν φταίει το ότι είναι σκατόγυφτοι και δεν θέλουν να πληρώσουν τα 1000ε για να πάνε στο νοσοκομείο
Όχι!Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 23:34Υπαρχει αυτη η ταση να τα θηλαζουνε για οσο περισσοτερο παει. Καλο κανει αναμφισβητητα.
- hellegennes
Attention whore. Όχι για το ότι θηλάζει το 4χρονο αλλά για το ότι στήνεται να βγάλει καλλιτεχνικές φωτογραφίες με τον θηλασμό της, φουλ βαμμένη και με ντεκόρ.Aggelos έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 23:28http://www.topontiki.gr/article/310515/ ... ei-aytismo
Το Instagram της έχει ενδιαφέρον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 03:07Attention whore. Όχι για το ότι θηλάζει το 4χρονο αλλά για το ότι στήνεται να βγάλει καλλιτεχνικές φωτογραφίες με τον θηλασμό της, φουλ βαμμένη και με ντεκόρ.Aggelos έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 23:28http://www.topontiki.gr/article/310515/ ... ei-aytismo
Το Instagram της έχει ενδιαφέρον.

Αν και μετά τα 2 χρονια (τραβηγμένο) δεν κάνει καλό!
- hellegennes
Ε, ναι. Η έκφραση «να απογαλακτιστεί» δεν είναι ράντομ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
στείρωση πρόπερσι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης