Αμερικανίδα «νύφη του ISIS» παντρεύτηκε τρεις τζιχαντιστές - Τώρα παρακαλάει να γυρίσει στις ΗΠΑ
Η Χόντα Μουτάνα ήταν 19 ετών, όταν έφυγε από το Χούβερ της Αλαμπάμα το 2014 με προορισμό το «χαλιφάτο» στη Συρία, από όπου καλούσε αργότερα τους συμπατριώτες της μουσουλμάνους να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ. Στη Ράκα, την τότε de facto πρωτεύουσα του «Ισλαμικού Κράτους» γνώρισε και παντρεύτηκε πρώτα έναν Αυστραλό τζιχαντιστή και στη συνέχεια έναν Τυνήσιο, που σκοτώθηκαν στις μάχες, προτού παντρευτεί πρόσφατα έναν Σύριο, όπως αποκαλύπτει ο Guardian.
Έχοντας χάσει ήδη δύο άνδρες λέει στη βρετανική εφημερίδα ότι «μετανιώνει βαθιά», που έφυγε από τις ΗΠΑ κι ότι εκείνη την εποχή πίστευε ότι έκανε το σωστό, σύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ. «Νόμιζα ότι κάνω το σωστό για τον Θεό.
+++
Από την πορνεία στο «χαλιφάτο» – Απίστευτη ιστορία Γερμανίδας «νύφης του ISIS»
Από έτσι...

κατάντησε έτσι ...

Από τα πλήρη δικαιώματα της γυναίκας στην Δύση επέλεξαν να γίνουν κατώτερα "ζώα", κουκουλωμένα δοχεία εκτόνωσης των ορέξεων των ανώτερων ανδρών.
Δεν υπάρχει δικαιολογία "δεν ήξεραν". Το γμμνο το ιντερνέτ δεν χρησιμεύει μόνο για να ποστάρουν σέλφις στο Φ/Β.
Αν ήταν στο χέρι μου, θα τις άφηνα να σαπίσουν στην περιοχή που διάλεξαν και όταν γεράσουν θα δουν τί εστί βερύκοκο...!
.
.