Το μηχάνημα αργεί ν'ανοίξει
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Το μηχάνημα αργεί ν'ανοίξει
Ένσταση. Το antivirus δεν προστατεύει κατά την εκκίνηση! Και δεν ξέρουμε γιατί κολλάει τόσο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
foscilis έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:08γιατί ποιος ο λόγος να θεωρήσεις ότι ξέρει τι σου λέει ο τύπος που σχεδιάζει και λειτουργεί συστήματα που στοιχίζουν τριάντα χιλιάδες το μήνα και σου διέγνωσε το πρόβλημα από 14000km απόσταση με μοναδική πληροφορία τι services έχεις στο startup και ποιο ακριβώς είναι το μοτίβο της καθυστέρησης, πολύ περισσότερο τη στιγμή που είναι ο μόνος σε όλο το θρεντ που κάνει βασικά την ίδια χρήση με εσένα στον προσωπικό του υπολογιστή.
Τι πες ρε τώρα;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Ρε αφού μόνο ίντερνετ παίζετε, πετάξτε ένα mintάκι πάνω να καθαρίσετε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πρέπει να μας πει ο chill πόσο έκανε πριν συμβεί αυτό. Στα καλά του.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Δεν ξέρω, εγώ ενίοτε επισκέπτομαι και πιο σκιερά sites και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα.enaon έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:40ενας λόγος που έχω καταλάβει οτι βάζουμε αντιβιρους, ειναι οτι πάμε σε περίεργα σιτε, ταινιούλες κλπ. Με 16 ράμ όμως έχουμε άνετα την δυνατότητα για vm, ενα δευτερο γουιν7 μηχάνημα σηκώνεται σε 10 δευτερόλεπτα σαν εικονικό, νομίζω πολύ καλύτερα αυτό σαν ιδέα. Θα βάλεις και το zona.ru
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι θαυμάσιο πράγμα η αισιοδοξία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 21:32Εγώ απλά πήρα ένα SDD 1TB, τι παρτίσον και ιστορίες, όλα τα σημαντικά έγγραφα ανεβαίνουν στο κλάουντ έτσι κι αλλιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σόρι που το λέω κιόλας και δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του enaon (δεν τις ξέρω καν), αλλά πότε συνέβησαν όλα αυτά;foscilis έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:08γιατί ποιος ο λόγος να θεωρήσεις ότι ξέρει τι σου λέει ο τύπος που σχεδιάζει και λειτουργεί συστήματα που στοιχίζουν τριάντα χιλιάδες το μήνα και σου διέγνωσε το πρόβλημα από 14000km απόσταση με μοναδική πληροφορία τι services έχεις στο startup και ποιο ακριβώς είναι το μοτίβο της καθυστέρησης, πολύ περισσότερο τη στιγμή που είναι ο μόνος σε όλο το θρεντ που κάνει βασικά την ίδια χρήση με εσένα στον προσωπικό του υπολογιστή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ούτε εγώ με αμφισβητώ, αλλά νομίζω για τον εαυτό του τα λέει, εκείνος του ειπε για το αβαστ κλπ.hellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:11
Σόρι που το λέω κιόλας και δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του enaon (δεν τις ξέρω καν), αλλά πότε συνέβησαν όλα αυτά;

- hellegennes
Α, οκέι. Αλλά και πάλι δεν θυμάμαι πότε συνέβησαν όλα αυτά. Του είπε να αλλάξει τις προτεραιότητες στο loading αφού ο Chill είπε ότι το σύστημα πάει σημαντικά καλύτερα μετά την σκούπα του roguekiller.enaon έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:12ούτε εγώ με αμφισβητώ, αλλά νομίζω για τον εαυτό του τα λέει, εκείνος του ειπε για το αβαστ κλπ.hellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:11
Σόρι που το λέω κιόλας και δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του enaon (δεν τις ξέρω καν), αλλά πότε συνέβησαν όλα αυτά;
Η δική μου πρόταση ήταν να πετάξει το Avast τελείως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι αισιοδοξία, είναι σιγουριά. Αυτό το δευτερόλεπτο αν πέσει μετεωρίτης στο δίσκο ξέρω ότι δε θα χαθεί ούτε byte σημαντικής πληροφορίας.hellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:04Είναι θαυμάσιο πράγμα η αισιοδοξία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 21:32Εγώ απλά πήρα ένα SDD 1TB, τι παρτίσον και ιστορίες, όλα τα σημαντικά έγγραφα ανεβαίνουν στο κλάουντ έτσι κι αλλιώς.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ανοίξει την πόρτα ο Κουλής στον Ερντογάν;
από Niki » 23 Μαρ 2025, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Μαρ 2025, 18:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να αποσυρθεί η κατοχή σε Γάζα-Δυτική Όχθη για να ανοίξει η ερυθρά θάλασσα
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Μαρ 2024, 11:54 » σε Διεθνής πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
07 Μαρ 2024, 14:50
-