Εκεί τα κράτη είναι σοβαρά! Τί δεν καταλαβαίνεις;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:09Παμε ξανα
Η Γερμανια των 83εκ εχει 3
Η Γαλλια των 68 εκ εχει 5
Το UK των 66εκ εχει 3 η 4
.
Εκεί τα κράτη είναι σοβαρά! Τί δεν καταλαβαίνεις;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:09Παμε ξανα
Η Γερμανια των 83εκ εχει 3
Η Γαλλια των 68 εκ εχει 5
Το UK των 66εκ εχει 3 η 4
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:33Πάμε να δούμε και μερικά στατιστικά.
http://ec.europa.eu/newsroom/dae/docume ... c_id=50378
Όπως φαίνεται αναλυτικά, έχουμε από τις πιο ακριβές χρεώσεις στην τηλεφωνία στην ΕΕ, και σε ορισμένες κατηγορίες την πιο ακριβή...
Κάτι πάει στραβά λοιπόν...
Η βονταφον το ξεκίνησε πριν την κοσμοτε.πήζον bot έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:16Και τη βόνταφονVon Mackensen έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:16Aggelos έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 07:54Η COSMOTE έκανε δίμηνη την ανανέωση των καρτοκινητων αλλιώς φραγή.
Αναμένεται και οι άλλοι νταβατζηδες να το εφαρμόσουν
https://www.adslgr.com/forum/threads/10 ... P-και-FROG
Παλιά έβαζες μια κάρτα το χρόνο για να κρατήσεις τον αριθμό.
Σορρυ δεν διαβασα ολο το νημα αλλα πληροφοριακα το ιδιο ισχυει και για την wind.
καρτελ
Χρήση ή χρέωση; Για ξαναδιάβασε το αργά ... αργά...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:45Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:33Πάμε να δούμε και μερικά στατιστικά.
http://ec.europa.eu/newsroom/dae/docume ... c_id=50378
Όπως φαίνεται αναλυτικά, έχουμε από τις πιο ακριβές χρεώσεις στην τηλεφωνία στην ΕΕ, και σε ορισμένες κατηγορίες την πιο ακριβή...
Κάτι πάει στραβά λοιπόν...
Aυτο που παρεθεσες δεν αφορα τον χρονο ομιλιας αλλα το broadband σε κινητα στα οποια εχουμε την χμηλοτερη χρηση στην Ευρωπη
Γιαννόπουλε ελπίζω να είναι περαστική και να μην οφείλεται στα γηρατειά η αδυναμία σου κατανόησης του κειμένου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 21:04
Ποσες εταιρειες επρεπε να εχει η Ελλαδα των 11 εκ για να σταματησεις να γραφεις αυτη την ασυναρτησια
Ποσες εχει η Γερανια των 83εκ και η Γαλλια των 68 εκ και το UK των 66εκ ξερεις;
ολιγοπώλιο(οικονομία) ο έλεγχος της διάθεσης ενός ή περισσοτέρων αγαθών από λίγους, (λ.χ. επιχειρήσεις, κράτη), οι οποίοι συνεργάζονται για την ευνοϊκή για αυτούς ρύθμιση των τιμών, το καρτέλ
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BF%C ... E%B9%CE%BF
Ζωη να εχει η μητερα σου, αλλα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας! Μπραβο της παντως!Leporello έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:31Mε την μητέρα μου (94 ετών) επικοινωνούμε κυρίως μέσω Messenger καθώς έχει προφίλ στο Facebook, αλλά δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Χρησιμοποιεί tablet και μου στέλνει και φωτογραφίες κάπου - κάπου. Ειδικά, μου στέλνει φωτογραφία του λογαριασμού τής ΔΕΗ γιά το εξοχικό, επειδή είναι στο όνομά της αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ταυτοποίηση ώστε να έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά.Nostalgia έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:21Μα αυτη ειναι ολη η ουσια, αυτο γινεται στην ευρωπη αυτο θα γινει κι εδω, με τα whatsapp, facetime, viber κλπ τα τηλεφωνα εχουν πεσει αρα πανε να γινουν ελευθερα με ενα απλο συμβολαιακι και θα πληρωνεις τα ΜΒ ουσιαστικα. Βεβαια τα παππουδια που δεν χρησιμοποιουν ιντερνετ ειναι θεμα για αυτους.
Αφού μπορεί να το κάνει η μητέρα μου, μπορεί να το κάνει ο καθένας, αρκεί να έχει καλή υγεία και σώας τας φρένας. Ισως να πρόσεξες ότι έγραψα πως δεν μπορούμε να κάνουμε ταυτοποίηση ώστε να έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει διαφορά στα στοιχεία της με εκείνα που έχει ο ΟΤΕ και η μητέρα μου δεν είναι σε θέση να πάει σε ΚΕΠ γιά να μου κάνει εξουσιοδότηση ώστε να τα αλλάξω και η ιδέα να έλθει αστυνομία στο σπίτι γιά να υπογράψει εκεί, δεν τής αρέσει καθόλου.Nostalgia έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 00:16Ζωη να εχει η μητερα σου, αλλα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας! Μπραβο της παντως!Leporello έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:31Mε την μητέρα μου (94 ετών) επικοινωνούμε κυρίως μέσω Messenger καθώς έχει προφίλ στο Facebook, αλλά δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Χρησιμοποιεί tablet και μου στέλνει και φωτογραφίες κάπου - κάπου. Ειδικά, μου στέλνει φωτογραφία του λογαριασμού τής ΔΕΗ γιά το εξοχικό, επειδή είναι στο όνομά της αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ταυτοποίηση ώστε να έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά.Nostalgia έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:21Μα αυτη ειναι ολη η ουσια, αυτο γινεται στην ευρωπη αυτο θα γινει κι εδω, με τα whatsapp, facetime, viber κλπ τα τηλεφωνα εχουν πεσει αρα πανε να γινουν ελευθερα με ενα απλο συμβολαιακι και θα πληρωνεις τα ΜΒ ουσιαστικα. Βεβαια τα παππουδια που δεν χρησιμοποιουν ιντερνετ ειναι θεμα για αυτους.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αρα, κάποιος 75-80 ετών και σε καλή υγεία, δεν έχει καμμία δικαιολογία να μην είναι εξοικειωμένος με βασικές δουλειές που γίνονται μέσω Η/Υ. Η πνευματική οκνηρία δεν είναι δικαιολογία.
Η cyta είχε κινητά χωρίς να έχει δικό της δίκτυο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:37πήζον bot έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:35Δε θυμάμαι ρε, το είπα. τελεστετ σιτα βοδαφον οτε 4, τι τρεις?
Εγω ειπα δε θυμάμαι. Κι εσύ που θυμάσαι λαθος κάνεις. τελος παντων
Τι μαλακιες λοιπον λέτε οτι φταίει το κράτος.Πες απ την αρχη οτι αφου ειναι μικρη η αγορά πρέπει να ειναι κρατικος. Καλωςόρισες στον συριζα αγαπητέ, Τι να τρατάρω?
Ειχες ποτε συνδεση cyta στο κινητο;