πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
μου εχει τυχει να μου πουν μερικα περιστατικα πολυ στενοι μου φιλοι
και μια γκομενα
για φαντασματα,εξωγιηνους και χρονοπυλες(οτι στον πουτσο ειναι αυτο,δε πολυκαταλαβα)
δεν εδωσα καν σημασια και το προσπερασα με μια ευκολια που θα μεινει παροιμιωδης
οσο σκεφτομαι ομως οτι ανθρωποι που συναναστεφομαι πιστευουν σε τετοια
σκιαζομαι
εσεις πως αντιδρατε;
και μια γκομενα
για φαντασματα,εξωγιηνους και χρονοπυλες(οτι στον πουτσο ειναι αυτο,δε πολυκαταλαβα)
δεν εδωσα καν σημασια και το προσπερασα με μια ευκολια που θα μεινει παροιμιωδης
οσο σκεφτομαι ομως οτι ανθρωποι που συναναστεφομαι πιστευουν σε τετοια
σκιαζομαι
εσεις πως αντιδρατε;
Re: πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Ερεθιζομαι σεξουαλικα. Μου ανεβαιβει η λιμπιντο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Re: πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Μικρή προσπαθούσα να καταλάβω αν παίρνουν ναρκωτικά.Τώρα δεν παίζει τέτοια φάση. Και δεν μου λένε για υπερφυσικά.
Μία στη yoga που λέει διάφορα, την έχω ταράξει στο δούλεμα, αλλά δεν είναι φίλη μου.
Μία στη yoga που λέει διάφορα, την έχω ταράξει στο δούλεμα, αλλά δεν είναι φίλη μου.
- Highlander
Εγώ κόβω λάσπη όταν ακούσω τέτοια.
εξωγήινοι και χρονοπύλες δεν είναι υπερφυσικό.
από μόνα τους το καθένα είναι οκ, να τα βλέπει και τα δύο μαζί, συν φαντάσματα, κάτι δεν πάει καλά.
από μόνα τους το καθένα είναι οκ, να τα βλέπει και τα δύο μαζί, συν φαντάσματα, κάτι δεν πάει καλά.
- Υπερκουλτουριάρης
Αν δεν είναι λίγο βαρεμένος ο συνομιλητής μου, μου είναι αδιάφορος, άρα αντιδρώ με χαρά και ενδιαφέρον! Έπειτα ανταλλάσσουμε εμπειρίες, γιατί και εγώ έζησα παρόμοια πράγματα.
παλιά μας λέγανε κάτι γιαγιάδες στο χωριό ιστορίες με διαβόλους και τριβόλους και χεζόμασταν.
εγώ δεν έχω δει τίποτα περίεργο.
έχω βιώσει μόνο κάποιες "θρησκευτικές εμπειρίες" αλλά δεν περιγράφονται τόσο ως γεγονότα, όσο ως αίσθηση, αισθήσεις, συναισθήματα.
εγώ δεν έχω δει τίποτα περίεργο.
έχω βιώσει μόνο κάποιες "θρησκευτικές εμπειρίες" αλλά δεν περιγράφονται τόσο ως γεγονότα, όσο ως αίσθηση, αισθήσεις, συναισθήματα.
- Υπερκουλτουριάρης
Έχω δει πάρα πολλά περίεργα. Δεν με απασχολεί σοβαρά,δεν επηρεάζει την ηθική μου, ούτε ανήκω σε κάποια θρησκεία, αλλά τα πιστεύω όλα: Μετα θάνατον ζωή, μετενσάρκωση, ζώδια,ξεμάτιασμα, χειρομαντία, προφητεία,κάρμα + την πλήρη ανυπαρξία του Θεού.
Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι.
Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι.
Έχω παρακολουθήσει πεντηκοστιανική λειτουργία στην Καλιφόρνια. Στην αρχή παρατηρούσα έντρομος το παραληρόν πλήθος, γρήγορα όμως οι αναστολές εξανεμίσθηκαν και μια γλυκιά υπομανιακή λαχτάρα συνέτριψε το σοβαροφανές προσωπείο μου. Στην αρχή αντέγραφα τον διπλανό μου, αλλά, αρχάριος γαρ, ξέφυγα και κουτουλιόμουν στα πατώματα για κάνα δίωρο.
Σε μια φάση θώπευσα ασυνείδητα μια μιγάδα κοπελίτσα που είχε το χάρισμα να γλωσσολαλεί μπρούμυτα.
υγ: Είμαι ΧΟ.
Σε μια φάση θώπευσα ασυνείδητα μια μιγάδα κοπελίτσα που είχε το χάρισμα να γλωσσολαλεί μπρούμυτα.
υγ: Είμαι ΧΟ.
αμα μου πουν για κανα ξεματιασμα η κανα ζωδιο, παιζει τεραστιο δουλεμα. για τετοιες χοντραδες δεν ξερω, δε μουχει τυχει, πιθανον να προτεινω ευθανασια, να μη βασανιζεται το ζωντανο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υδράργυρος
Ξεροβήχω και ευγενικά αλλάζω θέμα συζήτησης
εγώ πάλι τυλίγομαι ζεστά, ζεστά στην κουβερτούλα μου και παίρνω τηλέφωνο σπίτι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 21:43Έχω δει πάρα πολλά περίεργα. Δεν με απασχολεί σοβαρά,δεν επηρεάζει την ηθική μου, ούτε ανήκω σε κάποια θρησκεία, αλλά τα πιστεύω όλα: Μετα θάνατον ζωή, μετενσάρκωση, ζώδια,ξεμάτιασμα, χειρομαντία, προφητεία,κάρμα + την πλήρη ανυπαρξία του Θεού.

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Ιαν 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Remote viewing - Εμπειρίες
από alto_sem » 12 Αύγ 2024, 22:03 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 3 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-