Πρεζακιας, πουστης ..... το διαρρηκτης μας πείραξε. Ένας περιθωριακός λιγότεροςPirate7G έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 14:59ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 14:53Κάπου τα έχεις μπλέξει τα πράγματα.Pirate7G έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 14:50
Η πόρτα του οποιουδήποτε καταστήματος, εν ώρα λειτουργίας, μπορεί να ειναι κλειστή για άπειρους λόγους. Αν είναι κλειδωμένη και παραβιαστεί μπορείς να πεις ότι θες. Δεν ήταν κλειδωμένη.
Οπότε τα περι διάρρηξης είναι απλές συκοφαντίες, που λέγονται από έναν αήθη τύπο.
Και ξαναλέω ότι θα έπρεπε να φας καταγγελία, αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Αυτά ας τα δουν οι συντονιστές και του phorum για να μην μπλέξουν, εξαιτίας των αισχρων συκοφαντιών σου.
Αυτό που σηκώνει καταγγελία είναι η χρήση του όρου "δολοφονία" ή "δολοφόνοι" για ό,τι ή όσους κατηγορούνται γι' αυτό (φέρονται ως), χωρίς να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από τον να δείξω τι λέει ο τύπος. Εννοείται λοιπόν πως δεν σηκώνει κακία καταγγελία τίποτα τέτοιο
Αντιθέτως η προσβολή νεκρού είναι αυτή που σηκώνει καταγγελία. Ε ας τυχάρπαστος αήθης τύπος εμφανίστηκε και χαρακτήρισε τον Ζακ διαρρήκτη. Έτσι επειδή αυτό γούσταρε. Ούτε καν ο ιδιοκτήτης δεν το είπε αυτό. Ούτε η αστυνομία φυσικά. Όπως βλέπεις δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Ξεκάθαρα ειναι όλα.
Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ειπαν οτι πεθανε απο πνευμονικο οιδημα?Ίφιδα έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 10:42Το προφανώς απο πού προκύπτει; Είχε συλληφθεί κάποια απ την Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής μαζί με τον Εμπουκα;Highlander έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:35Προφανώς η Oργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής που έκανε την καταγγελία κάτι περισσότερο θα ξέρει από τους ειδήμονες του φορουμ.κι ότι πέθανε απο πνευμονικό οίδημα.
Από ξύλο πάντως δεν πέθανε, θα φαινόταν στην ιατροδικαστική, σωστά;
Μπραβο αργοσχολεLast Veteran έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 10:33Μαζί σου σπάω πλάκα
Μιλάω με μαλάκα που δεν έχει μια ατάκα
Το δάκρυ σου σε φάκελο, να στείλεις στη μαμάκα
Κάποιοι 'από σε τη βγάζουνε, με τράκα στην αμάκα
Στο ράδιο τερρυς χρυσός, να λέει τάκα τάκα
Νομίζω ότι πιαστηκες, σαν ποντικός στη φάκα
Μα την αλήθεια θα σου πω και πέρα απ' την πλάκα
Δυό γιαπωνεζους ρουφαγες, πιο έξω απ' την Οσάκα
Κι αυτό να σου χαρισουνε, huyndai σακαράκα
Δεν σ' άρεσε μια Ελ ψωλη, από την Καλαμπάκα
Αν προτιμάς μια ένεση, βελόνας ή με κρέας
Εσενανε θα προτιμούν οι Μαύροι της παρέας
Αυτά λοιπόν στο ίντερνετ, τα λόγια εσωκλειω
Γι' αυτό και βιάσου, γρήγορα, θ' αργήσεις στο σχολείο

Ιδανικός χώρος για 3 παιδιά.
Ελπίζω να ανέλαβε την ευθύνη τους κάποιος κρατικός φορέας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε επικοινωνία μας με την Νιγηριανή Κοινότητα στην Ελλάδα, πληροφορηθήκαμε ότι από τη μεριά τους ακόμη ερευνούν τις συνθήκες γύρω από έγινε ο θάνατος , τον οποίο επιβεβαιώνουν, περιμένοντας και τις τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ στα χέρια τους έχουν το πόρισμα του ιατροδικαστή που μιλά για πνευμονικό οίδημαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 11:39Ειπαν οτι πεθανε απο πνευμονικο οιδημα?Ίφιδα έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 10:42Το προφανώς απο πού προκύπτει; Είχε συλληφθεί κάποια απ την Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής μαζί με τον Εμπουκα;Highlander έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:35Προφανώς η Oργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής που έκανε την καταγγελία κάτι περισσότερο θα ξέρει από τους ειδήμονες του φορουμ.κι ότι πέθανε απο πνευμονικό οίδημα.
Από ξύλο πάντως δεν πέθανε, θα φαινόταν στην ιατροδικαστική, σωστά;
https://ellinofreneianet.gr/documents/b ... tmima.html
Το χει και σε άλλα σάιτ
- Last Veteran
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Φαντάζομαι ότι το έβγαλες ΟΛΟ το Δημοτικό σχολείο, και δεν κόλλησες κάπου. Αυτό κατάλαβες απτο video?Saliveros έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 06:14Η αστυνομία οφείλει πρώτα να βρίσκει τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του υπόπτου και μετά να μπαίνει μέσα.DIOMEDESGR έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 01:55Police broke down this man's door with an explosive and raided his home over suspicion of cocaine — they didn't end up finding any
Το video μιλάει για την Αστυνομική βία που οφείλεται στα ανεξέλεγκτα εντάλματα των τοπικών Εισαγγελέων και για το γεγονός ότι ΔΕΝ αποζημιώνονται ΜΕΤΑ το φιάσκο οι θιγόμενοι πολίτες! Ξέρεις στην Αμερική φίλε ΔΕΝ είναι ΡΑΓΙΑΔΕΣ οι άνθρωποι και παλεύουν για τα Συνταγματικά τους δικαιώματα.

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- DIOMEDESGR
Θα είσαι πρόσφυγας από την USSR και ΟΛΑ τα φορτώνεις στο κράτος-πατερούλη να φανταστώ? Δεν πειράζει, φταίνε αυτοί που σας έμαθαν έτσι.
- DIOMEDESGR
Κοιμάσαι ρε φίλε τα βράδια καθόλου ή την έχεις "σκοτώσει" τελείως την συνείδησή σου?

Κάθε άλλο, απλώς οι υιοθεσίες γίνονται μέσω κρατικών φορέων.DIOMEDESGR έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 13:45Θα είσαι πρόσφυγας από την USSR και ΟΛΑ τα φορτώνεις στο κράτος-πατερούλη να φανταστώ? Δεν πειράζει, φταίνε αυτοί που σας έμαθαν έτσι.

Απ' ό,τι ξέρω πάντως η επιδοματική πολιτική είναι αμιγώς δυτική πρακτική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Γιατί να αποζημιώνονται; Δεν λειτουργεί έτσι το δικαστικό σύστημα. Το ότι δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για να δικαστεί κάποιος ή να καταδικαστεί μετά από δίκη, δεν σημαίνει ότι είναι και αθώος και δεν μπορεί να ζητήσει αποζημίωση εκτός αν αποδείξει ότι κακόβουλα και χωρίς καμμία αιτιολογία στοχοποιήθηκε από αυτόν που κατέθεσε την αγωγή είτε είναι ιδιώτης είτε το κράτος.DIOMEDESGR έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 13:43Φαντάζομαι ότι το έβγαλες ΟΛΟ το Δημοτικό σχολείο, και δεν κόλλησες κάπου. Αυτό κατάλαβες απτο video?
Το video μιλάει για την Αστυνομική βία που οφείλεται στα ανεξέλεγκτα εντάλματα των τοπικών Εισαγγελέων και για το γεγονός ότι ΔΕΝ αποζημιώνονται ΜΕΤΑ το φιάσκο οι θιγόμενοι πολίτες! Ξέρεις στην Αμερική φίλε ΔΕΝ είναι ΡΑΓΙΑΔΕΣ οι άνθρωποι και παλεύουν για τα Συνταγματικά τους δικαιώματα.
Και τον Αλ Καπόνε δεν μπορούσαν να τον κλείσουν μέσα γιατί δεν είχαν στοιχεία. Ήταν αθώος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 14:44Γιατί να αποζημιώνονται; Δεν λειτουργεί έτσι το δικαστικό σύστημα. Το ότι δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για να δικαστεί κάποιος ή να καταδικαστεί μετά από δίκη, δεν σημαίνει ότι είναι και αθώος και δεν μπορεί να ζητήσει αποζημίωση εκτός αν αποδείξει ότι κακόβουλα και χωρίς καμμία αιτιολογία στοχοποιήθηκε από αυτόν που κατέθεσε την αγωγή είτε είναι ιδιώτης είτε το κράτος.DIOMEDESGR έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 13:43Φαντάζομαι ότι το έβγαλες ΟΛΟ το Δημοτικό σχολείο, και δεν κόλλησες κάπου. Αυτό κατάλαβες απτο video?
Και τον Αλ Καπόνε δεν μπορούσαν να τον κλείσουν μέσα γιατί δεν είχαν στοιχεία. Ήταν αθώος;
Ο κάθε άνθρωπος θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Δηλαδη αν παω στην αστυνομια και πω οτι πουλας ναρκωτικα και ερθουν και σου σπασουν το μισο σπιτι, δε πρεπει να σε αποζημιωσουν μετα?
- hellegennes
Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς έστω ενδείξεις και δεν πρόκειται να έρθουν να μου σπάσουν το σπίτι έτσι.
Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για τις ποινές. Γι' αυτό η ανεπάρκεια των στοιχείων οδηγεί σε μη καταδίκη κι ας είναι φανερό κατά τα άλλα ότι είσαι ένοχος, όπως π.χ. η Ηριάννα.
Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για τις ποινές. Γι' αυτό η ανεπάρκεια των στοιχείων οδηγεί σε μη καταδίκη κι ας είναι φανερό κατά τα άλλα ότι είσαι ένοχος, όπως π.χ. η Ηριάννα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενοχη και η Ηριάννα. Μαλιστα.
Να σε ρωτησω κατι αλλο. Αν εχουν σημα οτι ενα κοκκινο nissan κουβαλαει ναρκωτικα και σε σταματισουν στον δρομο (επειδη εχεις κοκκινο νισαν) και σου διαλυσουν τ'αμαξι (σκισουν καθισματα κτλ) θα πρεπει να σε αποζημισωσουν μετα ή οχι?
Να σε ρωτησω κατι αλλο. Αν εχουν σημα οτι ενα κοκκινο nissan κουβαλαει ναρκωτικα και σε σταματισουν στον δρομο (επειδη εχεις κοκκινο νισαν) και σου διαλυσουν τ'αμαξι (σκισουν καθισματα κτλ) θα πρεπει να σε αποζημισωσουν μετα ή οχι?
- hellegennes
Από πού θα το έχουν το σήμα; Πώς προέκυψε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιαν 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Διερχομενος πλακώνει επίδοξο βιαστή και τον παραδίδει στην Αστυνομια
από George_V » 28 Αύγ 2024, 15:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2024, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-