φτωχοδιάβολος που έχει να χάσει μόνο τις αλυσίδες του;
Ντου μου, θα μου επιτρέψεις να μην εμπιστεύομαι την αντιληπτική σου ικανότητα, ύστερα από τον παραλληλισμό του ολιβερ τουίστ με τον σημερινό φοιτητή του εφοοδ.
Ντου μου, θα μου επιτρέψεις να μην εμπιστεύομαι την αντιληπτική σου ικανότητα, ύστερα από τον παραλληλισμό του ολιβερ τουίστ με τον σημερινό φοιτητή του εφοοδ.
Στο θέμα μας
μπλάκ, πρόσεχε τι εύχεσαι
Θα σου επιτρέψω να ζεις στην κοσμαρα σου, φτωχοδιαβολε deplorable.
Στο θέμα μας
Μαν προσεχω, τι νομίζεις ότι κάνω χαβαλε, αυτά είναι απόψεις που έχω τα τελευταία 10+ χρόνια, από εκεί και πέρα δεν λέω ότι το εύχομαι κι όλας να συμβεί αλλά ότι αν τελικα συμβεί θα είναι η συνέπεια των πράξεών (και της απραξίας) των ανθρώπων οπότε δεν μπορώ παρά να το δεχτώ. Εμείς το δημιουργήσαμε αυτό φιλαράκι! Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται. Και θα είναι και δίκαιο θεωρώ, τουλάχιστον σε σχέση με την σημερινή κατασταση που την πληρώνουν σχεδόν αποκλειστικά οι αδύναμοι και οι αθώοι, ένα τέτοιο οριζόντιο μέτρο είναι σίγουρα πιο δίκαιο! Να πάμε όλοι μαζί παρέα στο διάολο, αδερφοί στην κόλαση που λέει και τεράστιος Σαλβαντόρ!!!
Το όλο θέμα μου θυμισε την παρακάτω σκηνή απο το Όλα είναι δρόμος.
Απο το 1:09 ως το 1:27
Έτσι ακριβώς και με λένε και Ηλία αλλά δεν έχω εγώ το κουμπάκι οπότε "Κιμ ριχ'το"!!!
Οκ, η αυθεντικότητα των λαϊκών παιδιών του ελληνικού κινηματογράφου των τελευταίων δεκαετιών στο ίδιο σενάριο ξανά και ξανά και ξανά...
Τόσο βάθος, τόση σημειολογία, τόση αλήθεια, τόση ομοιότητα.
Έλα τώρα μιλάμε για ταινία ρε Γαλή!!! Καλά σε συνδυασμό με το θέμα όπως το έθεσε η Natasha μιλάμε για την απόλυτη σημειολογία! Να στο κάνω και ακόμα πιο ελληνικουρα:
"(Κιμ) πάτησε το το γ...νο
δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω"
[Edit: είδες που λες Γαλή, τώρα το αντιληφθηκα και εγώ ότι το "Ηλία ριχ'το" απευθύνεται στον Θεό(κατά το Ηλί Ηλί) μιλάμε για θρίαμβο της σημειολογίας, τεραστιε Βούλγαρη!!!!!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Στο θέμα μας
Μαν προσεχω, τι νομίζεις ότι κάνω χαβαλε, αυτά είναι απόψεις που έχω τα τελευταία 10+ χρόνια, από εκεί και πέρα δεν λέω ότι το εύχομαι κι όλας να συμβεί αλλά ότι αν τελικα συμβεί θα είναι η συνέπεια των πράξεών (και της απραξίας) των ανθρώπων οπότε δεν μπορώ παρά να το δεχτώ. Εμείς το δημιουργήσαμε αυτό φιλαράκι! Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται. Και θα είναι και δίκαιο θεωρώ, τουλάχιστον σε σχέση με την σημερινή κατασταση που την πληρώνουν σχεδόν αποκλειστικά οι αδύναμοι και οι αθώοι, ένα τέτοιο οριζόντιο μέτρο είναι σίγουρα πιο δίκαιο! Να πάμε όλοι μαζί παρέα στο διάολο, αδερφοί στην κόλαση που λέει και τεράστιος Σαλβαντόρ!!!
Έτσι ακριβώς και με λένε και Ηλία αλλά δεν έχω εγώ το κουμπάκι οπότε "Κιμ ριχ'το"!!!
Οκ, η αυθεντικότητα των λαϊκών παιδιών του ελληνικού κινηματογράφου των τελευταίων δεκαετιών στο ίδιο σενάριο ξανά και ξανά και ξανά...
Τόσο βάθος, τόση σημειολογία, τόση αλήθεια, τόση ομοιότητα.
Έλα τώρα μιλάμε για ταινία ρε Γαλή!!! Καλά σε συνδυασμό με το θέμα όπως το έθεσε η Natasha μιλάμε για την απόλυτη σημειολογία! Να στο κάνω και ακόμα πιο ελληνικουρα:
"(Κιμ) πάτησε το το γ...νο
δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω"
[Edit: είδες που λες Γαλή, τώρα το αντιληφθηκα και εγώ ότι το "Ηλία ριχ'το" απευθύνεται στον Θεό(κατά το Ηλί Ηλί) μιλάμε για θρίαμβο της σημειολογίας, τεραστιε Βούλγαρη!!!!!
Μόνο που στον διάολο δεν θα θέλεις να πας, πιστεψέ με.
Έφτιαξες δημιούργησες
Είναι αμαρτία
Και να θες να πέσει βομβα επίσης είναι
Απλά έπιασες την αλλαγή
Πχ οι πλούσιοι θα γίνουν πτωχοί,οι πτωχοι πτωχωτεροι
Πχ Δεν έχει τόση δημιουργία όπως πριν
Δε γεννάνε, δε παντρεύονται, δεν ελπίζουν σε μια εργασία
Έφτιαξες δημιούργησες
Είναι αμαρτία
Και να θες να πέσει βομβα επίσης είναι
Απλά έπιασες την αλλαγή
Πχ οι πλούσιοι θα γίνουν πτωχοί,οι πτωχοι πτωχωτεροι
Πχ Δεν έχει τόση δημιουργία όπως πριν
Δε γεννάνε, δε παντρεύονται, δεν ελπίζουν σε μια εργασία
Είναι η αλλαγή. Δυστυχως
Μπλου, αισθάνεσαι ότι οι καρδιές μας είναι μέσα σε ΦΟΥΛ ΕΓΩΪΣΜΟ και για να χτυπηθεί πρέπει να πονέσουμε;
Αν όπως λες γνωρίζεις τους πνευματικούς νόμους πώς λειτουργουν δεν θα θες επιπλέον εξηγήσεις.
ΠΩΣ; Αν ένα παιδί γεμάτο εγωϊσμό δεν νιώθει πλέον και δεν καταλαβαίνει δεν θα του δώσεις ένα μπατσάκι;
Ε, αυτό ακριβώς θα γίνει! Όπως το έλεγε και ο αγιος Παίσιος, όποιος δεν καταλαβαίνει τρώει σκαμπίλι απο τον Θεό...
Γιατί να πέσει βομβα τι λες
Δε θέλω..Πάνω που κοιτάζω πολυθρόνα pop art, κι ανακάλυψα κι ένα φρέντο καφέ σπέσιαλ και παω
Και γω δεν θέλω, αλλά δεν είναι μόνο δική μου η σκέψη αυτή. Πες μου μόνο πως θα σκοτωθεί 2 δις και κόσμος.
Αυτό είναι το σκεπτικό. Την ξέρεις την προφητεία.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.