Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 23 Φεβ 2019, 00:57

bluerose έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:38
Δεν είπε τέτοια ο Άγιος Παισιος

Αυτό που λες πολύ μετά θα γίνει;;;
Δε θα είμαστε παρούσες

Το άλλο που ειπώθηκε ότι θα κυνηγήσουν χριστιανούς αρχίζει και φαίνεται
Κοροϊδίες, το πάτερ που μίλησε τον πήγαν δικαστήριο κτλ
Η προφητεία είναι απο την Αποκάλυψη, δεν μπορώ να θυμηθώ αν την είπε και κάποιος άγιος.
Και απ ότι θυμάμαι, το πρώτο 1/3 του κόσμου θα χαθεί στον 3ο παγκόσμιο και μετά απο αυτό που θα μείνει θα χαθει ξανά το 1/3 απο τους νεφελίμ που θα ξαναβγουν πάνω στην γη. Ξαναδιάβασε την Αποκάλυψη.
Στην γενιά μας θα γίνουν αυτά. Εκτός και αν είσαι αναλαμπίστρια και συ και νομίζεις ότι μετά τον 3ο ακολουθεί η περίφημη αναλαμπή.

Ναι, το άλλο που λες για τους διωγμούς έχει άρχίσει και φαίνεται. Είναι τα προεόρτια της χουντας του αντιχρίστου.
"Άχρι καιρού..."

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 23 Φεβ 2019, 01:04

Δεν διάβασα την αποκάλυψη
Επειδή δε ξέρω να την ερμηνεύσω

Έχει διάφορους ιερείς που κάνουν κατήχηση και ερμηνεύουν κομμάτια κάθε φορά
Σπανιοι μεν αλλά έχει. Πας στον εσπερινό πχ Σάββατο και μετά αρχίζουν και ρωτάει ο κόσμος και γίνεται κουβέντα

Είχα βρεθεί σε μια, ο συγκεκριμένος είπε ότι θα ..πάρουμε τα βουνά
Ότι όλοι αυτοί οι ξένοι,η κατάσταση,κτλ θα ξεσηκωθούν. Όχι οι Έλληνες, οι ξένοι και θα γίνει η αναταραχή η οποία θα κρατήσει τρεις ημέρες

Δε ξέρω

Πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτό που λες γράφεται για το τρίτο παγκόσμιο

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 23 Φεβ 2019, 01:11

bluerose έγραψε:
23 Φεβ 2019, 01:04
Δεν διάβασα την αποκάλυψη
Επειδή δε ξέρω να την ερμηνεύσω

Έχει διάφορους ιερείς που κάνουν κατήχηση και ερμηνεύουν κομμάτια κάθε φορά
Σπανιοι μεν αλλά έχει. Πας στον εσπερινό πχ Σάββατο και μετά αρχίζουν και ρωτάει ο κόσμος και γίνεται κουβέντα

Είχα βρεθεί σε μια, ο συγκεκριμένος είπε ότι θα ..πάρουμε τα βουνά
Ότι όλοι αυτοί οι ξένοι,η κατάσταση,κτλ θα ξεσηκωθούν. Όχι οι Έλληνες, οι ξένοι και θα γίνει η αναταραχή η οποία θα κρατήσει τρεις ημέρες

Δε ξέρω

Πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτό που λες γράφεται για το τρίτο παγκόσμιο
Θα ξαναψάξω να βρω τα χωρία και να σας τα γράψω.

Είναι καλό να μην ξεφεύγεις απο την συλλογική προσπάθεια της εκκλησίας που γίνεται για ερμηνεία, όμως κάποιες φορές χρειάζεται και η προσωπική γνώμη.
Στην περίπτωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου για παράδειγμα η εκκλησία ΑΠΕΤΥΧΕ ώς προς την ερμηνεία. Αλλά είπαμε, αυτό θα αποδειχτεί μόνο όταν συμβουν τα γεγονότα. Για μας που τον πιστέψαμε θα αργήσει κάπως η δικαίωση.

Κάνε πρώτα προσευχή και μετά δοκίμασε να την ξαναδιαβάσεις την Αποκάλυψη. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο Τρεμπέλας και παρε μία γνώμη.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Φεβ 2019, 10:35

Natasha έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:28
bluerose έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:26
Πάτα τον εγωισμό
ΠΩΣ; Αν ένα παιδί γεμάτο εγωϊσμό δεν νιώθει πλέον και δεν καταλαβαίνει δεν θα του δώσεις ένα μπατσάκι;
Ε, αυτό ακριβώς θα γίνει! Όπως το έλεγε και ο αγιος Παίσιος, όποιος δεν καταλαβαίνει τρώει σκαμπίλι απο τον Θεό...
φυσικα και δε θα δωσεις μπατσακι στο παιδι. πως θα σου φαινοταν να σου δωσει εσενα κανα μπατσακι ο αντρας σου, επειδη εχεις εγωισμο;

θεος δεν υπαρχει, αν υπηρχε και σκεφτοταν ετσι, θα ηταν για κρεμασμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 23 Φεβ 2019, 22:46

bluerose έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:38
Το άλλο που ειπώθηκε ότι θα κυνηγήσουν χριστιανούς αρχίζει και φαίνεται
Κοροϊδίες, το πάτερ που μίλησε τον πήγαν δικαστήριο κτλ
:smt005:
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 24 Φεβ 2019, 14:45

Ασέβαστος έγραψε:
23 Φεβ 2019, 10:35
Natasha έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:28
bluerose έγραψε:
23 Φεβ 2019, 00:26
Πάτα τον εγωισμό
ΠΩΣ; Αν ένα παιδί γεμάτο εγωϊσμό δεν νιώθει πλέον και δεν καταλαβαίνει δεν θα του δώσεις ένα μπατσάκι;
Ε, αυτό ακριβώς θα γίνει! Όπως το έλεγε και ο αγιος Παίσιος, όποιος δεν καταλαβαίνει τρώει σκαμπίλι απο τον Θεό...
φυσικα και δε θα δωσεις μπατσακι στο παιδι. πως θα σου φαινοταν να σου δωσει εσενα κανα μπατσακι ο αντρας σου, επειδη εχεις εγωισμο;

θεος δεν υπαρχει, αν υπηρχε και σκεφτοταν ετσι, θα ηταν για κρεμασμα.
Το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο. Αν είχα άντρα και μου έδινε μπατσο θα του ανταπέδιδα και γω και θα πλακωνόμασταν.
Αυτά έχει η ζωή Ασέβαστε και τα ανθρώπινα ένστικτα.
Στα πνευματικά θέματα τώρα. Αν νομίζεις ότι ο Θεός θα αφήσει την αδικία να αλώσει τα πάντα και τους πάντες, είσαι πολύ γελασμένος.
Η θεία δίκη γνωρίζεις τί είναι; Η Νέμεση μήπως;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 25 Φεβ 2019, 10:25

Natasha έγραψε:
24 Φεβ 2019, 14:45

Το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο. Αν είχα άντρα και μου έδινε μπατσο θα του ανταπέδιδα και γω και θα πλακωνόμασταν.
Στα πνευματικά θέματα τώρα. Αν νομίζεις ότι ο Θεός θα αφήσει την αδικία να αλώσει τα πάντα και τους πάντες, είσαι πολύ γελασμένος.
ο θεος δεν αφηνει αδικια κλπ, επειδη δεν υπαρχει. ουτε θεια δικη, ουτε νεμεση.

ουτε παραδεισος, για να βγει το ξυλο απο εκει. οι μονοι που θελουν ξυλο, ειναι αυτοι που πιστευουν στο ξυλο.

εφοσον λες οτι θα αντεπεδιδες το ξυλο στον αντρα σου, θεωρω σωστο να σου ανταπεδιδε το οποιο ξυλο εριξες και το παιδι σου. και αν οταν ειναι μικρο δεν μπορει, θα μπορεσει οταν θα μεγαλωσει και θα γερασεις.

και θα εχει δικιο.

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 25 Φεβ 2019, 10:35

Ασέβαστος έγραψε:
25 Φεβ 2019, 10:25
Natasha έγραψε:
24 Φεβ 2019, 14:45

ο θεος δεν αφηνει αδικια κλπ, επειδη δεν υπαρχει. ουτε θεια δικη, ουτε νεμεση.

ουτε παραδεισος, για να βγει το ξυλο απο εκει. οι μονοι που θελουν ξυλο, ειναι αυτοι που πιστευουν στο ξυλο.

εφοσον λες οτι θα αντεπεδιδες το ξυλο στον αντρα σου, θεωρω σωστο να σου ανταπεδιδε το οποιο ξυλο εριξες και το παιδι σου. και αν οταν ειναι μικρο δεν μπορει, θα μπορεσει οταν θα μεγαλωσει και θα γερασεις.

και θα εχει δικιο.
Μαλακίες. Υπάρχουν στιγμές που ένα μπατσακι χρειάζεται. Ως τιμωρία, ως "ξύπνημα" ή για να τελειώσει μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να αποφορτιστεί αλλιώς.
Προφανώς δεν μιλάμε για καταστάσεις υστερικης μάνας που βαράει το παιδί της για να ξεδώσει ή μεθυσμενου άντρα που χτυπάει οπότε του καπνίσει γυναίκα ή/και παιδί.
Δεν θα γίνει ξαφνικά σε μια γενιά απαγορευμένη μια πρακτική που μέχρι και πριν καμιά 10-20ετια ήταν αυτονόητη

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 25 Φεβ 2019, 11:16

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
25 Φεβ 2019, 10:35

Μαλακίες. Υπάρχουν στιγμές που ένα μπατσακι χρειάζεται. Ως τιμωρία, ως "ξύπνημα" ή για να τελειώσει μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να αποφορτιστεί αλλιώς.
Προφανώς δεν μιλάμε για καταστάσεις υστερικης μάνας που βαράει το παιδί της για να ξεδώσει ή μεθυσμενου άντρα που χτυπάει οπότε του καπνίσει γυναίκα ή/και παιδί.
Δεν θα γίνει ξαφνικά σε μια γενιά απαγορευμένη μια πρακτική που μέχρι και πριν καμιά 10-20ετια ήταν αυτονόητη
οχι, δεν υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται ενα μπατσακι.

η πρακτικη ΕΙΝΑΙ απαγορευμενη, απο το νομο. ασχετο αν δεν εφαρμοζεται.

οποιος κρινει οτι πρεπει να τιμωρειται με ξυλο, ενα παιδι που οτι και αν εχει κανει εχει και το ακαταλογιστο, πρεπει να τιμωρειται ο ιδιος με ξυλο, για οτι κανει. πως θα σου φαινονταν 10 κλωτσες για υπερβολικη ταχυτητα, και 20 σφαλιαρες για παρανομο παρκαρισμα;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Φεβ 2019, 11:27

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
Η αμήχανη στιγμή που παραδέχεται ότι τις έτρωγε. Λελ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 25 Φεβ 2019, 11:29

Ασέβαστος έγραψε:
25 Φεβ 2019, 11:16
ΓΕΣΑΡ έγραψε:

οχι, δεν υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται ενα μπατσακι.

η πρακτικη ΕΙΝΑΙ απαγορευμενη, απο το νομο. ασχετο αν δεν εφαρμοζεται.

οποιος κρινει οτι πρεπει να τιμωρειται με ξυλο, ενα παιδι που οτι και αν εχει κανει εχει και το ακαταλογιστο, πρεπει να τιμωρειται ο ιδιος με ξυλο, για οτι κανει. πως θα σου φαινονταν 10 κλωτσες για υπερβολικη ταχυτητα, και 20 σφαλιαρες για παρανομο παρκαρισμα;
Προσωπικά έχω φάει 1 φορά μπατσο από τον πατέρα μου και από παιδαγωγικής σκοπιάς, κοιτώντας τώρα πίσω, το βρίσκω άκρως επιτυχημένο. Θα έκανα δηλαδή ακριβώς το ίδιο στον γιο μου αν προέκυπτε η ίδια κατάσταση.
Όπως και έχω δώσει μπάτσο σε σύντροφό μου, ακριβώς για να τελειώσει μια κατάσταση. Με ενόχλησε αυτό και δεν το έκανα με χαρά αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.
Ένα μπατσακι είναι η τελευταία λύση σε περιπτώσεις που το παιδί πρέπει να συνειδητοποιήσει άμεσα και ολοκληρωτικά πώς μια συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή και τα λόγια δεν είναι αρκετά. Ξέρω και περιπτώσεις που οι γονείς ξεσπουσαν στα παιδιά, τα χτυπουσαν με κάθε αφορμή πολύ συχνά κτλ κτλ Αυτά προφανώς είναι απαράδεκτα πράγματα και οι γονείς αυτοί ανίκανοι να έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 25 Φεβ 2019, 11:31

Απαράδεκτος.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 25 Φεβ 2019, 11:37

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
25 Φεβ 2019, 11:29

Ένα μπατσακι είναι η τελευταία λύση σε περιπτώσεις που το παιδί πρέπει να συνειδητοποιήσει άμεσα και ολοκληρωτικά πώς μια συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή και τα λόγια δεν είναι αρκετά.
ενας ενηλικος; γιατι μονο σε παιδι πιανει το ξυλο;

αυτος που παρκαρει σε ραμπα αναπηρων, δε θελει 5 καταμουτσουνιες να στρωσει χαρακτηρα;

γιατι δικαιολογεις το ξυλο σαν τιμωρια μονο στα πιο αδυναμα μελη της κοινωνιας, αυτα που δεν μπορουν να αντιδρασουν; και μαλιστα το ξυλο να προερχεται απο αυτους που εχουν την ευθυνη να τα προστατευουν;

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 25 Φεβ 2019, 17:21

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
25 Φεβ 2019, 11:29
Προσωπικά έχω φάει 1 φορά μπατσο από τον πατέρα μου και από παιδαγωγικής σκοπιάς, κοιτώντας τώρα πίσω, το βρίσκω άκρως επιτυχημένο. Θα έκανα δηλαδή ακριβώς το ίδιο στον γιο μου αν προέκυπτε η ίδια κατάσταση.
Όπως και έχω δώσει μπάτσο σε σύντροφό μου, ακριβώς για να τελειώσει μια κατάσταση. Με ενόχλησε αυτό και δεν το έκανα με χαρά αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.
Ένα μπατσακι είναι η τελευταία λύση σε περιπτώσεις που το παιδί πρέπει να συνειδητοποιήσει άμεσα και ολοκληρωτικά πώς μια συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή και τα λόγια δεν είναι αρκετά. Ξέρω και περιπτώσεις που οι γονείς ξεσπουσαν στα παιδιά, τα χτυπουσαν με κάθε αφορμή πολύ συχνά κτλ κτλ Αυτά προφανώς είναι απαράδεκτα πράγματα και οι γονείς αυτοί ανίκανοι να έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους.
H βία φέρνει βία.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών