Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν
Περπατούσα στο φόρουμ και...

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ιωάννης Ειρηναίος
Είμαστε μεγαλωμένοι σε χριστιανικό περιβάλλον. Για αυτό.
Έπειτα εγώ πιστεύω ότι αν μια θρησκεία είναι πιο κοντά στην αλήθεια, αυτή είναι ο Χριστιανισμός. Ίσως για αυτό οι άθεοι να την κοντράρουν τόσο.
Αλλά να μην λένε και οι χριστιανοί ότι όλα είναι σατανικά.
Έπειτα εγώ πιστεύω ότι αν μια θρησκεία είναι πιο κοντά στην αλήθεια, αυτή είναι ο Χριστιανισμός. Ίσως για αυτό οι άθεοι να την κοντράρουν τόσο.
Ο παλαιός των ημερών...
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Κανεις δεν αρνήθηκε το δικαίωμα των άλλων θρησκειών να κοντράρουν τον Χριστιανισμό. Να τον κοντράρουν όχι να τον λοιδωρουν και να τον κοροϊδεύουν υποκριτικα.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 17:10Είμαστε μεγαλωμένοι σε χριστιανικό περιβάλλον. Για αυτό.
Και ειναι καθαρά φασιστικό, άνθρωποι που στηρίζονται στο θρησκευτικό συναίσθημα των άλλων και τις ανασφαλειες τους, ακόμη και για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί όπως κάνουν οι λεγόμενοι live coachers να κουνάνε το δάχτυλο κατηγορώντας τους Χριστιανούς ότι θυματοποιουν άλλους Χριστιανούς.
Να υπάρχει και λίγη τσίπα κάπου.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Είδος υπό κυνηγητό οι χριστιανοί στην Ελλάδα.
Ο άθεος γείτονας μου εκθρέφει ένα λιοντάρι στην αυλή του. Τι κάνει η πολιτεία;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι άθεοι δεν αρνούνται αποκλειστικά τον χριστιανισμό, αλλά ΟΛΕΣ τις θρησκείες, αλλά επειδή εδώ έχουμε μόνο χ.ο, περνάει η εντύπωση - ή την περνούν εκείνοι - πως είμαστε αποκλειστικά "χριστιανομάχοι".Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 17:10Είμαστε μεγαλωμένοι σε χριστιανικό περιβάλλον. Για αυτό.
Στο παλιό είχαν εμφανιστεί κάποιοι περίεργοι αντβεντίστες, ευαγγελιστές και άρχισαν το κήρυγμα και τους περιλάβαμε κανονικά. Η πλάκα είναι πως οι χ.ο. του πχόρουμ - αν και τους μισούν όλους αυτούς - είχαν εξαφανιστεί.
Σου θυμίζω τί έπαθε και ο Ali al-Yunani στο παλιό και μόλις εμφανίστηκε και εδώ. Και πάλι κοκοκο οι χ.ο.
Το υπογραμμισμένο είναι εξαιρετικά προκλητικό και όταν οι άλλοι αντιδρούν, τότε οι χ.ο. σκούζουν και μιλούν για ΦΑΝΕΡΉ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των συντονιστών και για πλήρη φασιστοποίηση το phorum!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Lol, εν τω μεταξύ δεν έχει γίνει ακόμα διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας και ο χριστιανικός προσηλυτισμός στα σχολεία είναι νόμιμος. Δηλαδή καθεστώς εύνοιας υπερ μιας συγκεκριμμένης θρησκείας και στυγνή κοροιδία από πλευράς πολιτείας περί «ανεξιθρησκίας», ενώ πρόκειται στην πραγματικότητα περί θρησκευτικής ανοχής των άλλων θρησκειών.
Εξαφανίστηκαν γιατί κανονικά, δεν λες ποτέ τον άλλον (οι χ.ο) να ερθει-πιστεψειNandros έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 18:24Οι άθεοι δεν αρνούνται αποκλειστικά τον χριστιανισμό, αλλά ΟΛΕΣ τις θρησκείες, αλλά επειδή εδώ έχουμε μόνο χ.ο, περνάει η εντύπωση - ή την περνούν εκείνοι - πως είμαστε αποκλειστικά "χριστιανομάχοι".Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 17:10Είμαστε μεγαλωμένοι σε χριστιανικό περιβάλλον. Για αυτό.
Στο παλιό είχαν εμφανιστεί κάποιοι περίεργοι αντβεντίστες, ευαγγελιστές και άρχισαν το κήρυγμα και τους περιλάβαμε κανονικά. Η πλάκα είναι πως οι χ.ο. του πχόρουμ - αν και τους μισούν όλους αυτούς - είχαν εξαφανιστεί.
Σου θυμίζω τί έπαθε και ο Ali al-Yunani στο παλιό και μόλις εμφανίστηκε και εδώ. Και πάλι κοκοκο οι χ.ο.
Το υπογραμμισμένο είναι εξαιρετικά προκλητικό και όταν οι άλλοι αντιδρούν, τότε οι χ.ο. σκούζουν και μιλούν για ΦΑΝΕΡΉ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των συντονιστών και για πλήρη φασιστοποίηση το phorum!
.
Με το τρόπο ζωής γίνεται
Απλά χαμογελάς και φεύγεις
Ή φύγανε γιατί τους τρολαρατε κι έτσι αναγκαστικά σκανδαλιστηκαν και επιμενανε. Ο χ.ο κανονικα φεύγει, Τσάο
Δεν πιεζει
Ομολογία κάνεις σ άλλη φάση
Προσωπικά δε θέλω να βλέπω αρνητικά σχόλια(υβριση Θείων) για τον Άγιο Παϊσιο
Επί αυτού θα επιμένω
Εδώ μιλάμε για κάποιο τωρινό άνθρωπο αγιασμένο, ντροπή δλ κι ως ανθρώπινη υπόσταση που είχε και κοιμήθηκε να κοροϊδεύουν
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ρε κοπελιά, μην νομίζεις πως όλοι οι χ.ο. είναι σαν εσένα.bluerose έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 21:33Εξαφανίστηκαν γιατί κανονικά, δεν λες ποτέ τον άλλον (οι χ.ο) να ερθει-πιστεψειNandros έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 18:24Οι άθεοι δεν αρνούνται αποκλειστικά τον χριστιανισμό, αλλά ΟΛΕΣ τις θρησκείες, αλλά επειδή εδώ έχουμε μόνο χ.ο, περνάει η εντύπωση - ή την περνούν εκείνοι - πως είμαστε αποκλειστικά "χριστιανομάχοι".Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 17:10Είμαστε μεγαλωμένοι σε χριστιανικό περιβάλλον. Για αυτό.
Με το τρόπο ζωής γίνεται
Απλά χαμογελάς και φεύγεις
Ή φύγανε γιατί τους τρολαρατε κι έτσι αναγκαστικά σκανδαλιστηκαν και επιμενανε. Ο χ.ο κανονικα φεύγει, Τσάο
Δεν πιεζει
Ομολογία κάνεις σ άλλη φάση
Προσωπικά δε θέλω να βλέπω αρνητικά σχόλια(υβριση Θείων) για τον Άγιο Παϊσιο
Επί αυτού θα επιμένω
Εδώ μιλάμε για κάποιο τωρινό άνθρωπο αγιασμένο, ντροπή δλ κι ως ανθρώπινη υπόσταση που είχε και κοιμήθηκε να κοροϊδεύουν
Δεν ήσουν την εποχή της αλητείας, τραμπουκισμού, προκλήσεων, ύβρεων και απειλών των "σεμνών" χ.ο. Νόμιζαν πως είμαστε παιδάκια για να παίζουν, αλλά την έκατσαν την βάρκα.
Είχαμε έναν (εδώ είναι τώρα) που στο Περί Ανέμωμ ρωτούσε αν έχουν κάνει λεύκανση πρωκτού και μετά έμπαινε στην Θρησκειολογία να πουλήσει χριστιανιλίκι! Άστο σου λέω!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Καλά, άμα τα θεωρείς φαντασίες αυτά, τί να πω.mec έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 02:35Τον καλόγερο που έβγαλε αυτήν την φανταστική ιστορία λέω, δηλ τον π. Ισαάκ Αγιορείτη.Γιατί δεν λες την αλήθεια ότι σε πειράζει ότι αποδείχτηκε ποιος έχει την δύναμη να καθυποτάξει και να καθηλώσει τον άλλον;Έγνοιες για το ποιος θα καθυποτάξει τον άλλον μπορεί να τις έχεις εσύ. Εμένα δεν μου καίγεται καρφί. Αγνωστικιστής είμαι με φιλικές προς τον βουδισμό τάσεις λόγω life coaching κυρίως.
Όταν θα νιώσεις και συ στο πετσί σου τον αόρατο πολεμο που γίνεται, τότε θα σου πω αν θα γελάς με το ποιον νικάει και ποιος όχι.
"Άχρι καιρού..."
Λεγεών έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 09:11Εδώ να πω ότι τα ίδια ισχύουν και για τη Natasha, καλό χορταστικό φαγητό και αποχή από τα ορθόδορκσα είναι η συνταγή του γιατρού Λεγεώνη, αλλά στην περίπτωση της συστήνω και το πολύ, το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σεξ (εννοείται όχι για τεκνοποίηση).
Η αλλαγή θα είναι θεαματική σε δύο μόλις εβδομάδες.

Ψάχνω να βρω έναν αγιασμένο για να κάνω όπως λες ΠΟΛΥ και ΓΕΡΟ ΣΕΞ. Όπως θα έχεις πιθανόν ακουστά, αυτοί κάνουν το καλύτερο.

"Άχρι καιρού..."
Έχεις ακούσει για τον Ευλάλιο;Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 14:39Λεγεών έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 09:11Εδώ να πω ότι τα ίδια ισχύουν και για τη Natasha, καλό χορταστικό φαγητό και αποχή από τα ορθόδορκσα είναι η συνταγή του γιατρού Λεγεώνη, αλλά στην περίπτωση της συστήνω και το πολύ, το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σεξ (εννοείται όχι για τεκνοποίηση).
Η αλλαγή θα είναι θεαματική σε δύο μόλις εβδομάδες.
Ψάχνω να βρω έναν αγιασμένο για να κάνω όπως λες ΠΟΛΥ και ΓΕΡΟ ΣΕΞ. Όπως θα έχεις πιθανόν ακουστά, αυτοί κάνουν το καλύτερο.