Εμενα απο αποψης εμφανισης μου αρεσουν οι κοντουλες και γεματουλες χωρις βεβαια να λεω οχι και στις λεπτες.
Οι ηλικιες που με ελκυουν ειναι απο 30 εως 50.Επισης θα ηθελα η συντροφος μου να εχει κατα προτιμηση παιδια απο προηγουμενο γαμο γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να παντρευτω και να κανω δικα μου παιδια φριττω και μονο στην ιδεα.Απο αποψης χαρακτηρα μου αρεσουν αυτες που ειναι σχετικα ηρεμες αλλα και ανεξαρτητες.
Μου αρεσει οταν μια γυναικα εχει και φιλους να βγαινει εξω μονη της με αυτους.
Θαυμαζω επισης τις γυναικες που διατηρουν φιλικες σχεσεις με καποιον η καποιους απο τους πρωην τους.
Ετσι θα ξερω οτι ο χωρισμος μας θα ειναι χωρις πολλες εντασεις ανεξαρτητα αν θα παραμεινουμε δυο καλοι φιλοι η οχι.
Πολυ απλα ειμαι ηρεμος χαρακτηρας και δεν μπορω τις εντασεις.
Η εθνικοτητα της συντροφου δεν με ενδιαφερει θα μπορουσα να τα φτιαξω και με Αφρικανη και με Βορειομακεδονισσα
αλλα για δικους μου λογους δεν νομιζω οτι θα εκανα κατι με μια Τουρκαλα.
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι με τιποτα δεν θα εκανα σχεση με φιλελερα ειμαι δηλωμενος αριστερος.
Δεν με πειραζει να ειναι συριζαια,τροτσκιστρια η οτι αλλο μονο φιλελερα να μην ειναι.
Εσεις πως φανταζεστε το ιδανικο ταιρι?Πετυχενετε να κανετε σχεση με ταιρια που ειναι κοντα στο ιδανικο?
ΥΓ:Ειμαι φανατικος καπνιστης και απεχθανομαι τις φανατικες αντικαπνιστριες.Μακρια απο μενα αυτες.