Ναρκομανείς Poll
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ναρκομανείς Poll
Τα ναρκωτικά και οι τσόντες είναι θεμέλιος λίθος της δυτικής ανεπτυγμένης οικονομίας, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα για να μην γίνουμε τριτοκοσμικοί.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω πρόβλημα με τους ναρκομανείς αρκεί να μη μολύνουν με τις ουσίες τους το χώρο, όπως οι καπνιστές. Προτιμώ τους χαπάκηδες γιατί οι σύριγγες με ανατριχιάζουν. Και πολλοί πετάνε τις σύριγγες όπου βρουν.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Βινόσαυρος
και τις τζιβανογοπες να μαζευουνDwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 16:46Δεν έχω πρόβλημα με τους ναρκομανείς αρκεί να μη μολύνουν με τις ουσίες τους το χώρο, όπως οι καπνιστές. Προτιμώ τους χαπάκηδες γιατί οι σύριγγες με ανατριχιάζουν. Και πολλοί πετάνε τις σύριγγες όπου βρουν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ανευθυνότητα, βλακεία, μιμιτισμός. Αυτά εξηγούν και για ποιό λόγο είναι επιρρεπείς οι αριστεροί.
Αμα ξανακορνάρεις έχω κατέβει καραγκιοζάκο.
Αμα ξανακορνάρεις έχω κατέβει καραγκιοζάκο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλο πολ περίμενα να βρω πριν κλικάρω, άλλο βρήκα τελικά όταν εκλίκαρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Διασκερφόσαρτος
Ότι περίμενες από εμένα σοβαρό πολ θες να πειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 16:52Άλλο πολ περίμενα να βρω πριν κλικάρω, άλλο βρήκα τελικά όταν εκλίκαρα
περίμενε ονόματα απο φορουμίτες μάλλον, του την έσπασες.Διασκερφόσαρτος έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 16:54Ότι περίμενες από εμένα σοβαρό πολ θες να πειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 16:52Άλλο πολ περίμενα να βρω πριν κλικάρω, άλλο βρήκα τελικά όταν εκλίκαρα
- blackpaint
παιδια, οσοι συμφωνησαν μαζι μου, ραντεβου τα μεσανυχτα στην ομονοια, κερναω
για το θεμα δεν εχω αποψη
για το θεμα δεν εχω αποψη
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ψήφισα Φιλοθέη και Ψυχικό. Παλαιό Ψυχικό, ιτ γκόουζ γουιδάουτ σέινγκ.
Εκεί που πρωτοεμφανίστηκαν τα «σαμαράκια», μέτρο αποτροπής διερχομένων από συνοικίες-décadence.
Εκεί που πρωτοεμφανίστηκαν τα «σαμαράκια», μέτρο αποτροπής διερχομένων από συνοικίες-décadence.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

-
Οι ναρκομανείς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αυστηρά από το κράτος. Αποτελούν φύρα για αυτό. Στην καλύτερη, να έχουν κάποια πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση όσοι καταδίδουν τους προμηθευτές τους.
- Βινόσαυρος
ποιος φιλελευθερος ήταν αυτός που πρότεινε να αναλάβει το κράτος την αγορά των ναρκωτικών;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
10 Σεπ 2023, 22:21
-
- 113 Απαντήσεις
- 2226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
31 Μαρ 2025, 20:38
-
-
Νέα δημοσίευση Έν' αλλιώτικο Poll....
από taxalata xalasa » 04 Νοέμ 2024, 07:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
04 Νοέμ 2024, 07:48
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
13 Οκτ 2024, 12:47