Φίλος φίλης βεβαια. Πρώην φίλης να μην είναι.
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατάλαβα...ειναι θεμα εγωισμού...δεν παραλαμβάνω χρησιμοποιημενο προϊόν...χιχι
Σε κάθε περιπτωση, δεν ειναι ολα θεμα τύχης, αφού επεμβαίνεις.....
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανεις λαθος φιλε δεν ψαχνω για δουλα.το συντομοτερο δυνατο σκεφτομαι να αλλαξω επαγγελμα.Feindflug έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:05Αν λάβουμε υπόψιν και την αρχική σου δημοσίευση, μάλλον κάποιος άλλος θα σου άρμεγε τα πρόβατα...
Θα μπορουσε ο τιτλος του νηματος να ειναι ποιος τυπος αντρα η γυναικας σας ελκυει.
Καποιες ελληνιδες απεχθανονται τους Αλβανους πχ εγω παλι τις Αλβανιδες οχι.
Αλλες μπορει να απεχθανονται τους μαυρους τους αριστερους οπως η Juno και
παει λεγοντας.Νομιζω ειμαι κατανοητος τωρα.
Κάποτε ισως καταλάβετε οτι δεν εχει καμια σημασια τι εκανε πριν η τι εκανε μετά.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανεις λαθος φιλε δεν ψαχνω για δουλα.το συντομοτερο δυνατο σκεφτομαι να αλλαξω επαγγελμα.
Θα μπορουσε ο τιτλος του νηματος να ειναι ποιος τυπος αντρα η γυναικας σας ελκυει.
παει λεγοντας.Αρα στην επιλογη συντροφου παιζουν ρολο οι πολιτικες πεποιθησεις η εθνικοτητα
και αλλα πολλα.
Νομιζω ειμαι κατανοητος τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 24 Φεβ 2019, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχει να κάνει με εγωισμό κτλ. Είναι θέμα σεβασμού της φιλίας. End of story.
Κι αν ήταν το ιδανικό και ήταν θέμα τύχης δε θα ήταν πρώην φίλης .
Τσακ 1-0
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι άλλο εννοούσα μεγάλε, αλλά δεν το 'πιασες.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:26Κανεις λαθος φιλε δεν ψαχνω για δουλα.το συντομοτερο δυνατο σκεφτομαι να αλλαξω επαγγελμα.
παει λεγοντας.Αρα στην επιλογη συντροφου παιζουν ρολο οι πολιτικες πεποιθησεις η εθνικοτητα
και αλλα πολλα.
Νομιζω ειμαι κατανοητος τωρα.
Δεν πειράζει, καλή καρδιά!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν υπάρχει ιδανικό ταίρι νομίζω. Μάταιο να μας απασχολεί ή να το προαπαιτούμε. Αν μιλάμε για ιδανικό, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για σχέση. Όταν βρεθούν δύο, προκύπτει κάτι εντελώς νέο. Αν πρόκειται για ιδανικό, τότε θα είναι μια συνισταμένη γκρεμισμένων εγωισμών, άγνωστο προς τα που, όμορφο για όσο κρατήσει.
Αυτο δεν θα το μάθεις ποτε εκ των πραγματων
1-0 τωρα (στο δικό μου γήπεδο παίζουμε)
Σεβασμός ειναι σπουδαίο πραγμα, οχι χαζοκανονες α' γυμνασιου που προκύπτουν απο ψυχικά τραύματα δημοτικου, χρυσό μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hey Baby την 24 Φεβ 2019, 20:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
- Βινόσαυρος
νταξ, κουβεντα να γινεταιanatta έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:38Δεν υπάρχει ιδανικό ταίρι νομίζω. Μάταιο να μας απασχολεί ή να το προαπαιτούμε. Αν μιλάμε για ιδανικό, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για σχέση. Όταν βρεθούν δύο, προκύπτει κάτι εντελώς νέο. Αν πρόκειται για ιδανικό, τότε θα είναι μια συνισταμένη γκρεμισμένων εγωισμών, άγνωστο προς τα που, όμορφο για όσο κρατήσει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Συντροφε αληθεύει οπως με ενημέρωσαν - οτι εστω κατά λάθος - οσο ημουν ΑιδηψοΒινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:04νταξ, κουβεντα να γινεταιanatta έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:38Δεν υπάρχει ιδανικό ταίρι νομίζω. Μάταιο να μας απασχολεί ή να το προαπαιτούμε. Αν μιλάμε για ιδανικό, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για σχέση. Όταν βρεθούν δύο, προκύπτει κάτι εντελώς νέο. Αν πρόκειται για ιδανικό, τότε θα είναι μια συνισταμένη γκρεμισμένων εγωισμών, άγνωστο προς τα που, όμορφο για όσο κρατήσει.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
Δεν καταλαβα τίποτα, μόνο το «όσο ήσουν αιδηψό»= δε συμμετείχεςΑγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:12Συντροφε αληθεύει οπως με ενημέρωσαν - οτι εστω κατά λάθος - οσο ημουν ΑιδηψοΒινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:04νταξ, κουβεντα να γινεταιanatta έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 19:38Δεν υπάρχει ιδανικό ταίρι νομίζω. Μάταιο να μας απασχολεί ή να το προαπαιτούμε. Αν μιλάμε για ιδανικό, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για σχέση. Όταν βρεθούν δύο, προκύπτει κάτι εντελώς νέο. Αν πρόκειται για ιδανικό, τότε θα είναι μια συνισταμένη γκρεμισμένων εγωισμών, άγνωστο προς τα που, όμορφο για όσο κρατήσει.- εκδηλωθηκες - εκανες outing η οπως το λέτε εσεις εκει γιατι εδω το λέμε αλλιως ;
Aρα αληθευει - οχι οτι εχει σημασια οι ερωτοσεξουαλικές προτιμήσεις του καθένα - μιας , είναι σεβαστες .Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:15Δεν καταλαβα τίποτα, μόνο το «όσο ήσουν αιδηψό»= δε συμμετείχες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
Αγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:20Aρα αληθευει - οχι οτι εχει σημασια οι ερωτοσεξουαλικές προτιμήσεις του καθένα - μιας , είναι σεβαστες .Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:15Δεν καταλαβα τίποτα, μόνο το «όσο ήσουν αιδηψό»= δε συμμετείχες