Καλά κάνουμε που κλέβουμε για να ταΐσουμε τα παιδιά μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλά κάνουμε που κλέβουμε για να ταΐσουμε τα παιδιά μας
Τάδε έφη ένας Ρομά στην Θήβα όπου έγινε το περιστατικό κλοπής τσάντας από μία γυναίκα.
Re: Καλά κάνουμε που κλέβουμε για να ταΐσουμε τα παιδιά μας
Καλά κάνουμε και εμείς οι νοικοκυρηδες που σας εμποδίσουμε να μας κλεψετε για να έχουμε να ταισουμε τα δικα μας παιδιά !! 

αμα δεν υπαρχει κρατος αυτα γινονται
ρομά; θα μπορούσε κάλιστα να είναι δήλωση στελέχους της κυβέρνησης σημίτη σε συζήτηση στο μέγκα.
ενδιαφερουσα αποψη, αλλα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια σε γερμανια αγγλια ολλανδια.....

τωρα σχετικα με τους ρωμα και τα πιτσιρικια που κλεβαν επρεπε να μπουκαρει το κρατος και να τα στειλει με το ζορι στο σχολειο.
εν αναγκη να τα κανει δημοσιους υπαλληλους οπως στις αρχες του 20 αιωνα

..γίνονται και σε αλλες χώρες τα ίδια και χειρότεραlolek1 έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:03ενδιαφερουσα αποψη, αλλα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια σε γερμανια αγγλια ολλανδια.....
τωρα σχετικα με τους ρωμα και τα πιτσιρικια που κλεβαν επρεπε να μπουκαρει το κρατος και να τα στειλει με το ζορι στο σχολειο.
εν αναγκη να τα κανει δημοσιους υπαλληλους οπως στις αρχες του 20 αιωνα
Και το ξαναγράφω για πολλοστή φορά:
Μετά τον πόλεμο ήρθαν πάρα πολλοί εσωτερικοί μετανάστες στην Αθήνα - μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου, απένταροι.
Ο πατέρας μου έμενε σε παράπηγμα και δούλευε σε ένα χωράφι για να τον επιούσιο στην αρχή!!!
Δούλεψαν όμως και έβγαλαν χρήματα, ώστε στο τέλος να αποκτήσουν μέχρι και σπίτια δικά τους.
Το ίδιο και οι Αλβανοί, οι οποίοι ήρθαν ρακένδυτοι στην Ελλάδα!!!
Οι γύφτοι πως στα κομμάτια είναι ακόμα στα τσαντήρια;
Η μάλλον η καλύτερη ερώτηση είναι: ποιός είναι τόσο ηλίθιος να τους πιστεύει;
.
Μετά τον πόλεμο ήρθαν πάρα πολλοί εσωτερικοί μετανάστες στην Αθήνα - μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου, απένταροι.
Ο πατέρας μου έμενε σε παράπηγμα και δούλευε σε ένα χωράφι για να τον επιούσιο στην αρχή!!!
Δούλεψαν όμως και έβγαλαν χρήματα, ώστε στο τέλος να αποκτήσουν μέχρι και σπίτια δικά τους.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
οσοι δεν ειχανε γυφτο γειτονα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Eθνικοκοινωνιστης
στο μονο θεμα που εχει δικαιο ο ορμπαν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ζητα τον λογο απο τις κυβερνησεις που απασχολουσαν αποκλειστικα αλλοδαπους στα ολυμπιακα εργα και τις ελληνιολες εθνοπατριωτες "επιχειρηματιες" που κανουν το ιδιο απο το παραπηγμα που νοικιαζουν σε τουριστες και το σουβλατζιδικο της γειτονιας μεχρι τις κατασκευατιστικες εταιριεςOANNHSEA έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:20Και το ξαναγράφω για πολλοστή φορά:
.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μου μιλάς για τα τελευταία 20 χρόνια και εγώ σου μιλώ για τα τελευταία 70...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:40ζητα τον λογο απο τις κυβερνησεις που απασχολουσαν αποκλειστικα αλλοδαπους στα ολυμπιακα εργα και τις ελληνιολες εθνοπατριωτες "επιχειρηματιες" που κανουν το ιδιο απο το παραπηγμα που νοικιαζουν σε τουριστες και το σουβλατζιδικο της γειτονιας μεχρι τις κατασκευατιστικες εταιριες
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
.
Bellum omnium contra omnes
brb και tyt έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 21:41Τάδε έφη ένας Ρομά στην Θήβα όπου έγινε το περιστατικό κλοπής τσάντας από μία γυναίκα.
ευπαθης ομαδα γαρ μπορει να ληστευει ανενοχλητα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
προσφατα συμφωνησε το 61,3% του πληθυσμου
Έχεις κοιτάξει γύφτο; Νομίζεις ότι κάνει για κάτι άλλο;OANNHSEA έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:20Και το ξαναγράφω για πολλοστή φορά:
.
Οι αριστεροί και πάσης φύσεως "αντιρατσιστές" που θα σου πούνε ότι όλοι ίδιοι είμαστε και για την καλή Ελληνική κοινωνία που κάνει διακρίσεις σε βάρος τους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να κάνουμε πρωτεύουσα τον Βολο
από Frappezitis » 15 Ιούλ 2024, 17:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
15 Ιούλ 2024, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτήματα που ποτέ δεν κάνουμε.
από Urzaring13 » 10 Απρ 2025, 03:56 » σε Θρησκειολογία - 71 Απαντήσεις
- 1492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Απρ 2025, 21:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα κάνουμε προσφυγή στη Χάγη για τα Ελληνοτουρκικα?
από Ίακχος » 28 Απρ 2025, 23:18 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
02 Μάιος 2025, 16:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να κάνουμε το πρώτο χτύπημα
από Frappezitis » 27 Νοέμ 2024, 07:04 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-