σωστο, πρωτα απόλα η οικογένεια είναι οικονομική μονάδαΕρμής έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:05Ε μα για αυτά λέω. Προκειμένου να έχεις κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο θα τον δεις και τον Κισλόφσκι ενώ καίγεσαι να δεις Τσάκωνα.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:02
Αν το να δεις μια ταινία που δεν πολυγουστάρεις, το βαφτίζεις εσύ συμβιβασμό, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ.
Δε θα πας να στήσεις μια οικογένεια με κάποια που πηδιεται καλά αλλά δε ξέρει αν το τηγάνι μπαίνει στο μάτι ή στο ψυγείο, όπως δε θα επιλέξεις αντίστοιχα κάποιον που ενω κανει καλό σεχ, είναι όλη τη μέρα στα μπιλιάρδα και ζει απο το χαρτζιλίκι της γιαγιάς.
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Το ιδανικο ταιρι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Γιατί παρεξηγήθηκες βρε; Είσαι όλη τη μέρα στα μπιλιάρδα και ζεις από το χαρτζιλίκι της γιαγιάς;Βινόσαυρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:10σωστο, πρωτα απόλα η οικογένεια είναι οικονομική μονάδαΕρμής έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:05Ε μα για αυτά λέω. Προκειμένου να έχεις κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο θα τον δεις και τον Κισλόφσκι ενώ καίγεσαι να δεις Τσάκωνα.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:02
Αν το να δεις μια ταινία που δεν πολυγουστάρεις, το βαφτίζεις εσύ συμβιβασμό, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ.
Δε θα πας να στήσεις μια οικογένεια με κάποια που πηδιεται καλά αλλά δε ξέρει αν το τηγάνι μπαίνει στο μάτι ή στο ψυγείο, όπως δε θα επιλέξεις αντίστοιχα κάποιον που ενω κανει καλό σεχ, είναι όλη τη μέρα στα μπιλιάρδα και ζει απο το χαρτζιλίκι της γιαγιάς.

- Dwarven Blacksmith
Εγώ το θεωρώ αστείο το χωρίς συμβιβασμούς. Καταρχάς χωρίς συμβιβασμούς το ιδανικό ταίρι θα άλλαζε κάθε χρόνο, αφού η ιδανική ηλικία είναι 20κατι για τη γυναίκα και 30κατι για τον άντρα.

- Cecily Anne
Δηλαδή τόση ώρα διαφωνείς, γιατί θεωρούσες συμβιβασμούς τις ταινίες ρε μλκ; Θα πυρποληθώ. Πάω να φύγω, διότι με συγχίσατε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι μόνο τις ταινίες αλλά και το αρνοκάτσικο. Και τα καυτερά. Και το σούσι.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:13Δηλαδή τόση ώρα διαφωνείς, γιατί θεωρούσες συμβιβασμούς τις ταινίες ρε μλκ; Θα πυρποληθώ. Πάω να φύγω, διότι με συγχίσατε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι κάτσε , θέλω κι άλλοCecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:13Δηλαδή τόση ώρα διαφωνείς, γιατί θεωρούσες συμβιβασμούς τις ταινίες ρε μλκ; Θα πυρποληθώ. Πάω να φύγω, διότι με συγχίσατε.

~~¥~~
Βρητε καμία να τον χωσετε και αστε τους συμβιβασμούς γιατί η αγαμια βάρεσε κόκκινο
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κανένας δεν με πιέζει. Ξαναλέω, στις δυσκολίες θα φανεί ο άλλος. Στα εύκολα όλοι ιδανικοί είναι. Αν τύχει καμιά στραβή, εκεί φαίνεται πόσο ιδανικός είναι. Γνώμη μου πάντα. Και ναι, με τα χρόνια αλλάζουμε και εμφανισιακά ακόμη. Και δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να μην ξέρεις τι θες. Δεν λέω να παραιτείσαι απ' τη ζωη, να συμβαδίζεις όμως με την ηλικία σου. Δεν μπορώ να έχω για προτεραιότητα μου την μπαρότσαρκα τη στιγμή που έχω οικογένεια. Ούτε μπορώ να αφήσω το παιδί να κοιμάται μόνο στο σπίτι και να βγω για ποτό. Έχω κάνει τις επιλογές μου.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:02Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιός σε "πιέζει" και συμβιβάζεσαι και δεν ψάχνεις αλλού. Είναι εκτός λογικής μου σόρρυ.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:02
Γιατί οι πιθανότητες να μην παίξουν είναι όσες και οι πιθανότητες να σου κάτσει το τζόκερ και να είναι και τζακ-ποτ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Βινόσαυρος
Ας πουμε ότι εκτιμώ τη σοφία των πολλών χρόνωνJuno έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:13Γιατί παρεξηγήθηκες βρε; Είσαι όλη τη μέρα στα μπιλιάρδα και ζεις από το χαρτζιλίκι της γιαγιάς;Βινόσαυρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:10σωστο, πρωτα απόλα η οικογένεια είναι οικονομική μονάδαΕρμής έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:05
Ε μα για αυτά λέω. Προκειμένου να έχεις κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο θα τον δεις και τον Κισλόφσκι ενώ καίγεσαι να δεις Τσάκωνα.
που είναι το κακό αν αποζημιώνομαι κιόλας;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Παίζουν πολλά ρόλο. Σίγουρα όχι μεγάλους συμβιβασμούς. Με μικροσυμβιβασμούς, γίνεται ιδανικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
φξδDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:13Εγώ το θεωρώ αστείο το χωρίς συμβιβασμούς. Καταρχάς χωρίς συμβιβασμούς το ιδανικό ταίρι θα άλλαζε κάθε χρόνο, αφού η ιδανική ηλικία είναι 20κατι για τη γυναίκα και 30 40 κατι για τον άντρα να επιλεξει και μια για σταθερη-να υπάρχει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πάτε καλά ρε εδώ μέσα; Έφτασε μέχρι κι ο Άγις στα κριτήρια επιλογών του, έχει καλύτερα στοιχειοθετημένη την έννοια "συμβιβασμός".Naida έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:22Παίζουν πολλά ρόλο. Σίγουρα όχι μεγάλους συμβιβασμούς. Με μικροσυμβιβασμούς, γίνεται ιδανικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:29Πάτε καλά ρε εδώ μέσα; Έφτασε μέχρι κι ο Άγις στα κριτήρια επιλογών του, έχει καλύτερα στοιχειοθετημένη την έννοια "συμβιβασμός".

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βινόσαυρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 16:22Ας πουμε ότι εκτιμώ τη σοφία των πολλών χρόνων
που είναι το κακό αν αποζημιώνομαι κιόλας;

Σωστά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις κάτι.