Από Μακεδονία (τη μία και μοναδική), ΘεσσαλονίκηΧαοτικός έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:24Lord Brum έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:20χοντρό θα ψηφίσω αλλά όχι ΝΓΜ, δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΧΑ. Τον φαήλο θα ψηφίσω. Σατανικό το σχέδιο για να φύγουν μόνοι τους οι λαθρο αλλά έχει κενά! Άσε που φοβάμαι καμιά συμφωνία πρεσπών για θράκη, αιγαίο ήπειρο κλπ, άσε καλύτεραΧαοτικός έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:16
Ε άντε ρε μλκ! Ψήφισε μαςΓάμα τον χοντρό τον Πακιστανό. Έτσι κι αλλιώς τρίτοι θα βγείτε. Άσε που θα τα κάνουμε τόσο μουνί πλέον τη δεύτερη τετραετία που ούτε ένας λάθρο για δείγμα δεν θα μείνει. Θα προτιμήσουν όλοι Σκόπια ή Αλβανία να δεν μπορέσουν στην βόρεια Ευρώπη.
Γιατί από που είσαι;
Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Δεν επιτρεπεται απο τον νομο η δολοφονια κοινη συναινεση
Αντιθετα επιτρεπεται το σεξ 80χρονου αντρα με 16χρονο αγορι
Τι να κανουμε τωρα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ναι ρε παιδί μου,ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:28Δεν επιτρεπεται απο τον νομο η δολοφονια κοινη συναινεση
Τι να κανουμε τωρα
εσύ που είσαι αλανι και γυρνας στις πρεσβείες απο παιδί, τι λέει η εμπειρία σου, για τη συγκεκριμένη φάση?
Εγώ που είμαι επίσης αλάνι, λέω ουτε μια στο εκ, κοινη συναινέση.
Πόσο χαμηλά θα πέσεις; Δεν ντρέπεσαι τους γονείς σου; Πήγαινε και πες τους, μητέρα πατέρα στον ελεύθερό μου χρόνο υπερασπίζομαι παιδεραστές στο ίντερνετ.
Στα σοβαρά τώρα, από την μια έχεις έναν καταδικασμενοπαιδεραστη για ασέλγεια σε ανήλικα επί πληρωμή και από την άλλη κάποιον που κατ'εσε λασπολογει στην φυλλάδα του. Τι βρίσκεις πιο σημαντικό;
Στα σοβαρά τώρα, από την μια έχεις έναν καταδικασμενοπαιδεραστη για ασέλγεια σε ανήλικα επί πληρωμή και από την άλλη κάποιον που κατ'εσε λασπολογει στην φυλλάδα του. Τι βρίσκεις πιο σημαντικό;
- NewModelArmy
Το δικαστηριο εκρινε οτι ηταν επι πληρωμη.Αρα αδικημα.Εκτος αν τα δκαστηρια ειναι ανεξαρτητα μονο οταν δικαιωνουν τον Μαρινακη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:28Δεν επιτρεπεται απο τον νομο η δολοφονια κοινη συναινεση
Τι να κανουμε τωρα
Ε μας γάμησες τώρα. Εμείς εδώ στο κεντρικό κράτος μια χαρά είμαστε. Μας παίρνει να δώσουμε και Θράκη και Ήπειρο και Κρήτη, στα παπάρια μας. Αλλά αφού είσαι από κει... δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μην βιαζεσαιNewModelArmy έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:34
Το δικαστηριο εκρινε οτι ηταν επι πληρωμη.Αρα αδικημα.Εκτος αν τα δκαστηρια ειναι ανεξαρτητα μονο οταν δικαιωνουν τον Μαρινακη.
Εχει και εφεση
Αρίστος for Tsirpas
´Οχι ρε μην το λες. Εγώ δεν το αποκλείω. Δηλαδή ο κωλόγερας ο Μπερλουσκόνι που πήδαγε την δεκαεξάχρονη δεν το έκανε με τη συναίνεσή της;πήζον bot έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:30ναι ρε παιδί μου,ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:28Δεν επιτρεπεται απο τον νομο η δολοφονια κοινη συναινεση
Τι να κανουμε τωρα
εσύ που είσαι αλανι και γυρνας στις πρεσβείες απο παιδί, τι λέει η εμπειρία σου, για τη συγκεκριμένη φάση?
Εγώ που είμαι επίσης αλάνι, λέω ουτε μια στο εκ, κοινη συναινέση.
Το θέμα είναι που το ξέρει ο Γιαννόπουλος.
@Ρε κομιστή νούμερο δύο! Τι βίντεο έχεις εκεί πέρα;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
μέχρι να εκδικαστεί η έφεση είναι καταδικασμένος παιδέρας.Σε κάθε περίπτωση όφειλαν να τον απομακρύνουν. Δεν το 'εκαναν και άρα δικαίως τρώνε τη λέζα. Πραγματικά αν διάλεγαν τα πολιτικά στελέχη με κλήρωση καλύτερης ποιότητας πολιτικούς θα είχαμεΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:37Μην βιαζεσαιNewModelArmy έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:34
Το δικαστηριο εκρινε οτι ηταν επι πληρωμη.Αρα αδικημα.Εκτος αν τα δκαστηρια ειναι ανεξαρτητα μονο οταν δικαιωνουν τον Μαρινακη.
Εχει και εφεση
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
[/quote]
Σε ρωτησα κάτι ρε, για πες, τι λεει η εμπειρία?
Μαζί σας είναι. Αγκαλιά σας. Η παρακάτω φωτογραφία είναι απ' όταν εκλέχτηκε πρόεδρος ο Μητσοτάκης.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Το ξερω ειναι αντιθετα στον αξονα της ομοφοβιας.Υδράργυρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:50Μη μπερδευεσαι. Δεν ειναι συμμετρικα αυτα τα πραματαfoscilis έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:45Ομοφοβικοι ειστε.
Αν ηταν Γεωργιαδαινα κανεις δε θα μιλαγε για παιδεραστια και για 16χρονα αγορακια.
Μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω θα βρω νημα με καμια σαρανταρα τεξανη να πηγαινει φυλακη για αποπλανηση 16χρονου και οι μισοι μαλακες που διαρηγνυουν τα ιματια τους σε τουτο το νημα να λενε "πού καταντησαν οι αμερικανοι" και "εγω στα δεκαξι μου το εσκιζα ανετα το κουγκαρ".
Ως προς το νομο ομως το μονο κακο που εκανε ο Γεωργιαδης ειναι οτι πληρωσε. Οχι οτι εκανε σεξ με ατομο που απαγορευεται.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μη μαρτυράτε χωρίς ξύλο ρεΧαοτικός έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 00:16Ε άντε ρε μλκ! Ψήφισε μαςΓάμα τον χοντρό τον Πακιστανό. Έτσι κι αλλιώς τρίτοι θα βγείτε. Άσε που θα τα κάνουμε τόσο μουνί πλέον τη δεύτερη τετραετία που ούτε ένας λάθρο για δείγμα δεν θα μείνει. Θα προτιμήσουν όλοι Σκόπια ή Αλβανία να δεν μπορέσουν στην βόρεια Ευρώπη.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
πήρε μπούλο το '16
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
- 108 Απαντήσεις
- 2326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 23:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ενας ΝεοΔημοκράτης, υπάρχει ?
από Esperos » 23 Μάιος 2024, 18:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 120 Απαντήσεις
- 3559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
09 Απρ 2025, 19:49
-