Life coaching χωρίς αναισθητικό
Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό
Αρχή τρίτη: διαλέγεις το στρατόπεδό σου, άτομα με το ίδιο μήκος κύματος, winners.
Εκφράζω απόψεις και εμπειρία ζωής, με συμπεράσματα που δεν ενστερνίζομαι πάντα, αλλά κρίνω ότι ισχύουν ή έχουν βαρύτητα. Χωρίς αναισθητικό. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Εννοείται πώς όταν δέχομαι προσωπική επίθεση ή υπονοούμενα θα απαντώ αναλόγως.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Α, γειά σου.Yochanan έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:24Και να στα λέει αυτά με τις ώρες ο Λη Αιακόκα ξέρω 'γω ή ο Στηβ Τζομπς πάει καλα - ακους καποιον που στην τελικη το είδε, το είπε και το έκανε. Και του βγήκε. Αλλά αυτοί όσο ζουσανε ηταν πολύ απασχολήμενοι να ειναι ο Λη Αιακοκα και ο Στηβ Τζομπς - δεν προκάνανε οι αθρώποι. Αυτά στα λένε πουθενάδες, αργόσχολοι που η μόνη τους ασχολια και πηγή εσοδων ειναι το ξεπουπουλιασμα αφελων σαν και σενα καλη ωρα που καθεσαι και τους ακους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belladonna την 26 Φεβ 2019, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απόρω πώς ζούσα μέχρι τώρα χώρις life coach να με στηρίζει. Τι θα κάνω χωρίς τέτοια αποσταγμένη σοφία;
Ας είναι, μια μέρα, με πολύ δουλειά, ίσως τα καταφέρω και εγώ να γίνω επιτυχημένος life coach

Yochanan έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:24Και να στα λέει αυτά με τις ώρες ο Λη Αιακόκα ξέρω 'γω ή ο Στηβ Τζομπς πάει καλα - ακους καποιον που στην τελικη το είδε, το είπε και το έκανε. Και του βγήκε. Αλλά αυτοί όσο ζουσανε ηταν πολύ απασχολήμενοι να ειναι ο Λη Αιακοκα και ο Στηβ Τζομπς - δεν προκάνανε οι αθρώποι. Αυτά στα λένε πουθενάδες, αργόσχολοι που η μόνη τους ασχολια και πηγή εσοδων ειναι το ξεπουπουλιασμα αφελων σαν και σενα καλη ωρα που καθεσαι και τους ακους.

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτήν την μπούρδα την άκουσα πρώτη φορά το 2007 στο λονδίνο. Ρωτάω μια τύπισα με τι ασχολείται και μου λέει life coach. Όταν μου εξήγησε τι έκανε τη ρώτησα αν οι πελάτες της δεν έχουν φίλους να τους συμβουλευτούν και μιλάνε με αγνώστους. Με στραβοκοίταξε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά εδώ το συνάντησα, δεν είχα εικόνα. Δεν το βλέπω πάντως αρνητικα γιατί απ'ότι καταλαβαίνω τίποτα μίζερους, wanna be ceo, μικροαστούς θα γδυνει οπότε στηρίζουμε

Εγώ νομίζω ότι και ο Λη Αϊακόκα ήταν πουθενάς. Τον έκανε μάγκα ο Ρήγκαν με μαζικές κρατικές παραγγελίες στην Κράϋσλερ και μάλιστα όχι γιά λάκζαρυ κάρς, αλλά γιά στρατιωτικά οχήματα. Και μετά τα οικονόμησε από βιβλία και διαλέξεις. Να μου πείς Αντυ Γκρόουβ, μάλιστα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Κι ένα τελευταίο για απόψε
Μην κολώνετε να είστε δύσκολοι χαρακτήρες, όταν αξίζει τον κόπο. Στο τέλος θα σας συνηθίσουν.

- Sid Vicious
Έχει κανα δυο χρόνια που δεν περναει εβδομάδα που δεν θα βρω λεφτά κάτω στον δρόμο, συνήθως 20ρικο αλλα και 50ρικα, μια φορα και 100ρικο, είναι κανα mutation;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
αληθες.Yochanan έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:24Και να στα λέει αυτά με τις ώρες ο Λη Αιακόκα ξέρω 'γω ή ο Στηβ Τζομπς πάει καλα - ακους καποιον που στην τελικη το είδε, το είπε και το έκανε. Και του βγήκε. Αλλά αυτοί όσο ζουσανε ηταν πολύ απασχολήμενοι να ειναι ο Λη Αιακοκα και ο Στηβ Τζομπς - δεν προκάνανε οι αθρώποι. Αυτά στα λένε πουθενάδες, αργόσχολοι που η μόνη τους ασχολια και πηγή εσοδων ειναι το ξεπουπουλιασμα αφελων σαν και σενα καλη ωρα που καθεσαι και τους ακους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
23 Νοέμ 2024, 03:22