ποια κατάχρηση παιδί μου, 3εις καφέδες είναι μία καλή γουλιά, τον καφέ της ημέρας τον μετράμε σε κουβάδες στην κατάχρηση, όχι ποτήρια.
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπαν και σ' εσένα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

εγώ λέω να αυτομπαναριστώ..
καλά, αν πετύχει ο καφές τύφλα να'χει που λένε.
- Υπερκουλτουριάρης
Βάφεσαι για να ποστάρεις στο φόρουμ; Κοκέτικη αλήτείακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 01:21παιδιά θα μαλώσετε ή όχι;
αν όχι τότε να ξεβαφτώ και να πέσω για ύπνο.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:33Βάφεσαι για να ποστάρεις στο φόρουμ; Κοκέτικη αλήτείακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 01:21παιδιά θα μαλώσετε ή όχι;
αν όχι τότε να ξεβαφτώ και να πέσω για ύπνο.Εύγε και ας μας καροιδεύουν οι Αθηναίοι!

πιο συχνά βάφομαι μόνη μου σπίτι,παρά έξω.
δοκιμάζω κανά καινούργιο μακιγιάζ ,μη κάνω πειράματα τελευταία στιγμή.
τουτόριαλ για την πάρτη μου που λέμε!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ρε γμτ όποτε διαβάζω τον τίτλο μου φαίνεται σαν ''ιδανικό τυρί''. 

- Υπερκουλτουριάρης
Παίζει να είσαι και η μεγαλύτερη μορφή του φόρουμκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:36
τουτόριαλ για την πάρτη μου που λέμε!

Gherschaagk έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 02:02Εννοείται πως δεν εννοώ το σεχ. Τον καφέ εννοώ.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 01:55Ελπίζω δεν εννοείς το σ*ξ (είμαι υπερπουριτανός δε το γράφω ολόκληρο) γιατί να πω την αλήθεια υπάρχουν πολλές μεγαλύτερες ηδονές, αυτό σαν ηδονή είναι πεζο κάπωςGherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:18
Εννοείται πως δε μ' ενδιαφέρουν όλες οι ηδονές αλλά επικεντρώνομαι στην σημαντικότερη όλων.
Έφτασα τους 3 ημερησίως.
Μάλλον δεν κάνεις καλό σεξ και το λες αυτό
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι έχω πρόβλημα.
Το κτήνος! Δεν μου κάθεται.
Το κτήνος! Δεν μου κάθεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ας ανοίξουμε αυτήν τη συζήτηση..brb και tyt έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:38Ρε γμτ όποτε διαβάζω τον τίτλο μου φαίνεται σαν ''ιδανικό τυρί''.
Από σούπερ: κεφαλοτύρι ηπείρου τριμμένο στο ψιλό, για μακαρόνια και λεβέτι σε φέτες για τοστ.
Από φέτα ότι έχει σε προσφορά.
Αν είσαι πιο καλοφαγάς, ψάξε σε κάποιο ντελικατέσεν για μπλε τυρί, κατά προτίμηση όχι Γαλλικό.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπλε που βάζω σε πίτσες παίρνω δανέζικο.Nito έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 16:17Ας ανοίξουμε αυτήν τη συζήτηση..brb και tyt έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:38Ρε γμτ όποτε διαβάζω τον τίτλο μου φαίνεται σαν ''ιδανικό τυρί''.
Από σούπερ: κεφαλοτύρι ηπείρου τριμμένο στο ψιλό, για μακαρόνια και λεβέτι σε φέτες για τοστ.
Από φέτα ότι έχει σε προσφορά.
Αν είσαι πιο καλοφαγάς, ψάξε σε κάποιο ντελικατέσεν για μπλε τυρί, κατά προτίμηση όχι Γαλλικό.
Υπάρχει κάποιο έπαθλο τουλάχιστον;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:44Παίζει να είσαι και η μεγαλύτερη μορφή του φόρουμκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 15:36
τουτόριαλ για την πάρτη μου που λέμε!Δεν νομίζω πως ποτέ άλλος χρήστης, ανέβηκε στα μάτια μου τόσο! Συνέχισε τον αγώνα και μην αλλάξεις ποτέ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.